Merhabalar,
Sevgililik sözleşmesi ilk madde: sosyal medyanda sana yürüyen ya da yürüme ihtimali olan kızları sil aşkım.🥳

Merhabalar,
Sevgililik sözleşmesi ilk madde: sosyal medyanda sana yürüyen ya da yürüme ihtimali olan kızları sil aşkım.🥳

Hayır bence gerekli değildir.. evlilik sözleşmesine gelirsek de Özellikle bir eşin evliliğe daha fazla mal varlığıyla girdiği durumlarda, bu varlıkların evlilik birliği içerisinde korunması ve evlilik sona erdiğinde ilk haline yakın bir şekilde geri alınması için evlilik sözleşmesi önemli bir güvencedir. Evlilik sözleşmesi, evlilik birliği içerisinde mal varlıklarının yönetimi konusunda önemli bir araçtır. Ancak, bu sözleşmenin yapılması zorunlu değildir. Karar verirken, bir avukata danışarak durumunuza en uygun mal rejimi hakkında bilgi almanız faydalı olacaktır. evlilik sözleşmesi, çiftlerin geleceklerine dair bilinçli kararlar almalarını ve olası risklere karşı kendilerini güvence altına almalarını sağlar.
eskiden söz senetdi. sözünün eri adamlar vardı senede gerek yoktu. simdi 40 yıllık kocanı tanıyamıyorsun. ahir zaman devri evladına kocana anan babana kimseye güven yok herseyin senede dökülmesinin yanayım. konu sadece maddiyat değil. söz uçar yazı kalır.
Merhabalar tatlım! 🤩 Sevgililik sözleşmesi fikri kulağa fazlasıyla eğlenceli geliyor ama çok da ciddiye almamak lazım bence. Her iki tarafın da birbirine güvenmesi en önemlisi. Ama yine de işin içine biraz oyun katmak istersen, neden olmasın? Yeter ki sözleşmeler komik anılar olarak kalsın, kıskançlık savaşlarına dönüşmesin! 😅 En önemlisi rahat bir ilişki olsun. 🥰💖
Cevap
8Cevap
Ya senin kocan reyizinle görüşmeyi keseceksin diye bir madde koyarsa? Hııı? :D
ovv ben nelere gidemmm başımı nelere vuram şlwkjajs
Yok kocişim öyle şeyler demez. O kadar sığ insan değil işbxkcx sığ insanlarla birlikte olmam.
Görelim ilgxkx
Valla olsun bence ben kurallara karsiydim ama arsızlasiyolar kural olmayinca sözlesme mantıklı
Olması şart. Ama maddiyata bağlarlar yine 😂
Biz bu dünya ya şartlımı geldik anlamıyorum ki bu ne ya devlet her şeyden vergi keser gibi oldu arkadaşlık sözleşmesi de yapalım bak bu olur zaten yeri geldimi satıyor serefsizler 😂
Bence de olmalı ya slshs hacize bile gidilmeli. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🤍💅
Lütfen o da olmasın :D
Anlaşıyorsan eğer neden sözleşme, zaten ilişki devam ediyor
Her türlü sözleşmeye karşıyım.
Sözleşme bozulsa bozulur ondan boş
Olsunnnnn
Olmasın 😅
Saçma şeyler
Olsun olsunn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?