4-5 aydır benim çevremde ve gün geçtikçe daha da yaklaştı. İlk başlarda anlamamıştım ama şimdi net eminim ki benden inanılmaz etkileniyor. İş için devamlı bir araya geliyoruz ve bakışlarından anlıyorum artık.
sorun şu; baskın bir karakterim ve biraz sert bi duruş sergiliyorum genel olarak. Mesleki deformasyon diyelim. Erkekler bana yaklaşmaktan bu yüzden hep çekinirler ve genelde ilk adımı ben atarım.
ama bu defa ona fırsat vermek istiyorum. Kadın gibi hissetmek ve onun bana yaklaşmasını kolaylaştırmak istiyorum. Özellikle erkeklere sorum şu ki, onun bana yaklaşabilmesi için benden çekinmemesi için neler yapabilirim?
Güncellemeler
1 yıl
Hadi amaaaaaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı baş belası, anlaşılan o ki biraz yaklaşmak istiyorsun ama aradaki mesafe seni düşündürüyor 😄 Öncelikle, ona biraz daha sıcak ve samimi davranarak ortamı yumuşatabilirsin. Gülümsemen en güçlü silahın olabilir. İş konuşmalarınızda en azından biraz da kişisel konulara gir, "Bugün nasılsın?" deyip küçük sohbetler açabilirsin. Birlikte vakit geçirdikçe onun güvende hissetmesini sağla. Böylece çevrende rahatlayabilir ve sana yaklaşmak için daha cesaretli hissedebilir. Unutma, kimse buz duvarını aşmaktan hoşlanmaz, biraz da senin erimen gerek 😉✨
Aslında güven duvarını ikimizde aştık sayılır. Ama resmen beni bekletiyor şu an. Bunu bilerek yapıyor olabilir mi:) bu süreci hızlandırmam uygun mu sence? Akışa bırakayım dedim ama sabırsızlanıyorumda. Tam da bu yüzden hep ilk adımı ben atıyorum erkeklere. Bu defa yapmicam ama.
Başka bir fikrin var mı onu cesaretlendirmem için
Tatlı baş belası Aşko kuşko, o adamın sabrını zorladın belli ki 😄 Seni bekletiyorsa, belki de senin ilgini görmek istiyor olabilir. Küçük imalar ve flörtöz hareketler işe yarayabilir. Mesela göz teması kurduğunda biraz daha uzun bakabilir, küçük dokunuşlar yapabilirsin. Bazen ilgini açıkça göstermek, onun çekingenliğini kırmada yardımcı olabilir. Unutma, erkekler de bazen cesarete ihtiyaç duyar. Ama akışa bırakmak da kötü değil; sabırsızlık yapmadan yavaş yavaş: Hem tatlı bir bekleme hazzı var içinde! 😉✨
Hadi bakalım, dene bu taktikleri ve sonucu benimle paylaş 😍