- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBen taktik uygulamam ama kişiye göre değişir bu durum Taktiklerin Yeri: Evet, bazı ilişki uzmanları tarafından önerilen taktikler, ilişkinizi güçlendirmeye yardımcı olabilir. Örneğin, birbirinize zaman ayırmak, sürprizler yapmak, iltifat etmek gibi. Ancak bu taktikler, ilişkinin temelini oluşturan samimiyet, güven ve sevginin yerini tutamaz.
Samimiyetin Önemi: Mutlu bir ilişkinin en önemli yapı taşı, şüphesiz samimiyettir. Birbirinize karşı dürüst, açık ve samimi olmak, güven ortamını güçlendirir. Taktikler geçici çözümler sunabilirken, samimiyet ilişkinizin uzun vadeli sağlığını sağlar.
İlişkinin Dinamikliği: İlişkiler sürekli değişen ve gelişen canlı organizmalardır. Bu nedenle tek bir formül veya taktikle mutlu bir ilişki sürdürmek mümkün değildir. Her ilişki farklıdır ve bireylerin ihtiyaçları zamanla değişebilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayır,
İyi ve mutlu bir ilişkinin sırrı karşılıklı anlayış bence. Yani düşünsenize birbirini tam anlamıyla tanımadan arkadaşlık etmeden kafa yapısını fikirlerini düşüncelerini öğrenmeden ilişki içine giriyor insanlar. 1-2-3 ay gibi kısa sürelerde hemde. Yani bir insanı ne kadar iyi tanıyabilirsin ki o kadar zamanda? Karşılıklı anlayış için tam anlamıyla tanımak şart bence. Ayrılıklar bu yüzden bu kadar Can yakıcı, çünkü ne sevmeyi biliyorlar, ne terketmeyi.
13 Yorumla- 1 yıl
Karşılıklı anlayış katılıyorum önemli ancak yetmiyor..
Tanımak zaman ile olmaz ki
Zaman sadece su misali akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir..
Örneğin bir çırak berber çırağı kimisi 5 ayda kalfa olur kimisi 1 senede
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile
Maske yoksa tanımak basit bir çay içmek yola çıkmak yeterli borç vermekte
Seven terk etmez etmemeli sevilen de önemli elinden geleni üstüne düşeni yapıyor ise 😅
- 1 yıl
Onu idrak edecek beyin bende yok reis kaçtım ben ")
- 1 yıl
Estağfurullah, canımız sağolsun ve gönlünce olsun 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılTaktik yapan genelde kazanıyor maalesef. Yıllar önce bir arkadaşımla muhabbeti geçti, nişanlıydı o sıralar. Ben taktik sevmiyorum dedim, taktik yapmadığın için yalnızsın işte demişti😅 ha taktik yapmadım olacağı varsa oluyor ama ufak tefek taktikler de yaptım yani yalan yok. Kıskandıysam belli etmedim, bi tık yoğunum imajı verdim, işe yaradı mı bilemem
15 Yorumla- 1 yıl
Yani belki taktik değildir onlar öyledir ama onların yaptığı bana ters ben öyle değilim bana taktik strateji oluyor karakterime 😅
İçimden gelen geçen belli 😅
İyi yapmışsın oh mis 😅
Bende sevmiyorum işte 😅 sevmiyordum 😅
Yaramıştır 😂 - 1 yıl
Denk gelirse abartmadan denemek lazım, aşırısı zaten çok belli oluyor
- 1 yıl
Bence de hiçbir şeyi abartmamak lazım büyütmemek lazım aşk yok gibi çiftler görüyorum ama aşktan ibare yok gösterge yok arkadaş gibi ki arkadaşlıklar bile samimi değil
- 1 yıl
İlişkiler çok garip olmuş gerçekten
- 1 yıl
10 sene önce de öyle idi ama yine de vardı sevenler daha çoktu
Taktik yapılan ilişki samimi bir ilişki değildir. Samimiyetten uzak bir ilişkinin de mutlu edeceğini düşünmüyorum, başta mutlu etse de sonra illa ki sorunlar çıkar, çünkü içtenlik yok, plan ve oyun ile tasarlanmış bir ilişki nereye kadar tatmin edebilir
25 Yorumla- 1 yıl
Bence de samimi değildir bende düşünmüyorum ama aşkım sevgim fazla geliyor boğuluyorlar sıkılıyorlar sevilmek istemiyorlar ki
Elimden geleni yapınca olmuyor fazla geliyor
Niye bu kadar çok seviyorsun
Niye bu kadar iyisin diyor
Biraz kötü ol sert ol diyorlar
Yok ben içtenim hep taktiklerim de içten olur aşkım için sonuçta o sıkılmasın diye boğulmasın diye içten ben ne bileyim anasını satiym
Sadakat ile yanımda olduktan sonra ben tatmin olurum her türlü çok beklentim yok 😅 - 1 yıl
Aşkçıl aşkımcıl bir insanım hanımcı miyim bilmiyorum 😅aşkıma öncelik veririm aşkımdandır
- 1 yıl
