- Adam gibi adam yok yaa evlenelim. Ben iyi insanım da işte karşındakine güven olmuyor.
(bu arada aynı adam da şöyle düşünüyor)
-Bu kadın çok güzel bana da ilgisi var ama yok abi insanlara güven olmuyor.
Güvensiz güvensiz geberip gidecez :D

- Adam gibi adam yok yaa evlenelim. Ben iyi insanım da işte karşındakine güven olmuyor.
(bu arada aynı adam da şöyle düşünüyor)
-Bu kadın çok güzel bana da ilgisi var ama yok abi insanlara güven olmuyor.
Güvensiz güvensiz geberip gidecez :D

Bu siteden birini ariyorsan ve o kişi güvenmiyorsa normaldir çünkü yarısının aklı fikri başka şeylerde anladın sen
Güvenmek zaman alır hemen olmaz
Üstelik birden fazla kızlarla yazışıyorsan flört ediyorsan takıp ediyorsan o kız hemen güvenmez aynısı kızlarada geçerli
Zaten bir den fazla kişiyle flört eden kişiye zerre güven olacağını zannetmiyorum. O an daha iyisini bulayım diyen senleyken de daha iyisine bakınır ya da karşısına çıkarsa anında satar seni. Katılıyorum. İnsanlar birbirlerini tanımadan ölçmeden hissettikleri kişi olduğuna inandırıyor kendini...
Aynen öyle bu devirde güvenilen birini bulmak çok zor hatta bir söz var ninelerin koca buldun otur oturduğun yer de diye jdjdk yani çok zor ve bu zamandakı kızlar yalan değil Para pul peşinde zengin olsun mutlu olurum kafasında işi gücü olsun karakteri iyi olsun diye artik bakmiyorlar vardir illa öyle kişiler olan ama işte zor artik sadece aşk ve sevgi yetmiyor
Bana göre bu dünyadaki en büyük ihtiyaçların başında insanın gerçekten de çok sağlam bir şekilde birilerine güvenmesi gerekiyor. Fakat bazı zamanlarda ummadığın İnsanlar böyle şeyler yapıyor ki bu sefer de seni bütün insanlığa inancım bitiyor.
Cevap
4Cevap
ben kendim hariç kimseye güvenmem
Sana kim ne yaşattıysa tüh onun suratına kanks...
Eyvallah.. güveni boşa çıkartan çok oluyor
Önemli olan pırlanta olan insanı bulmak önemlisi bu
Afrika değil ki nehirlerden elmas çıkarak kanks :) Zor iş cidden...
Yaşanmalardan sonra güvenmek çok zor oluyor yaşayıp göreceğiz
Umarım Allah karşına kendin gibi saf temiz güvenilir birilerini çıkarır kanks...
Maalesef kardeşim devir. çok kötü... Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Evet ya kimseye güven olmuyor
Aslında güven oluşan şartlara göre değişiyor. Birileri birilerine samimi davranıyorsa bir şansı hak ediyordur ya. Karmaşık işler. Karma gibi iyilik et iyilik bul...
Ben kimseye güvenemem, güvenmiyorum
Kime? neden? Güvenelim ki
Aynı mantıkla kim neden güvensin ki sana :D soru o zaten...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?