Her şey çok güzel gidiyordu. Her konuda ilklerimi yaşamıştım. Yani çok masum temiz ilişkimiz vardı. Şimdi ailesi yurt dışına gönderiyor diye yarı yolda bıraktı beni. Canım o kadar acıyor ki ağlamaktan gözlerim şişti. Kpss çalışıyordum ama yarıda bıraktım. İnsanlara olan güvenimi yitirdim. Tek bir arkadaşım yok bunları anlatacağım.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Umut verip yarı yolda bırakanlar ettiğini bulur mu?
Gitmek isteyene bahane çok seven gitmez gitmek için bahane değil kalmak için sebep bulur
Onun sana yorumunu mesajını okudum, tamamen saçmalık boş laf sinir oldum lanet olası pislik böyle sevmeyi bilmeyenleri görünce dik duramayanlari görünce deli oluyorum çocuklar bile sevdiğine sahip çıkıyor 😅
Çocukken bile sevdiğim için kavgalara girdim ben 10 yaşında 12 yaşında 😅insan sevdiğinin yanında olur ya
Nokta atışı tespitler yapıyorsunuz. Biz yaklaşık dört senedir tanışıyoruz altı aydır sevgiliyiz. Zaten birden oldu bana teklif de etmedi. Ama çok düşünceli efendi terbiyeli namuslu biriydi. Sadece biraz korkak olduğunu düşünüyorum. Hani en ufak korkum yoktu gitmesi beni şoka uğrattı galiba ondan dolayı böyleyim.
EyvAllah senin güzelliğin. Altı ay mı? Bu kadar üzüldüğüne göre çok sevengillerdensin sende? 😅
Çok sevme ne kadar seversen o kadar üzülür kırılırsın!
Hak ettiği sevmeli imiş..
Hak etmiyorlar sevilmeyi burunları kalkıyor kendilerini bir bok sanıyorlar, çek sifonu gitsin!
Sevindim senin adına 6 ay benim dört senem çöp oldu!
Hiç bir kıza beş ay bile vermedim sadece yuva kurmak istemiştim ilk defa 3. Kız arkadaşıma 4 senemi verdim ödün verdim kendimden her türlü fedakârlık Alaaddinin Sihirli lambası gibiydim sihirli kutu gibi ne isterse o oluyordu isteğii şeyi elini kutuya soksun eline geliyordu ne dilerse yapıyordum ya ben sevdiğimi mutlu etmek istiyorum elimden geleni niye esirgeyim mı
Yapma diyorlar yapma çok saçma ulan sevdiğim için elimden geleni yapmazsam nasıl mutlu olucam çözüm odaklıyım hani sorun yoktu ve bu sorun oluyordu sorunsuzluk sorun çıkmaması sorun oluyordu saçmalık
Alışmışlar sorunlu ilişkilere ilgisiz erkeklere
Efendi terbiyeli namuslu olan sözünü tutar söz namustur sözünde durmayan namussuzdur
Üzülme 6 ay iyi bir süre çok şükür daha uzun olsaydı daha çok üzülürdün burdan düşün
Ve geleceğine odaklan 😅
Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir 😅
Başımdan bı geçti kuzenimdi kendi iletişim kurdu bende hoşlandığım biriydi biraz değer verince kız kendini bulunmadık bursa kumaşı sanmaya başladı e tabi bende öyle çapkınlık yapan biri de değilim işinde gücünde biriyim kızda kendisi dâhi çok rahat bir hayat sürebilecegini bilmesine rağmen o daldan o dala sekti sonra gitti Snapchatten hiç tanımadığı kendinden 15 yaş büyük öyle zengin felanda değil birine kaçtı sonra arıyor ağlıyor sen haklıydın pişman oldum diye bırak kendi mutluguna bak derim..
'' Kpss çalışıyordum ama yarıda bıraktım. '' hayatında yapacağın en büyük hata olur. Hayat devam ediyor ve hayallerinin peşinden gitmeni engellemesin bu acı.
Evrenin kendi tarzında bir adalet sistemi olduğunu düşünüyorum ve adalet elbet bir gün tecelli eder. Senin adına üzüldüm umarım kısa sürede toparlarsın.