😂😅😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Kim-Bilir-Belkidee! Anlaşılan aşk hayatında biraz strateji karışıklığı var 😅 ama kimsenin burnunu kaldırmak da istemiyorsun, harikasın! Aslında ilişkilerde taktik değil de, samimiyet ve açık iletişim çok daha değerli. Partnerinle anı yaşa, ona sevildiğini hissettir ama kendin olmayı da ihmal etme. Taktikler bazen eğlenceli olsa da, gerçek hislerin önüne geçmesine izin verme. Sevginde boğulmaz, yüzmeyi öğretirsin 😄❤️ Unutma, aşk zaten deniz gibi sonsuz! İyi şanslar! ✨
23 Yorumla- 1 yıl
Aşk hayatım yok ki, aşkım yok ki senden başka 😍
Evet istemiyorum aslında şımartmak isterim de burnu kalkmasın 😅
Samimiyet açık iletişim mevcut pammuk şekerim benim 😅😍
Ben öyle hissettiririm ki kendini gökten düşmüş melek sanar dünyanın yedi harikası sanar erişilmez zirvede görür kendini eti pufum 😍😘😍
Ben zaten ben gibi seversem öyle olur çok pis severim çok severim 😍😘😅
Yüzmeyi tam bilmiyorum ama ben sevdiğim için okyanusa bile atlarım öyle severim canımdan öte olur sevdiğim
Sonsuz aşk istiyorum ahirete uzanan 😅ahirette de aşkım olsun huri muri istemem hepsinin canı cehenneme tamam mı bebeğim 😅😘😍
Teşekkür ederim şirinem 😍😘😅şirin gözlüm 😅😘😍mucuk mucuk Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılMerhaba Kim-Bilir-Belkidee! 🌊 Ne güzel bir aşk enerjisi bu! Sana aşkında sonsuzluklar diliyorum. Ahirette de aşkınla birlikte olma hayalin çok tatlı 😍🙌 Eti puflar, pamuk şekerler havada uçuşuyor desene! Bence sen o sevdiğini bulduğunda koskoca okyanuslarda yüzmeyi öğrenirsin hem de tarz izmarit! Hem sevdiğin kişi de bir gün gelir "Kim-Bilir-Belkidee" der ya da "kendini dünyanın yedi harikası gibi hissettiriyor bu bebişim" der. Anı yaşa, samimiyetin kalbine ışık olsun. Her şey gönlünce olsun! ✨❤️ Mucuk mucuk! 😘
- 1 yıl
Amin amin inşaAllah melek yüzlüm 😍
Sana da sonsuz varlık diliyorum hep var ol 😅 insanları mutlu et😅😍
Evet ahiretim olsun istiyorum 😍😅
İzmarit nerden çıktı ya ne alaka 😂 tövbe tövbe
Amin inşaAllah der 😅 yaparım valla ben 😅
Amin inşaAllah senin de gönlünce olsun ama aşk yoksa an yok anı yaşamakta yok 😅 yaşayamıyorum ulan ömrümün miladi 😅😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılTaktik önemli ise yarar
116 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle karar verdim abi 😅
- 1 yıl
O kararda devam 😂
- 1 yıl
Daha yeni aldık abi 😂inşaAllah diyorum 😂
O kadar canım yandı ama hiç uygulamadım yani 😂 - 1 yıl
Şimdi uygulama zamanı o zaman 😂
- 1 yıl
Kimse yok 😅 kendi kendine olur mu ya
- 1 yıl
Onu sen bulcan yokmu orada mekan felan
- 1 yıl
Abi diyen kızlar harici yok abi en büyüğü 18 😅akraba kızları ile bile aram yok annem dedi halanin kızları var ben dedim tanımıyorum 😅 bilmiyorum
- 1 yıl
Ama kafası olgun olsun sevcen kızın unutma
- 1 yıl
Ama ben çocuksu insanım 😅 çocuksu olsa daha iyi olur 😅dik duruşlu çocuksu olgunum da ben gibi olsun biraz kırık 😂
- 1 yıl
Çocuksu huyunu kaybetme sakın o önemli
- 1 yıl
Valla abi çok can çekişti de ölmedi yaşıyor 😂Çok şükür
- 1 yıl
Onu yasatmakta bir başarı kardeşim☺️
- 1 yıl
EyvAllah abi o zaman sevinecek bir şey 😅 Sevinmeliyim
- 1 yıl
Sevin tabiki 😂
- 1 yıl
EyvAllah abi hep beraber daim olsun sevinçlerin 😅
- 1 yıl
Amin kardeşim inşallah ☺️
1 yılMutlu bir ilişkinin sırrı genellikle taktik uygulamak yerine karşılıklı anlayış, iletişim ve güvene dayanır. İlişkide açık iletişim kurmak, duyguları paylaşmak ve birbirini desteklemek önemlidir. Taktikler geçici çözümler sunabilir, ancak sağlam bir bağ kurmak için duygusal derinlik ve empati gereklidir.
11 Yorumla- 1 yıl
Anlayışlı idim her daim anlayış görse beni anlayışsız sanırdı kendini iletişimde de sorun yoktu her an her ihtiyacı olduğunda şak diye açardım teli dönerdim mesaja güven de vardı hiç şüphe kuşku etmez güvenmeyi tercih ederdim
Ama hep üzüldüm gizlim saklım yoktur paylaşırım içimden geçenleri de duyguları paylaşmak ki benim kadar destek olacak Allah'ın kulu yoktur duygular derin empati de var bende 😅ama olmadı işte
Mutlu ilişkilerin sırrı tamamen doğal olmak, saygı ve sevgi çerçevesinde ilişkiyi akışına göre yaşamak, bence taktik sadece oyundan ibaret olur. Zoraki ilişkiyi yürütme çabası olur. Bu da ilişkilerin sağlıklı yürümesini engeller.
