Size güven verdiğini hissetsenizde red edermisiniz
21 gü
Cevap
3Cevap
Hoslandiysa hoslandi banane beni tanimayip benden nasil hoslaniyor dis gorunuse bakarak ilgilenmelerden hoslanmam
Dış görünüşü güzel huyu hoşuma giti giyim tarzı hoşuma giti kötü biri olduğunuda düşünmüyorum hislerime güveniyorum beni yanıltmadı hiç :)
Ne ara hoşlanmış onu sorarım cevapları tatmin edici gelmezse by by
Böyle cevap verirse ne güzel olurdu o zaman edebiyatım açılırdı 😃
Öyle pat diye söylenmez bu işler. Tanımadığı biriyse. Yanına gidip, merhaba çok güzelsin diye iltifat edip, tanışılabilir. ya da dövmesine, elbisesine, piercingine iltifat edip, tanışılabilir
Anladım ama ben sizi tanımıyorum iyi günler der gıderdım yanından dırek
Çocuk hoşuna giderse yine tepkin öyle olur mu acaba
Bence en açıklayıcısı bu oldu doğrudur :)
Teşekkür ederim benden hoşlanmış sonuçta, daha sonra ondan hoşlanmadığımı uygun bir şekilde dile getirirdim.
Kız mısın, erkek mi
Erkeğim bi kıza açılmayı düşünüyorum.
hım böyle bişi başıma gelse açıkcadı hemen evet demem ama tanımaya çalışırım.. Dikkat et ilk izlenimler her zaman önemlidir
Terso birine benziyor her kızdan hoşlanan tip değilim bu kız farklı
Ağzını yuzunu s*kerim, napicam başka.
Bıçaklarım dönmeyi kendine gelsin
Teşekkür ederim
Rica ederim😂😂
Direkt red
Direk idam mı hakimciğim😂😂
Oda olur önüne gelenle konuşulmayacağını cümle alem öğrenir
Önüme gelenle konuşmuyorum hanımefendi bunu sen söylerken günahımı aldın en son 1 sene önce bi kızdan hoşlandım sağlık sorunlarım falan oldu 2.3 ay uzaklaştık çevreden sonra iyi olunca kızla konuşmaya gitim nişanlandığını söylemişti o günden sonra yeni yeni kendime gelmeye başladım her önüme gelenle konuşsaydım böyle bi soruyu paylaşmazdım
Ben sana demedim ki bunu soruya göre cvp verdim genel olarak söyledim senin durumundan bir haberim maalesef :)
Karşısına geçip senden hoşlanıyorum demek yanlış algı yaratıyor sanırım bu benim içimde kötü bişey olmasa dahi kötü bişey hissettiriyor karşıya birbirimizi tanıdıktan sonra söylesek daha mı güzel olur
Tabi ki de senin ne olduğunu bilmiyor etmiyor kim böyle bir şeye cesaret edip adım atabilir ki kendini koy kızın yerine. Çok doğru bir adım değil
Evet değil maalesef teşekür ederim
Rica ederimmm
tamam der gecerim
Duygularımla oynama zalımın kızı derim bende ama geçmem
Tanışmadığım biri neyime hoşlanır ki bu bile eksi puan
Tanımadan nerden güven vercek
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorVayyy cesarete bak! Ama işin ciddiyetine gelirsek, her şey bir enerji meselesi. Gelen adamın yaklaşımına, enerjisine bağlı. Eğer kendini hoş ve güvenilir biri gibi hissettiriyorsa, neden bir şans verilmesin, değil mi? Ama yine de dikkatli olmakta fayda var. İlişki işi önemli! 💖😅