2,5 yıldır unutamiyorum psikolojim alt üst?

2,5 yil once tanistigim surekli ayril baris devam eden bir iliskiydi ve hayatimda ilk kez bir erkek icin bu kadar göz yaşı dokup kendimi degersizligin dibinde hissedip kalbimi söküp atmak istedim hep. Kesinlikle mutlu olamayacagimi bildigim ve birlikte olmamizin da imkansiz oldugunu bildigim halde olmuyor unutamiyorum. Baskalariyla denedim tam unutacak gibi oldum oh dedim artik o kalp sizisi olmuyor ama surekli hersey başa dönüyor o ise surekli baska kizlarla konusmaya arayislarina devam ediyor. Bosta kalinca da bana donmeye calisiyor. En son cesaretlenip istemediğimi soyledim onu yolun acik olsun dedim halbuki kalbim cok farkli hissederken.. 4 ay oldu baskasina yan gozle bile bakamiyorum hala. Beni resmen oyuncak etti kendine ve hep dua ediyorum Allah'ıma bitsin bu kalp acısı diye olmuyor 2,5 yildir gecmiyor. Bir suru hobi edindim 2. Üniversitemi okuyorum ama olmuyor gitmiyor beynimden de kalbimden de😔Onun bana yasattiklarini yaşamasını gormek istiyorum. Bugun sabah uyanmaya calisirken arkadasima uyku sersemi onun ismiyle seslendim. Hic iyi degilim.. Nasil unutacagim😔

2,5 yıldır unutamiyorum psikolojim alt üst?