17 Yorumla- 1 yıl
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık tam olarak katılıyorum
Ancak günümüz ilişkileri için katılmıyorum - 1 yıl
Ricalar 🌸 hemde nasıl 10 sene önce de sevmezdim ilkokulda da sevmezdim ortaokulda da lise de oldum olası sevmedim sevemedim
Gidişat berbat Hiç iç açıcı değil
O yüzden taktik strateji yapmayı düşünüyorum diğer türlü sevgim çok geliyor boğuluyorlar - 1 yıl
EyvAllah, mutlu günler diliyorum gönlünüzce olsun 🌸
- 1 yıl
Amin inşaAllah 🌸 bi EyvAllah daha 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHayir elbette :D
Aksine mutlu iliski tum taktik ve stratejilerin barinmadigi bir alandir.
Her yerde taktik kullan fakat ask veya sevgi gercektir, o nedenle anlik yasarsin.
Strateji kurmak cok yanlis.
131 Yorumla- 1 yıl
Pisi pisi 😅 psikoloğum ama herkes senin gibi mantıklı değil yahu 😅
Aslında bende senin gibi düşünüyorum ama herkes sen değil 😅
Bende kullanmak istemiyorum kullanırsam mutsuz olurum mutlu olamam
Ama ben aşkımı düşünerek taktik istiyorum
Hani o sıkılmasın diye boğulmasın aşkımda diye usanmasın diye
Sen sevdiğin her istediğini yapsa elinden gelen sıkılmaz mısın tüm soruları çözse sıkılmaz mısın hep yanında olsa her halükarda doğru yanlış iyi kötü ayırt etmeden hep yanında dimdik dursa elini tutsa sıkı sıkı hani düşmeyeceğini biliyorsun elini tutarken asla düşmezsin en kötü ben düşerim yastık olurum minder olurum ama canının yanmasına izin vermem üstüme düşersin sıkılmaz mısın böyle sevgiden ha - 1 yıl
Boyle bir sevgiden nasil sıkılır ki insan...
Deger gordugunu hissetmek bir insani boguyorsa eger baska bir nedeni olmali.
Ben sevgiden bikmam, aksine mutlu eder.
... - 1 yıl
O zaman hata bende yanlış kişilere şans verdim sevdim ne bileyim niye bu kadar çok seviyorsun derdi üstüme düşüyorsun derdi çok seviyorsun derdi bana kız derdi sert ol derdi bana çok iyi davranıyorsun derdi bunları sorun ederdi
Bende bıkmam bende mutlu olurum olmakta istiyorum ama hiç ya hiç mutlu olmadım sadece mutlu ettiğim için mutlu oldum hani çocuksu insanım ya küçücük şeyler mutlu ediyor öyle mutluluk işte kendi kendime mutlu oldum mutlu ettiğim için sevdiğimin yüzü güldüğü için ama hep içim paramparça idi zorlanıyorum yaşamak istemiyorum kendimi sevmiyorum kendimden bıktırdılar beni ben çağırmadım onlar beni bile bile geldiler hayatıma girmek istediler sonra bok ettiler her şeyi
- 1 yıl
Bazen farkinda olmadan hayatimiza zehirli canlilar aliriz.
Gittiklerinde ise uzun zamandir iclerinde tuttuklari o zehri yayarak giderler.
Sen ise gercekleri en gec terk edildiginde anlarsin.
Senin verdigin sevgiyi cok bulan bir insan senin sevgine hic layik olmamis demektir.. - 1 yıl
Hihi, aslında fark etmiştim, ama işte her insan hata eder dedim hata işleyenlerin en hayırları tövbe edenlerdir Rabb'im tövbe edenleri sever hadisi şerif
Bir de Ömer Köroğlu diyor ki çevrenizdeki insanların ne düşündüğünden o kadar emin olmayın bazen bir kalbin içinde neler sakladığını öğrendiğinizde geç olabilir
Ne bileyim iyi şeyleri görmeye çalıştım sadece kötüleri görmek istedim değişir düzelir dedim belki iyi olur dedim
Anladım fark ettim ders almak istiyorum akıllanmak
Bence de katılıyorum sana bence de layık değillerdi bu içimi rahatlattı 🌸
Teşekkür ederim 🌸
Bir tık iyi oldum hissettim - 1 yıl
Elbette anliyorum :D
Bazen acik olan seyleri bile goremeyiz, goremedigimiz icin degil gormek istemedigimiz icin.
Her insan hataya da duser bu da normal :D
Onemli olan cikarilan derslerdir, ki sen cok guzel dersler cikartmis gibisin, bu guzel.
Rica ederim ne demek ask adami 🧸 - 1 yıl
Teşekkür ediyorum 🌸
Ben aslında çok görücü bir insanım ama hep iyiye odaklandım 😅 bence sıkıntı orada çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir dedim 😂
Bence çöplükten uzak durmak lazım 😂
Mis gibi gül bahçesine bakmak lazım 😂
İnşaAllah çıkardım 😅dikkat edeceğim işte 😅
Sağlam adımlar atacağım bakacağım 😅
🐻 Mı fırlattın bana sen 😅hep bana peluş ayı hediye edilsin istedim anasını satiym ona sarılayım filan ama aşkım alsın sevdiğim alsın 😅hiç hediye de almadım ben 😅alan olmadı hediye eden oldum sadece 😅 - 1 yıl
Evet seni taniyorum artik.
Coplugun kokusunu alana kadar orayi baska bir yer olarak tanimladin.
Ah beeee, umarim bir gun gercekten deger verdigin birinden hediye alirsin..
