Evliyim beni yargılamayın yanlış bir şey yapmıyorum ama eşimle aram kötü olduğu için başka adamlara ilgi duyuyorum normal mi bu?

Özellikle de bu aralar böyleyim. Neden bu aralar böyleyim bilmiyorum ne oluyor bana beyaz tişört giyen bir adamın göğüs ucunu gördüm canım çekti doğru değil ama başka şeyler hayal ediyorum anneyim 10 yıllık evliyim benim sevgilim olmadı görücü usulü evlendim eşimi sevmedim küfür etti bana saygı duymadı ailesine karşı korumadı beni eşimden uzaklaştım kaçıyorum ona ihanet etmiyorum ama onu sevmiyorum ilerde birgün aşık olmak istiyorum çocuğum büyüdüğünde çünkü başka bir adamı hayatıma almaya korkarım ya çocuğuma zarar verirse nasıl güvenebilirim bir daha anne olmadım belki birgün eşim hayatımda olmaz tek çocukla dururum diye böyle korkunç bir dünyaya çocuk getirmeyede gerek yok ama bende aşık olmak istiyorum bana küfür eden bir adamı istemiyorum ailesini benim önüme geçirdi hep kalbim soğudu ondan romantik anlar yaşamak istiyorum dudaklarım aşka hasret kadınlığımı yaşamak istiyorum kendimi bastırıyorum beni ailesine karşı korumayan korkak dengesiz ağzı bozuk bir adam eşim sevmedim onu hiç zaten görücü usulü çabuk evlendik. Benim de hakkım değil mi aşık olmak sevmek ve sevilmek istiyorum kadınlığımı hissetmek istiyorum heyecanlanmak istiyorum Eşim dışında en ufak şeyden tahrik oluyorum birgün sevip sevilecek miyim benim de sevgilim olacak mı?

Evliyim beni yargılamayın yanlış bir şey yapmıyorum ama eşimle aram kötü olduğu için başka adamlara ilgi duyuyorum normal mi bu?