Şu yazdığı mesajda seni kafasında bitirdiği o kadar net ki.. son derece kararlı şekilde yazmış.. ettiğini bulur ya da bulmaz.. sen hayatına bak bundan sonra.. tıpkı bu elemanın yaptığı gibi..
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Şerefsiz bir iki saat önce napiyosun diye yazmış. Ben dün bu mesajlardan sonra yazmayı bıraktım. Kestim yani konuşmayı. Yalvarma görmeyince zoruna gitti galiba
En güzelini yapmışsın.. sırra kadem bas. sana ulaşacağı tüm sosyal ağları kapat.. senden haber alacağı tüm arkadaş ortamlarından çık.. hiçbir şekilde seninle ilgili bir bilgiye vs ulaşamasin.. inan bana hayatının en büyük dersini vermiş olursun bu elemana..👍
Böyle zamanlarda acını hissetmek gerçekten zor... Yaşadıkların çok can yakıcı ve bunları içselleştirmek de doğal. İlk ilişkiler, ilk heyecanlar hep derin izler bırakıyor. 😔 Ama unutma ki hayat senin için birçok yeni fırsatlar sunacak. Belki şu an güven zedelenmiş olabilir ama zamanla yaraların sarılacak. KPSS'ye geri dönmek, hayal yolculuğuna devam etmek için bir adım olabilir. Sakın vazgeçme, kendini önemse. ❤️ Her şey yoluna girecek! Zaman en iyi ilaçtır derler, değil mi?
Ah canım, yaşadıkların gerçekten zor ama inan ki zaman en iyi dostumuz! Şu an acı çekiyorsun ve bu çok doğal. Ama unutma, hayatın seni daha güzel yerlere taşıyacak. 🌈 KPSS'ye geri dönmek ve hayallerin için mücadele etmek sana güç verebilir. Kendine inan ve seni ne kadar dışarıda seven insanların olduğunu unutma. Kendine zaman tanı, her şey yoluna girecek. Güçlü ol, sen bunu başaracaksın! ❤️✨
Cinsellik yaşadınız mı? Yakınlaştıysanız %100 onun için bırakıyordur. Yaptığı çok kötü bir şey ben kaç ilişki gördüm böyle ya kız yurtdışına gidiyordu ya da erkek sonradan onlarda gidiyorlardı ve evleniyorlardı bu soğumuş besbelli ki yoksa seni de ileride yanına alıp evlenebilirdi sebebi bana inanılmaz saçma geldi.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Cinsellik değil de görüntülü olarak birkaç ufak şey yaşamıştık yani ona göstermiştim o da öyle her yerimi değil. Onun haricinde öpüşme vs oldu hiçbir şekilde cinselliğe girmedik. Haklısınız seven insan bir şekilde yanına alırdı
Adam yurt dışına çıkıyor.. Seni yarı yolda bırakıyor hissi duyan normal ama giderken ayrılması daha mantıklı. orada git gellerle3 soru işaretleriyle dolu bir ilişki sana daha zarar verebilirdi
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Beni de yanına aldırabilirdi değil mi illa bu şekilde yarı yolda mı bırakmak lazımdı
Seni yanına alması. Demek büyük bir adım demek belki de o adıma hazır değildi. Belkide düşündüğün kadar saf ve tiz bir aşk değildi.. Hayatın gerçekleri sizde kirletti.. Kim bilir
Bulup bulmamaları önemli değil önemli olan kendinizi toparlamanızdır o bulsa ne olcak ayrıca o insanlar içlerinde sıkıntı var sizin gibi birini bulup aynı şeyi ona yapıcaktır.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben bunları yaşamak zorunda mıyım? İnan ki kendisi peşimden koştu ben git dedikçe o geldi. Şimdi bu şekilde yarı yolda bırakılmak gururuma dokunuyor.
Ama bir erkek olarak size şunu sormak istiyorum. Bu kişi benim peşimden o kadar çok koştu ki. Yani git dememe rağmen beni asla bırakmazdı. Şimdi ilişkiyi rayına oturttuk bana aşkından öldüğünü bittiğini söyleyen kişi şimdi hiçbir şey olmamış gibi çekip gider mi kafam almıyor
Hayatı şekillenecek yurt dışı şansı olmuş bu yüzden seni üzmemek için ayrılmak istiyor her şey olabilir sıkılmış da olabilir ama sıkılsa bile yine gidecek ki