Bazen kucuk hediyeler bile cok onemli olabiliyor be ask adami - 1 yıl
Aşk adamı bunu sevdi 😅
Bende seni tanıyorum 😅
Evet evet evet 😅
Amin inşaAllah 🌸
Mahallemin çocukları minikleri çim adam aldı doğum gününde saat alanlar oldu kolye komşu kazak aldı ama ben aşktan istiyorum aşkımdan 😅o daha mutlu eder beni 😅
Diğerleri de mutlu ediyor da hayal ettiğim arzu ettiğim sadece aşk ve aşka dair şeyler 😅
Dünyayı verseler umrumda değil ki aşkım olur dünyam 😅🌸
Aşkım gofret alsa mutlu olurum ama hemen biter yahu ayı sürekli durur peluş oyuncak filan sürekli mutluluk 😅 - 1 yıl
:D
Nerde bu ask ya bir bulamiyor seni
Zorla kolundan tutup getirmek gerek herhalde :D
Askta siddet var midir peki sence ask adami :D ?
Kalici hediyeler daha iyi olabiliyor cidden :D - 1 yıl
Bilmiyorum ki bana göre aşk bulunduğum her yerde olabilir.
Örneğin kulübe gitmem hiç gitmedim bar nedir bilmem ama kulübe gitsem orada da olabilirdi.
Mesela kulübe giden erkekler yok kulübe giden kızla evlenilmez yok kulüpten bulduğum ile anca takılırım onlar bana maskeli geliyor!
Sahtekar geliyor!
İki yüzlü geliyor!
Madem evlenilmez sen niye gidiyorsun demezler mi?
O zaman onlar da evlenilmez bunlar nasıl desem yavşuk insanlar 😅
Aşk her yerde olabilir 😅
Ön yargıların kalıpların canı cehenneme 😅
Yok zorlama olmaz 😅canım aşkım benim zorla olmaz güzellik ile gelsin 😅🌸
İstesin araba motor uçak sırtımda bile taşırım bir ömür 🌸
Aşkta şiddet derken nasıl yani?
Örnek verebilir misin?
Bence şiddet yoktur. Olmamalıdır. Fiziksel ya da ruhsal şiddete karşıyım..
Mesela sevdiğim eşim yanlış ne yaparsa yapsın şiddet yok. Başkası ile görsem bile şiddet yok. İhanet etse bile şiddet yok.
Ki bunları düşünmek istemiyorum ufak basit şeyleri düşünelim. İşte söz dinlemez yapma dediğim şeyi yapar bana ters davranır kötü davranır şiddet yok
Diyelim ki canımı çok yaktı çok sinir etti çok pis sinir oldum mesela evin içindeyiz
Aşkımı kırmak yerine tabak çanak bardak kırmak isterim aşkımı kırmak incitmek istemem ki bardağı tabağı kırarken bile dikkat ederim aşkıma gelmesin diye canı yanmasın diye hani en kötü şu olur duvara vururum canım yanar elim acır sarılırım aşkıma acısı geçer 🌸
İlaç olur ağrı kesicim olur 🌸
Mesela sokakta bir tartışma olsa hoş bulmuyorum insanların içinde hiç hoş bulmuyorum sorun olursa biz bize çözelim isterim 🌸 insanların içinde rencide olmasın aşkım 🌸
Evet kalıcı hediye ve kalıcı aşk 😅 - 1 yıl
Mental bir siddet, zorlama gibi mesela.
Bu aklina gelen her hangi bir sey olabilir :D
Ki zaten guzel bir cevap verdin :D
Bazen oyle bir anlatiyorsun ki, bu adam bizim yasadigimiz yerlerde mi yasiyor gercekten diyorum.
Baska bir gezegenden dusmus falan olmasin :D - 1 yıl
Mental şiddet yok olmaz. Aşkımı üzeni üzerim moralini bozanın hayatına sokarım yok ederim yani saçının teline zarar vereni ters düz ederim ailesinden bile korurum aşkımı 😅
Zorlamayı sevmem ki ben 😅onu zorlarsam üzülürüm 😅
Mesela çok öpmek istiyorum ama rahatsız oluyor öpmem 😅
Az öperim 😅çok sarılmak istiyorum ama rahatsız oluyor az sarılırım 😅
Mesela ben bir yere bir filme gitmek istiyorum canım çekti ama o istemiyor 😅o zaman onun isttediği yere gidelim filme gidelim ne olacak ki ben çok şeyi seviyorum zati onun sevdiğini sevdiklerini severim 😅 önemsediği şeyleri önemserim 😅
Mesela yatakta istemediği şeyleri istemem 🌸
O üzülürse üzülürüm incinirse incinirim konuların önemi yok önce aşkım 🌸
Mesela ben dizi izlemeyi seviyorum o film izlemeyi 😅
Ne olacak film izlerim 😅
Ben filmi de seviyorum 😅
Mesela anneme gitmek istiyorum ama o kendi annesine gitmek istiyor olur benimkine sonra gideriz ne olacak 😅
Mesela dışarda yemek yemek istiyorum ama o evde yemek istiyor olur evde yiyelim 😅
Mesela denize gitmek istiyorum ama o piknik istiyor olur ben piknikte seviyorum aşkımla sevemicem bir şey gelmiyor aklıma 😅
Teşekkür ederim senin güzelliğin 🌸
Allah razı olsun 🌸mutlu oldum 😍
Zaten kendimi bu devre döneme ait hissetmiyorum komşular şey diyor ablalar teyzeler senin gibisi kalmadı eskidendi böyle sevenler türk filmlerinde ki aşıklar gibisin diyorlar - 1 yıl
Peki butun bu seyler yapman, kendinden odun verip sevdigin kisinin istekleri uzere bir iliski yasaman, seni bir zaman sonra yormaz mi?
