Eski kocamin dengesizligi?

Kocamla bir kadın yüzünden ayrıldık kendisi başta inkar etti kadınla yüzyuze geldi o zaman iftira atma kadinla kavga etmesin diye zor tuttuk ama ben bitti istemiyorum seni diyince sen zaten çocuk gibiydin olgun kadınlardan hoşlanıyorum ben psikolojik baskı kızımı da alicam goremeyeceksinlerle falan 4 sene oldu biz boşanalı ben hayatıma bu süre zarfında birini aldım ama Eski eskimi de hayatımdan çıkaramadım istemesem de kızım var görecem kızımın olduğu yere farklı bir erkek giremez sürekli kızımızı öne atarak yakınım da kaldi tatile giderdim her gittiğimiz yeri atmak zorunda kalırdım bir tatilde engellediğim de bursaya gelmişti neyse kızım ilk okula gidiyor babasimi diyor kendi mi düşünmeye başladı Bilmiyorum herkesin babası var babam da eve gelsin demeye başladı babasının yanında da bunu dedin Bi arada Eski eşimde güç aldı o laftan bende evde sizle kalayım deneyelim falan demeye başladı bende reddedince kızımızı kastederek o bile senden daha olgun Bi buyumedin kendin gibi çocuk birini bulmuşsun dengin gibi şeyler diyor beni arayıp durma sürekli diyince sinirleniyor ne yapmam lazım sürekli dibimde bitmesinden rahatsızım

Eski kocamin dengesizligi?