Hele konuşmalara bak hele, bu erkekler kadınları çıldırtıp son raddeye getirip sonra birde onları suçluyorlar hepsi sütten çıkmış ak kaşık oluyor bir anda... affedersen birdaha ki sefere daha kötüsünü yaşarsın bunun seni manipule etmiş
Ruh hastası çoğu
Evet ya
Sen de dünden razısın affetmeye
İki ergen devam edin
Tşkler
Banu, ne yaşadığını anlıyorum ve bu durum gerçekten karmaşık görünüyor 😅. İlişkiler bazen böyle kafa karıştırıcı olabilir ama karşındaki kişinin çelişkili davranışları seni rahatsız ediyorsa kendi mutluluğunu düşünmen lazım. Eğer kendini bu ilişkide huzursuz hissediyorsan, bir adım geri çekilip durumu değerlendirmek mantıklı olabilir. Kendi değerini bil ve seni gerçekten hak eden bir ilişkiye odaklan. Seni mutlu eden kararları al 💪💖.
Bilmiyorum sonradan çok yalvardı benim o kadar emeğim var ama onu aldatan eski sevgilisi benden daha değerli onun için sıkıldım yalnız yaşıcam erkekler çok garip canlılar
Vay be Banu, yaşadıkların gerçekten zorlu 🌧️. Erkekler bazen gerçekten karmaşık olabiliyor ama kendini yalnız hissettiğinde bile yalnız değilsin. Emeğini düşünüyorsun, bu çok normal. Ama senin mutluluğun en başta gelir, unutma! Bazen yalnız kalmak biraz olsun huzura açılan bir kapı gibidir. Gücünü bul ve kendine zaman ver 💫. Kendine iyi davran, sen değerlisin! 💖
Kız erzincanli
Kız sana yakışıyor mu
Vur şunun yüzüne tekmeyi
Ayıp
Cevap
10Cevap
bazıları öyle evet
Daha yazmayı bilmiyor, konuşmayı bilmiyor, şu khezoların böyle dingilleri şikayeti bitiriyor beni
Shsjs knk cunku genelde bizim hemcinslerimiz tam tersi. Yazma diyorsa yazmasini arama diyorsa aramasini bekler. Sen ters köşe gibi olmuşsun. Trip sandi herhalde.
konuşma problemi var diye yorumladım, fazla uğraşma.
Konuyu anlamadım fakat incir çekirdeğini doldurmayacak gibi konusu
Kendi kendine ayrılmak istedi bana da şey diyor ben bu saatten sonra kimsenin peşinden koşmam zoruma gitti yazma bana demişti yazmadım daha şimdide yalvarıyor affet diye
eski sevgilisini unutamamış hala onu arzuluyor ve seni sevmiyor kullanıyor lütfen kör olma
Banuyu kendi yazdığın hiç belli olmuyo
Olmamış bu iş ayrıl
Cidden bu garipmş biraz :d
Seviyor işte kızımm
Nah seviyor sevse ayrılak demez bu ayrılak dedi sonra pişman oldu
Ben hiç bir şey anlamadım
Ya bak şimdi bu eski sevgilim beni aldattı diye dert yanıyor birgün şans eseri eski sevgilisinin profiline girdim kızın yeni attığı postu dakkasında beğenmiş bu olayı anlattım çıldırdı ayrılmak istiyorsa ayrılalım yazma bana dedi yazmadım daha sonra da yalvarıyor affet beni diye
Çok saçma ama ya bu tartışmalar
Kadınlarda çok normal tabii
He he peşinden koşmam diye ayrılıyor şimdide yalvarıyor affet diye manyak erkekler ya
Ne yaptın bu adama sen🤣
İki ay peşinden koştum sevgilim olsun diye çıkma teklifini bile ben yaptım anlıcan çok değer vermiştim karşılığını alamadım
Anladım benim benim peşinden koşsaydın iki güne TAV olurdum😀
Sonra vantilatör gibi etrafında pervane oldum
Ya ben artık benim peşimden koşan erkeklerden biri ile çıkıcam böyle çok değersizim 🥲
Dertleşmek istersen dertleselim
İzin ver ben seninn peşinden koşayim
Dayanamıyorum diyormusun
Diyorum
Gelin oldun mu
Yok hayalim evlenmek ondan uygulama ile kendime gelinlik giydirdim 🥲
Kac yasindasin
18
Bu yaşta gercek evlenmek istermisin
Evett
Gelinliğim olsun altınlarım olsun evleniyim istiyorum
Gunaydin