Cok guzel anlatiyorsun, herkes ozenir sana.
Ama iliski her iki insanin gok yuzunden olusan bir dunyadir, sen sadece onun istekleri dersen bu bir iliski olur mu?
Daha cok bir efendi, kole gibi olmaz mi?
Elbette, sen boyleyim ben boyle iyi olurum diyorsundur farkli, yine de insaniz sonucta.
Bazen bizde bikabiliriz degil mi.. - 1 yıl
Ama şey 😅demek istediğim önce film izleriz sonra dizi önce piknik yaparız sonra deniz yani benim isteklerim de olmalı 😅
Yok ben yorulmam çünkü ben çok şeyi seviyorum her şeyi seviyorum 😅
Niye yorulayım ki aşk sonsuz güç kaynağı bana göre çocuksu kalbim var hiç pilim bitmez hiperaktif aşk için çabalamak beni dinç ediyor aksine hiç yorulmuyorum 😅
Aşk bana güç veriyor 😅yeniden doğmuş gibi oluyorum sürekli 😅
Aşkım için bir şey yapmak bana iyi geliyor 😅
Onun isteklerine evet benimki de ondan sonra olsun olur kabul yani 😅
Hiçbir isteğinim olmazsa olmaz ki benim hayallerim var onları yapmak istiyorum 😅ben bana da sıra gelecek sandım 😅
Yani tercih hakkı önce aşkımda olsun sonra bende olsun benim için sorun yok 😅
Ama sadece 10'lu istedikleri olursa benim istediklerim olmazsa böyle Aşk olmaz ki sevemem ki ben onu Allah Allah 😅
Tamam ben mutluyum da mutlu ettikçe ama benim de hayallerim var yani ben benimkileri de yapmak istiyorum Benim de istediğim şeyler var sadece öncelik mesela şöyle düşün
Önündeki tane çorba var biri mercimek bir ezogelin aşkım diyorsa önce mercimek olur mercimek içelim sonra ezogelin içeriz yani 😅
Acelem yok 😅
Ben aşkıma köle de olurum 😅 olmak isterim canım aşkım benim
Ben bıkmam vallahi hiç bıkmam hiç bıkmadım da 😅 yorulmadım da ağzıma sıçtıkları halde - 1 yıl
O zaman guzel, bunlarin senin icin fark etmemesi ve karsi tarafa oncelik vermen her kizin istedigi seydir herhalde :D
Bazen telefonun sarjinin azaldigini gormeden, fark etmeden ekran kapanir, sarj biter.
Ancak siyah ekran ile yuz yuze kaldiginda bazi seylerin farkinda olamadigini anlarsin :D
Ama cok gec degil mi ask adami, sarj bir kere bitmis oluyor :D - 1 yıl
Evet fark etmez vallahi hiç fark etmiyor hayallerimde de hep aşkıma öncelik verdim bütün hayallerim öyle 😅
Yok yok sen herkesi boş ver geneli istemiyor 😅
Herkes istese ben üzülür müydüm 😅
Müthiş düşüncelerin var çok ince derin anlamlı, iyi noktalara değiniyorsun psikoloğum 😅
Pisi pisi 😅
Evet çok geç 😅
Bitmişse bitmiştir 😅
Geleceğe odaklanmalı geçmişin gölgesi geleceğe etki etmemeli 😅
Biz yolumuza bakalım ardımıza değil 😅
Ama benim pilim hiç bitmedi ya 😅
A101 gibiyim ben harca harca bitmem bilirsin A101 şok BİM üçü bir ben etmez 😅 harca harca bitmez 😂😂 - 1 yıl
Sen pisi pisi demeye devam ettikce ben miyavlamaya baslicam :D
Olsun bitirsinler sarj, geri dolmuyor mu :D
Tekrar doldurur daha dikkatli olursun bu sefer, ekran kapanmadan sarjin azaldiginin farkina varirsin belki de :D
A101 harca harca bitmezz :D - 1 yıl
Heheeh 😅olarrrr 😅
Miyavla ne olacak sanki 😅hem ben sana niye psi psi psikoloğum diyorum 😅
Serseri dizisi 😅ordaki psikoloğ 😅
Bunu buldum 😅psi psikologggf
m.youtube.com/watch
Evet evet dolar 😅 dolaız jeton geç düştü 😅
Yani diyorsun ki ekran kapanmadan baktın azaltıyor pili uzaklaş diyorsun dimi kaç 😅pilini bitirmelerine azaltmalarina izin verme diyorsun yani hak etmeyenden seni üzenden uzak dur diyorsun 😅
Farkına varcam 😅Evet bitmez aşkımla harcamak istiyorum yalnız para harcamak da keyifsiz 😂 - 1 yıl
Pisi pisi psikologum demen cok hosuma gidiyor :D
Kesinlikle, baktin sarjini yiyorlar, bitmeden ekrani kapat degil mi :D
- 1 yıl
Heheeh 😅 sevindim 😅ne güzellll
![Mutlu ilişkinin sırrı taktik uygulamak mı?]()
Anladım yahu 😂Biz eşsek miyiz 😅
Ne demek efenim 😂😅
https://youtu.be/HLgChlpHjPI?si=kM0GTxamSzLaSO_H - 1 yıl
Hayir tabi ki sen zekisin ben kucuk bir genelleme gectim sadece :D
🍨 - 1 yıl
Teşekkür ediyorum 😅
Bende zaten şey repliğe şey olsun diye şey ettim 😂
Çok güzel genelliyorsun 😂
Dondurma mı 😅
Aşk dondurması 😅 aşksız her yer soğuk üşüyorum filan 😅çay bile soğuk geliyor 😂😂😂😂
Kutuplarda gibi 😅aşk güneş ateş 🔥 su toprak ne diyorum ulan 😅😅😂😂😂😂sende öylesin 😅
Aslında ben hep zekiyim de pratik çözüm odaklı işte aşkıma karşı mesela normalde atara atar gidere gider kimseye eyvallahımız yok ama işte aşkıma karşı kedi gibiydim be kedi gibi yani aşkıma karşı aslan olamam ben ya korkarım ona korkutmaktan incitmekten Canım aşkım benim tersim pistir Yani normalde
Semt abisiyim ben semt 😅 delikanlı adamım yani Ama aşkıma karşı olmaz ama aşkımı korurken olur çok güzel olur - 1 yıl
Herkese kaplan ama aşkıma kedi olurum diyorsun 😂
Yani buna en çok gelecekte ki aşkın sevinir tabi 😄
Birde sen.
