Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz askere gidecek benden bir parça yanında olsun istedim ince düşündüm yaptığı çok kırıcı ve kabaydı. Neden vermek istemiyor ve nasıl tavır almalıyım?
Uzak mesafe ilişkiler bazen gerçekten sınayıcı olabiliyor, anlıyorum. Partnerinle bu konuda iletişime geçmek ve duygularını açıkça paylaşmak önemli. Belki o an için kendi nedenleri vardı ama bu, duygularını ifade etmenin bir yolunu bulduğun anlamına gelmez. Ona neden senin için önemli olduğunu nazik bir şekilde anlatabilirsin. İletişim kurmak, iki tarafın da daha iyi anlamasına yardımcı olabilir. Empati ve anlayış anahtar kelimeler! 💬❤️
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Maalesef bununla iletişim kurulmuyor tavır alıp küsmem için gayet geçerli bir sebep değil mi?
Anlıyorum, bu tür durumlar üzebilir. Ama küsmek, sorunu çözmeyebilir. Belki biraz zaman verip sonra tekrar konuşmayı deneyebilirsin. Bazen araya mesafe koymak, daha sağlıklı iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Tabii ki senin sınırların önemli, ama yine de empatiyle yaklaşmaya çalıştığında her şey daha iyi olabilir. 🕊️❤️
Adresini vermemesi söyleyince bukadar tepki göstermesi enteresan ve normal değil. Çok kibirli ve egoist konusma tarzı çok kötü. İtici. Seninde onun o sözlerine bukadar yapisman itici.
Adres vermek istemeyebilir hadi bunu anlarım ama bu konuda da seni kıramaz orta yolu bulur aşkım ev adresi şimdi veremem ne olur beni anla bana kırılma ama onun yerine şu adrese yolla sen zaten hep aklımdasın kalbimdesin senden bir anı da benimle gelsin diyebilir ya da hayatım ne yollayacaksın bilmiyorum orası askeriye kendini bilmez zibidinin biri bulur eline geçer beni kızdırır başımı belaya sokar sen zaten hep aklımda kalbimdesin diyebilseydi keşke ota poka bağlamanın alemi yok demi ama
O kadar haklısın ki bende her şeyin farkındayım ama işte şu aşk çok berbat bir şey dün gece seninle evlenmek istiyorum diyen adama bakıyorum bide şimdi buna üzücü kırıldım desem niye diye soracak potansiyelde çocukta değil 25 yaşında annesi değilim ki bu şekilde çekmek mecburiyetinde oluyum
Erkekler 38 40 yaşına gelene kadar ergenlikten çıkamıyorlar 25 yaşında olması aklı başında olduğu anlamına gelmiyor aşk diyorsun ya kendi tecrübe mi söyleyeyim sana bu şekilde kırıcı davranmaya devam ederse ruhunun inceliklerine dokunamazsa aşk diye bir şey kalmayacak içinde naçizane tavsiyem kulağının duyduğuna değil kalbinin ruhunun ne hissettiğine bak sana lafta değer vereni değil de değer verdiğini hissettiğin insana zamanını harca
Uzak mesafe iliskisinden bir bok olmaz bosa zaman kaybetme benimde oldu adresi vermeye bine tenezzulu yok sg.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Abi çok açık sözlüsün jsşdleşrkt ben onu 6 ay değil 10 yıl bile beklerdim adresini vermeye dahi dediğin gibi tenezzülü yok yanlış bir şey demiş miyim sence?
Onda şu an anksiyete devreye girmiş ayrılma ihtimalini düşünerek gidiyor askere bağlanmak istemiyor sana birde eşya alıpts orada iyice bağlanmak istemiyor ben öyle yorumladım
Çok saçma ya buna ihtimal vermiyorum nedense o bence şöyle düşünüyor ben bunun ağzına da s'ıçsam bu hep yanımda olur ve kesinlikle kırıldığımı anlamıyor ya da umursamıyor şu konuda sana katılabilirim ona yalan vs söylemediğim halde çok güvensiz ona askere gittiğinde bekleyeceğimi söylüyorum mesela inanmaz gibi cevap veriyor
Parfüm olabilir toka olabilir ne bileyim işte benim varliğımı yanında hissetsin istedim yanlış düşünmüşüm 25 yaşında çocukta değil hayatında başkasının olmasından da şüphelenmiyorum çünkü 7/24 benimle konuşuyor ama sevgisinden bir şüphe ettim dün gece durduk yere seninle evlenmek istiyorum diyen adama bakıyorum bir de buna aşırı tuhaf ne yapacağımı bilmiyorum çok doldum artık en tepeye çıkartıyor sonra bir anda yere çakılıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişkiler bazen gerçekten sınayıcı olabiliyor, anlıyorum. Partnerinle bu konuda iletişime geçmek ve duygularını açıkça paylaşmak önemli. Belki o an için kendi nedenleri vardı ama bu, duygularını ifade etmenin bir yolunu bulduğun anlamına gelmez. Ona neden senin için önemli olduğunu nazik bir şekilde anlatabilirsin. İletişim kurmak, iki tarafın da daha iyi anlamasına yardımcı olabilir. Empati ve anlayış anahtar kelimeler! 💬❤️
Maalesef bununla iletişim kurulmuyor tavır alıp küsmem için gayet geçerli bir sebep değil mi?
Anlıyorum, bu tür durumlar üzebilir. Ama küsmek, sorunu çözmeyebilir. Belki biraz zaman verip sonra tekrar konuşmayı deneyebilirsin. Bazen araya mesafe koymak, daha sağlıklı iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Tabii ki senin sınırların önemli, ama yine de empatiyle yaklaşmaya çalıştığında her şey daha iyi olabilir. 🕊️❤️
Bu durumun sevip sevmemesi ile alakası var mı