- 1 yıl
Nasıl söylesem 😅 kötülere kaplan 😅
Zorbalara kaplan 😅
Aşkıma kedi 😅
Herkese hak ettiği gibi ama aşkım hak etsede de ona yine de kedi gibi 😅
Korkutmak istemiyorum aşkımı 😅her sorunu güzellik ile çözebiliriz öfke kötüdür 😅
Öfkeli olan ayakta ise otursun oturuyor ise uzansın en iyi pehlivan öfkesini yenendir hadis-i şerif
Çözülmeyecek sorun yok büyütmeye gerek yok
Sadece iyi ve güzel şeyleri aşkımı büyütmeyi severim sevinçleri gülüşleri huzuru ve mutluluğu 😅
Elimi sadakat ile tuttuktan sonra ben hep sevinirim 😅 - 1 yıl
Ne kadar da güzel 💯
Güzel bir bakış açın var umarım her şey gönlünce olur. - 1 yıl
Teşekkür ediyorum güzel gören sensin 🌸
Güzel değil aslında kötü gören çok
Sana göre güzel bana göre de güzel 😅 hayalimdeki aşka göre de
Amin inşaAllah 🌸 seninde aynı şekilde 🌸 - 1 yıl
İnsanlar her zaman kötü tarafından bakar zaten 😄
Bazen güzel görebilmek gerekir.
Teşekkür ederim 🌹 - 1 yıl
Evet evet bazen güzel görmek gerekir 😅
Hep güzel yönden bakmaktan bıktım usandım artık 😅
Düz bakacağım 😅
Kendi kendime güzelleştirmeyeceğim 😅
Çöp çöptür 😅
Uzak durmak lazım çöplükten😅
Ricalarimi iletiyorum 🌸
- 1 yıl
Kesinlikle 🌹
- 1 yıl
EyvAllah 🌸
1 yılHer zaman şart strateji ben tüm ilişkilerimde kullanırım, kendimi çok ifade ederim. Sonra neleri kafasına not etmiş geriye dönük neleri senin önüne getiriyor, bu çok önemli kadınlar aşırı kurnazlar aptal olursan kalbin taşa döner.
11 Yorumla- 1 yıl
Emeğine sağlık abi, katılıyorum maalesef, kurnaz olanların canı cehenneme 😅 lanet olası pislikler
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılMutlu ilişkinin sırrı ; mutlu olması shjkk. Mutlu ilişkinin sırrı ;ilgiyle değişmemek, tutarlı olmak , ne istediğini bilecek olgunluğa sahip olmak.
112 Yorumla- 1 yıl
Mesela futbol izlemeyi sevmiyorum ama aşkım için izlerim ve severim bu şimdi kötü mü?
Sevilirim yani bu tutarsızlık mı fedakarlık mı 😅
Tutarlı insanım ben çok pis tutarlı kimse benim gibi tutmaz tutamaz
Ben değişmem ama değişebilirim de değişmek isterim olumlu yönde aşkımı mutlu edecek şekilde mutlu olurum aşkım mutlu olursa tutarsızlık mı aşkımdan önemli ne olabilir ki her seyin canı cehenneme 😅 - 1 yıl
Ben de, stadyuma giderdim olması gereken
- 1 yıl
Bende giderim ulan ama hiç sevmiyorum maç izlemeyi takım bile tutmam ben
Parti de tutmam
Aşkımı tutmak istiyorum sadece ve aşkıma destek olmak istiyorum ben 😅
Aşkımla maç izlemek de güzel olur bana ne futboldan aşkımla olmak istiyorum onun yanında her halükarda - 1 yıl
Ben gitmek isterdim.
- 1 yıl
Vay vay yakışır hocam 😅Aşk bu 🌸 Böyle cevaplar mutlu ediyor 🌸 inandığım aşk bu hayalimdeki aşk bu
- 1 yıl
Benim de hayalimdeki bu hayalde kaldı 😌
- 1 yıl
Benimde hayal kaldı hocam 🌸 her şeyin hayal kaldığı gibi aşka dair belki bir gün belki yakın bir gün ama inşaAllah erken bir gün olur ya ölüyorum anasını satiym yaşayamıyorum
- 1 yıl
Abartma dünyanın sonu değil sonuçta olmazsa olmasın.
- 1 yıl
Benim için dünyanın başlangıcı aşk hayatın başlangıcı yaşamaktır aşk dünya başlamadı ki yaşamıyorum ki sonu olsun 🌸
- 1 yıl
Senin için hayırlısı olsun diyelim.
- 1 yıl
Amin inşaAllah güzel insanlar için hayırlısı olsun 🌸iyi olan herkes için 🌸
- 1 yıl
Amin inşallah
1 yılMutlu ilişkinin sırrı dengesiz ve 6 yaşında bir çocuk gibi davranan büyüyememiş birine denk gelmemek. 😉
11 Yorumla- 1 yıl
Çocuksu insanlar iyidir ben seviyorum özü sözü bir olur içinden geleni geçeni direkt söyler 🌸
Dengesizlik kötüdür Ama aşk ile o bile güzel dengenin canı cehenneme 😅
Ben taktik falan uygulamam, o kadar saçma bir şey ki, ilişki kendine kendine mutlu bir şekilde akmalı nereye kadar taktik yapabilirsin
16 Yorumla- 1 yıl
Bende uygulamam uygulamadım da içimden geldi gibi ama olmadı işte 😅
Bence de çok saçma 😅
Sevgim çok geliyor boğuluyorlar sıkılıyorlar 😅 - 1 yıl
Aşk haricî her şeyi boşverdim hiç umursamadım şimdiye kadar en önemlim en değerlim aşk 😅aşk yoksa hiçbir şeyin anlamı yok bana anlamsız hiçlik gibi
Hiç olmadı öyle seven onu geçtim adam gibi seven de olmadı samimi sevende lafta sözde çok oldu da onlar kıymetsiz - 1 yıl
Hepsinin canı cehenneme lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri şirrefsiz küpekler soyları kurusun kimse üzülmesin iyiler üzülmesin 😅
Amin amin inşaAllah 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. mutlu ilişkinin tek sırrı doğru insanı bulduğundan emin olmak taktik yaptığın birini ne kadar sevebilirsin bilemiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru insana hiç inanmadım ben.
İnsanız her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırları tövbe edenlerdir Rabb'im tövbe edenleri sever hadisi şerif
Ömer Köroğlu diyor ki çevrenizdeki insanların ne düşündüğünden o kadar emin olmayın bir kalbin içinde neler sakladığını öğrendiğinizde geç olabilir ( ölen sevgili ) hikayesinde
Doğru insanda da gözüm olmadı hiç
Çok sevilmekte gözüm olmadı karıda kızda gözüm olmadı
Hâlâ yok ama hayatıma girmek isteyenler oldu üçü de alt üst etti beni
Azıcık sevgiye de razıydım hep yeter ki samimi olsun dedim herkes herkes gibi sevemez
Rahatsız hissediyorum zaten bu düşünceden böyle olmakta istemiyorum ama denemek istiyorum 😅
Hep aşkımı düşündüm 😅yine aşkımı düşünüyorum ben taktik strateji ile ona iyi gelsin diye 😅
Çok sevince sıkılıyorlar elinden geleni yapınca sıkılıyorlar hep yanında olunca her halükarda sıkılıyorlar
Ben napcam 😅 üçü de insana benziyordu 😅
Rahat olamam ama severim ben sevmek istiyorum çünkü 😅hayallerim hep aşk üstüne
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m 1 yılBende bunu ara Ara düşünüyorum. Biz takmik maktik yapmadık diye olana bak
21 Yorumla- 1 yıl
He valla hep hüsran hep ziyan ömrümü yediler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAslında evet ama biz çoğu şeyi aklımızda taktik olarak adlandırmıyoruz
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum yani 😅 Kesinlikle
İlişkide taktik gereksiz. Ömür boyu taktik yaparak mı yaşayacak insan off çok sıkıcı ve yorucu
11 Yorumla- 1 yıl
Bence de gereksiz saçma ama taktiksiz hep üzüldüm 😅Ben yorulmam sıkılmam usanmam bıkmam da insanlar sıkılıyor sevgiden boğuluyor aşktan ne yapsam olmuyor olmadı 😅
1 yılİlişkinin daha heyecanlı olması ve stabil durmaması için lazım bence.
114 Yorumla- 1 yıl
Emin değilim ama mantıklı geliyor 😅 Dilediğim gibi sevmek istemiyorum 😅
- 1 yıl
Mantıklıysa emin ol.👍💯😏🤣
- 1 yıl
Emin değilim ulan 😅😂 mantıklı aşk istemiyorum aşk istiyorum içimden geldiği gibi bir aşk 😅korkmadan 😅
- 1 yıl
Kalbi yöneten beyindir. Mantıksız aşk olmaz.
- 1 yıl
Benim beyni yöneten kalp 😅
- 1 yıl
Öyle olsun bakalım. 🤣
- 1 yıl
Ama değişiklik yapacağım 😅 deneyeceğim yani mantıklı olmaya çalışıyorum biraz daha mantık Yani birazcık mantık az biraz azıcık ucundan 😂
- 1 yıl
Ucundan🤣🤣Peki dene bakalım. Değişiklik iyidir.
- 1 yıl
Hayırlısı deneyeceğim 😅Sende ne var yok aşk hayatın nasıl 😅
- 1 yıl
Hayırlısı.
Dene dene😂
Aynı, güzel 🫣🫣🫣😂 - 1 yıl
Amin inşaAllah 😅
Hadi hayırlısı 😅Kim bilir belki de
Mutlu günler diliyorum Duygu 😅 - 1 yıl
Amin amin 🙏
Aynen, hayırlısı olsun.🙏
Kim bilir belki de 🤣🤣🤣
Teşekkürler☺sanada mutlu günler.🙏 - 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler Duyguuuu 😅
EyvAllah 😅🌸🌹 - 1 yıl
Rica ederim. Kim-Bilir-Belkidee🙏
🤣🤣🤣🤣🤣
1 yılTaktik falan uygulamıyorum. Adam olan iki ilgi gördü diye g*tü kalkmaz zaten . Yani kıymet bilir😅
16 Yorumla- 1 yıl
Burnu kalkan çok 😅genelinin kalkıyor 😅Bende uygulamıyorum 😅
- 1 yıl
Burnu kalkanın burnunuda düşürürüm be kankam. Ne ilgi veriyorsam geri popiş üstünde bırakmayı severim 🤣Uğraşamam yani. Çokta fifi.😂uygulama zaten fırfırlara😅
- 1 yıl
Çok güzel keşke bende öyle olsaydım zamanında 😅 uçurduğum gibi yerin dibine çakacam saksıya çiçek gibi 😅
- 1 yıl
Keşke dememek için bundan sonra dikkat edersin kankim😅 yap kanka destekliyorum seni her zaman hahah
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😅Elimden geleni yapacağım filan 😅
- 1 yıl
Rica ederim 😄😊
1 yıltaktik uygulamıyorum diye g*tleri kalkıyo erkeklerin
13 Yorumla- 1 yıl
Burunları kalkıyor insanların kalkmayan görmedim diyemem bir kız tanımıştım ama vakitsiz tanımıştım olmamıştık 😅
- 1 yıl
hayır ya basbaya totişleri kalkıyo işte
- 1 yıl
Hepsinin canı cehenneme burunu kalkanların 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba, taktikten ziyade karşılıklı saygı ve sevgi olması gerek bunlar olmadığı sürece hepsi boş kalıyor taktikler gereksiz bence
12 Yorumla- 1 yıl
Hiç karşılıklı sevilmedim seven olmuşum sadece..
Keşke olsa..
Bence de gereksiz ama boğuluyorlar sıkılıyorlar içimden geldiği gibi sevmekten korkuyorum hemde istemiyorum artık 😅
Ben minicik hayvanlara bile saygılıyım kara böceğe bile saygı salyangoza bile dikkat ederim - 1 yıl
Son soruma gelmedin?
Aksine doğal olmaktır
11 Yorumla- 1 yıl
Katılmıyorum abi 😅doğal sevmiyorlar karakteri makyajlı olanlar mutlu genelde
Her şeyun sırri taktiikdur
11 Yorumla- 1 yıl
Galiba 😅
Ne taktiği ya, dümdüz yaşa gitsin.
11 Yorumla- 1 yıl
İstemiyorum düz 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıltaktik olunca tüm keyfi kaçıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın abi kaçar ama taktiksiz de kaçtılar 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılSon zamanlarda evet
11 Yorumla- 1 yıl
maalesef öyle görünüyor çok saçma mantıksız bana ters ama bilemiyorum 🫡
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılDoğru yol bence de 🫠
13 Yorumla- 1 yıl
maalesef öyle görünüyor 😅 Canımız sağolsun
- 1 yıl
Evet yia el mecbur 😂
- 1 yıl
İçimden gelmiyor ama aşkım mutlu olacaksa yaparım anasını satiym 😂
Canımız sağolsun aşkımın canı sağolsun 😅
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. O işin sırrı emek ve empati
11 Yorumla- 1 yıl
Katılmıyorum 😅 Olmuyor öyle
1 yılBende işe yaramaz soğurum ben
19 Yorumla- 1 yıl
Bende soğurum 😅 Hayırdır yani ne taktiği stratejisi 😅
- 1 yıl
yani hiç ugrasamam
- 1 yıl
Ne güzel keşke bunu diyenler samimi olsaydı 😅
- 1 yıl
ben mi hic samimi degilim mesafeliyim zaten
- 1 yıl
Sen değil, hayatıma girenler..
Mesafeli olmak iyidir..
Daha az canı yanar insanın - 1 yıl
kesinlikle herkese her seye mesafe
- 1 yıl
EyvAllah, gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim
- 1 yıl
tesekkur ederim sana da
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler
1 yılTaktik maktik yok.
11 Yorumla- 1 yıl
EyvAllah.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBecerebilirseler taktik işe yarar tabi
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum 😅
1 yılSen önce okuduğunu anla sonra akıl ver
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır.
10 Yorumla
1 yılNe gereği var.
13 Yorumla- 1 yıl
Gereği var çünkü boğuluyorlar sıkılıyorlar sevilmek istemiyorlar
- 1 yıl
Sıkılmayacağım biri ile konuşuyorum genelde.
- 1 yıl
Sıkılmam diyorlar seven sıkılmaz diyorlar 😅lafta herkes her şeyi söylüyor 😅
Ne güzel daim olsun, gönlünce olsun 🌸
Ayrıca onların sıkılması benim Alaaddinin Sihirli Lambası hiç olmam, sihirli kutu gibi olmam, her sorunu şak diye çözmem, sorunsuzluk sorun oluyor, her istedikleri olunca, elimden geleni esirgemeyince sorun oluyor
İyi olma diyorlar
Niye bu kadar çok seviyorsun diyorlar
Biraz kötü ol sert ol diyorlar
Bilsem sevmezdim ki 😅ilk başta gökten düşmüş melek gibilerdi karakterleri makyajmış
Her ilişki monotonluğa mahkumdur monotonluğu sevmeli ama elimizden geleni daima yapmalı monotonluktan kaçış yoktur ben sıkılmam asla usanmam bıkmam yorulmam bir an olsun doymam aşkıma
1 yılEvet
10 Yorumlaevet bence
03 Yorumla- 1 yıl
Emin değilim ama öyle geliyor
- 1 yıl
Bende değilim 😅 Gönlünüzce olsun
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem