• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Üniversitenin ilk günü hayatımın aşkını bulabilir miyim :)?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
46
Yapay Zekaya Sor
Üniversitenin ilk günü hayatımın aşkını bulabilir miyim :)?
Üniversite Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

😂😂😂😂Üniversiteye gitmeden bizim bölümden birileriyle sosyal medya üstünden tanışmıştım ve tanıştığım kişinin biri ile ilk yıl sonradan sevgili olmuştum. İlk yıldan sonra bizim bölümü bırakıp başka bir üniversitede başka bir bölüm okudu. Zaten bizim bölüme gelmeden önce de İstanbul’dan psikoloji terkti. Neden insan psikoloji gibi bir bölümü bırakırsa? 😂😂 Gerçi ondan da ne psikolog olurdu !😂😂Neyse konumuza dönelim. Bizim bölümü bıraksa da ara ara hep konuştuk. Ayrıydık ama konuşsak da. Gitmeden ayrılmıştık. Benim uzattığım yıl o askere gitmiş. Gittiği üniversitede üstten ders alıp erken bitirmiş. Akıllı ama aklını doğru kullanmayı bilmeyen biriydi. Gittiği üniversite de iyi bir üniversiteydi. İstanbul’un puanları zaten yüksek. Gittiği yer de 9 Eylül idi. İzmir’in puanları da yüksek. Hem de doğru düzgün hazırlık da yapmadı. Bana da askerdeyken “Ben, dönüşte evlilik düşünüyorum. Sen de düşünüyor musun?” dedi. Kabul etsem şu an evliydim ama ben arkadaş kalmayı teklif ettim. Biz başta da arkadaştık. Sevgiliyken ilk o beni bıraktı , sonra ben onu bıraktım barıştık da. Bir de böyle deneyelim dedim. Arkadaş olarak iyi biridir ama ondan sevgili , eş olmaz. O benden ayrılıp akşamına başkasını bulduğu için ve aradan çok zaman geçtiği ve ben aynı duyguları hissedemediğim için reddettim. Beni yanımda iken aldatan uzakta pekala aldatır diye güvenemedim. Benimle aynı adda biriyle evlendi ve sevgiliyken de benimle kadından gizli gizli vatsaptan konuşuyordu. Demek ki kabul etsem benden habersiz neler yapardı? Beni Instagram , Twitter gibi yerlerden eşi sorun ediyor diye ekleyemiyordu başta twitterinde ekliydim ve eşi sevgiliyken bana hakaret eder gibi bir şey yazmıştı. Ben de ağzının payını verip engeli basmıştım. Ben ondan sonra konuşmayı da kesecektim ama bana eski sevgilim “Onun bunun ağzına bakıp bitecek kadar basit mi bizim arkadaşlığımız?”dedi diye birkaç gün konuşmayıp yine konuştum. Biraz da hırs yaptım kadın bana hakaret ettiği için. Adam gibi dese konuşmazdım ilk seferde. Sonra ben Instagramda ekledim eski sevgilimi ve beni sorun ettiğini söyledi eşi sevgiliyken. Ben de “Ben, böyle gizli gizli konuşacaksam hiç konuşmayalım. Senin sevgilinde bir öz güven sorunu mu var? Sırf beni değil , kendi bölümünden gördüğü kıza da kancayı takmış olduğuna göre demek ki öyle.” dedim ve engelledim. O da beni engellemişti ve evlenince engelimi açmış. Ben de bir süre sonra onun engelini açıp numarasını sildim. Benim haricimde ilk yılki sevgilisiyle evli bir oda arkadaşım da var. O da sonradan sevgili olmuştu eşiyle. İlk günden değil.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Benim yaptığım hatayı yapma, aşkla meşkle uğraşırsan bolumde alanında başarılı olamazsın, ben sevgili yapıpta sınıfın çalışkanı olan çok az insan gördüm, sevgili yapmıyolar çevre yapıyolar hocaların gözüne girip derslerde başarılı oluyolar illa yapıcam sevgili diyosan yüksek lisansta yap, üniversite arkadaşlıkları bile çıkar üzerine kuruluyken gönül işlerinden ne bekliyosun en azından ilk sene yapmamanı tavsiye ederim önce bi ortamı tanı çevre edin nabız yokla sonra kafana uygun biri olursa sen bilirsin. Üniversite yılları bidaha gelmiyo, bi malı sevdim üst sınıflardan, mezuna yakın sildi hesabından got gibi kaldım ne çevre ne bişey. Dediğim gibi öncelik çevre. Hem kaliteli bi üniversite hayatı geçirirsin hem hocaların seni tanır referans olur is bulmanda, üniversite hayatı pembe bi rüya hiç bitmeyecek sanıyosun ama hemen bitiyo. Kariyerine odaklan keske biri banada zamanında bu tavsiyeleri verseydi, kendi yararına eğitim çevre kariyer odaklı ol, okulda herkes tarafından sevilirsin saygı görürsün. Bu dediklerimi unutma.

6
    3 Yorumla
    • ftearthatr
      ftearthatr
      1 yıl

Eic olması gereken her şey yazılmış

Yorumla
    • Blanke
      Blanke
      1 yıl

Yüksek lisans normal bölüm okumaktan daha mı kolay? Tez yazması zor diyolar yüksek lisansda

Yorumla
    • Blanke
      Blanke
      1 yıl

Gizli üye bende sizin gibi biraz geç olgunlaştım üniversite hayatım kötü sonuçlandı dönemim uzadı karı kızla uğraşcam diye

Yorumla
  • atmenistoner
    atmenistoner Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

üniversiteye başka bir şey için gidilmez zaten. Seviyenize göre insan bulup evlilik için gidilir. Seneye sırf aklı başında birini bulurum diye psikoloji filan okumayı düşünüyorum. İşim gücüm mesleğim var zaten. Sadece bir girip, düzgün birini tanıyıp çıkıcam. 😃

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Aa neden olmasın!🤩 Üniversiteye yeni başlamak yepyeni maceralara atılmak demek. Kim bilir, belki de ilk gün o kalp atışlarını hızlandıracak biriyle tanışabilirsin. Gözlerini dört aç ve pozitif enerji yay! Unutma, aşk her yerde seni bulabilir. İyi şanslar! 💕

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

76

Cevap

98

Cevap

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Olabilir ama olmaya da bilir!

Sihirli küremiz yok! 😅

Gönlünüzce olsun! 😅

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bazen düşünüyorum da, hayat bazılarına cömert davranırken, diğerlerine acımasızca yük bindiriyor. Akademik kariyer mi? Gülünç. İnsanlar 3. veya 4. sınıfa geçerken ben hâlâ 1. sınıfın kapısında sürünüyorum. Herkes başarı basamaklarını hızla tırmanırken, ben aşağıda, kötü bir bölümde hapsolmuş durumdayım. Kimse “çabala” demesin bana; çabaladım. Yıllarımı verdim ama sonuç? Sıfır. Depresyon ve sosyal anksiyete etrafımı sararken, her başarısızlık zincire eklenen yeni bir halka oldu. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, tipin ya da boyun da hayatta bir etiket haline geliyor. O kadar çalış, didin, ama sonunda kime bakıyorlar? 185-190 cm boyunda olan, fiziksel açıdan mükemmel görünenlere. Biz ne yapıyoruz? Biz sadece kenardan bakıyoruz.

Kızlar mı? Onlar zaten fiziksel özelliklerden başka bir şey umursamaz hale gelmiş. “Boyun kısa mı? Görüşürüz!” Tipin mi sıradan? O zaman hiç deneme bile. Tüm bu maddi değerlerin ardına saklanan bir toplumda, kendine güvenin yerle bir olur. Kimse karaktere, iyi niyetine, samimiyetine bakmaz. Tüm mesele dış görünüş ve parayla ölçülür. Ailenle olan ilişkilerin bile bundan zarar görür, çünkü onların bile beklentilerini karşılayamıyorsun. Beklenti basit: “Herkesin geçtiği sınıfı zamanında geç, kariyerini inşa et.” Ama ne oluyor? Ben hâlâ en başta sıkışıp kalmış durumdayım.

Bu dünya acımasız, başarıyı değil, gösterişi ödüllendiriyor. Beni ve benim gibileri yalnızca dışarıda bırakıyor. Ne yaparsan yap, toplumun gözünde eksik kalıyorsun. Geride kalmış hissiyatıyla, sadece izlemek zorundasın. Soruyorum sana, böyle bir hayatı kimin beğenmesi mümkün?

4
    17 Yorumla
    • sesizlerinsesi
      sesizlerinsesi
      1 yıl

Diyecek bişey bırakmadın gibi ha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Melankolik olma diyorlar olmamaya çalışıyorum zatende yani bk gibi hayat napim

Yorumla
    • Cherryboom00
      Cherryboom00
      1 yıl

bana istek atman gereken konular var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bana mı dedin?

Yorumla
    • Cherryboom00
      Cherryboom00
      1 yıl

evet sana

Yorumla
    • Cherryboom00
      Cherryboom00
      1 yıl

cevap sahibine dedim ama @sesizlerinsesi sen de atarsan hiç problem değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Attım

Yorumla
    • sesizlerinsesi
      sesizlerinsesi
      1 yıl

Yok kız siz takılın hadi Allaha emanet

Yorumla
    • hasnayım
      hasnayım
      1 yıl

Hayat anlamlandırabilieceğin kadar uzun ya da boş verebileceğin kadar kısa değil. İşte bu yüzden bunca cümle kurduruyor sana. Arada bir yerlerde kaldığın için...
      İnsanlar ve beklentileri hiç bitmez, sen bir sor kendine ne yapmak istiyorsun?
      Ve
      Kızları ve beğeni algılarını da bir kenara bırakmalısın bence. Kimsenin düşüncesiyle şekillenmiyor hayatın. Ki böylesi sığ düşünen ve yüzeysellikten öteye geçemeyen insanlarla geçireceğin zaman boşa gitmekten başka bir işe yaramaz.

Yorumla
    • Cherryboom00
      Cherryboom00
      1 yıl

ne caz yaptın ya

Yorumla
    • hasnayım
      hasnayım
      1 yıl

?

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Sosyallikle alakalı bir tavsiyeniz varsa dinlerim tipim kötü diye sosyalleşemeyecek gibi hissediyorum

Yorumla
    • GeceninKralicesiii
      GeceninKralicesiii
      1 yıl

@Cherryboom00 gayet de mantıklı açıklama yapmış. Cazlık bir yazı göremedim ben.

Yorumla
    • hasnayım
      hasnayım
      1 yıl

@GeceninKralicesiii

Üstüme alınarak teşekkür etmek isterim )

@Adinisenkoy43

Şayet sorunuz bana ise; dıştan öteye geçebilme kavramını benimsemiş insanlar biyerlerde hala var. Cesur olmayı ve adım atmaktan korkmamayı dene. En fazla ne kaybedersin. Unutma sen önemli ve değerlisin.

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@hasnayım sağol kanka denerim sosyal olarak bilgim 0 maalesef hiç dışarı çıkmadığım için 165 boyum bide bazı sorunlar var vücutta ondan kaynaklı.

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Sorunlar var derken tip olarak sağlık sorunum yok şükür

Yorumla
    • Krypto61
      Krypto61
      1 yıl

Seni hala da karşılıksız seven için ne yaptın? Gün içerisinde ona vakit ayırdın mı? Yoksa isyan mı ediyorsun ya da inkar mı ediyorsun onu? Hala elinde 1 sürü nimet varken hala da onun için 1 şey yapmadıysan karşılığında bu istemediğin hayat sana yolluyordur... Bu dünya için hiç 1 şeye değmez neden yarın öleceksin. Dünü yaşadın bugün yaşıyorsun yarınında ise öleceksin...

Yorumla
  • blueangel345
    blueangel345 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bulabilirsin ama okuyamazsın. Üniversite bence aṣk aramak için çok yanlıṣ bir yer. Belki sonlara doğru bir arayıṣ içine girebilirsin veya 2. üniversiteni okuyorsan ama ilk üniversiten ise ve ilerde hedeflerin varsa kesinlikle yapılacak en mantıksız șeylerden biri. Direkt ayağına sık daha iyi.

1
    0 Yorumla
  • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
    Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.

Biz ilk gün ne bk yiyecez kampüste nerede durcaz bir sorumuz olursa kime sorucaz anksiyetemizi nasıl yeneriz onu düşünürken sen ilk gün aşkımı nasıl bulurum diye mi düşünüyorsun 😂

İlk gün mümkünse hiç bir erkekle konuşmak dahi istemiyorum 🤣

Abi yok ya, millet sosyal anksiyeteyi yenmiş, ben biri bir şey sorarsa iki kelimeyi yan yana koyup nasıl cümle kurarım onu düşünürken, ah sosyal anksiyete sen nelere kadirsin😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Her sene senin gibi insanlar bu soruyu soruyor belki hayatının aşkı ile aynı sınıfta olacaksın ama filmlerdeki dizilerdeki gibi olmayacak. Hele Anadolu'daki üniversitelerden birindeysen ilk gün wp'den kaynaşmayanlar tek tek takılacak yalnız kalacak hiçbir şey anlamayacan.

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Tabi tabi, boy boy duruyo, zaten abdeshane ibriği gibi dizilmiş bekliyolar.

Yaşa bak soruya bak ya. sonra bizden seviye beklerler

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Oraya normalde eğitim ve öğretim, evrensel düşünme, analitik düşünme, meslek öğrenme falan için gidiyorsun, ilk günden aklının neyde olduğu belli oldu. Ondan sonra, eğitimden, başarısızlıktan falan bahsediyoruz.

3
    1 Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Yarıdan çoğu oraspi bunların

Yorumla
  • asdafadasf
    asdafadasf Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Tabi tabii bak bak buldun şu an zkdjxjbzhzzbxbxnnddnd

Ya ne aşkı kızım kalk git dersini çalış 1-2 sene sonra önemi kalmiyor zaten

3
    0 Yorumla
  • Blanke
    Blanke Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 yıl

Bulamazsın bende bulurum ümidiyle gittim hangi kıza yürüsem reddetti üstelik birde bu herkese yazıyo uzak durun bundan dediler o yüzden sakın okula gider gitmez sevgili arayışına girme adın kötüye çıkar namusuna laf ederler boş ver biraz zaman geçsin o zaman ara

0
    0 Yorumla
  • Eoéa_Eoéa
    Eoéa_Eoéa Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Ne hayallerle gidiyorsunuz anlamadım. Finallerini düşün şimdiden annem sen en iyisi.

2
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Kimse okumaya gitmiyor mu üniversiteye? Bugün gördüğüm 2. aynı soru

2
    0 Yorumla
  • idrex
    idrex Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

O değilde 2. Öğretim kalkmasaydı ya. İş yüzünden derslere giremicem hoca da mecbur gelcen yoksa kalırsın diyor.

1
    0 Yorumla
  • Bırısıste2716
    Bırısıste2716 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Üniversitenin ilk günü sınıfını zor bulursun ne aşkı beeğğ😂😂

2
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

ilk gün ilk heyecan her zaman güzel bir duygu neden olmasın. Seçimini iyi yapmalısın, bazıları eğlenmek için var bazıları ömürlük.

0
    0 Yorumla
  • ÖMERBORABALAMİR1
    ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Acaba üniversite dediğinimiz zaman aklınızda nasıl bir yer canlanıyor merak ettim bana anlatırmısın?

1
    0 Yorumla
  • Alfadoomm
    Alfadoomm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Evet hatta elini çabuk tutarsan akşama evlenmiş olursunuz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

İlk gün okulu tanımaya çalışmak , derslere alışmak daha mantıklı geliyor bana. Hem ne bu acele?

2
    0 Yorumla
  • ManyakBaron31
    ManyakBaron31 Takip Et
    Master Yaş: 56
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Okumaya mı gidiyon erkeklerle fingirdeşmeye mi, 2. karabük vakası olmasın bakalım

3
    1 Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Olsun bence. ciddi inleten hastalıklar var şimdi. Geberen gebersin, kaanlarla yeni düzen kuralım

Yorumla
  • yalnızlıkhissi26
    yalnızlıkhissi26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Gel evlenelim. Hani keşke olsan eşim de bir rahatlasam

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Üniversite öyle bir yer değil maalesef..

O gözle bakma..

0
    0 Yorumla
  • Hesapsız_Duygular
    Hesapsız_Duygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

İlk aşkı bilmem ama ilk kabusunu bulabilirsin

0
    0 Yorumla
  • CausaSui
    CausaSui Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Sarrafoğlu bmwsi ile sana çarpıp tuşlu telefonunun kırılmasına sebep olabilir her an

0
    1 Yorumla
    • sinirlisogan
      sinirlisogan
      1 yıl

para önemli değildir diyorlar birde

Yorumla
  • djvkskckz
    djvkskckz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı.

Çoğu kişi zaten bel altı takılmak için üniversite okuyor%15 kesimi çıkar

0
    0 Yorumla
  • Coşkunn00
    Coşkunn00 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 96%
    1 yıl

Bence okulunu bitir derslerine bak gerçi yaş 30-35 olmuş o işidi de halletsen olacak yani

0
    0 Yorumla
  • sk_0634
    sk_0634 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

Bulursun ama 4. Sene de motor olursun bu hızla

0
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Amacın sevgili yapmak değil, okumak olmalı. Rastlantı ile olabilir tabi.

0
    0 Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bu kafayla gidersen seni çok uzerler hayatına odaklan aşk nasıl ols aolur helalini bekle

0
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

geç bile kaldık sınav sırasında bakmaya başlamalıydın 🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • BaLLROG34
    BaLLROG34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 41%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Önce kendinizi sevin Sonrasında insanlar sizi bulur Çok kasmayın ;)

0
    0 Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.

Olmaz ilk günden.
    Yıldırım askinada tutulmayin sakın deyim. Üzülürsünüz

0
    0 Yorumla
  • Mavis7
    Mavis7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Yaz dizisi çekmiyoruz kendine gel. Bura Türkiye ulenn🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • gecenin_kralicesii
    gecenin_kralicesii Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Bişey sorucam üniversitede ki her erkek orada sevgili yapıyor mu

0
    2 Yorumla
    • Melezbirkız
      Melezbirkız
      1 yıl

Hayır

Yorumla
    • Blanke
      Blanke
      1 yıl

İstisnalar hariç erkeklerin çoğu karı kız bakmaya yavşamaya gidiyo üniversiteye sjsjsjs

Yorumla
  • Sınanreıs12
    Sınanreıs12 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 86%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Yaş 30 yazıyor ama senin sınıftakiler 18 20 yaşında olacak

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Benimki ikinci dönem karşıma çıktı. Hoş şu an ayrıyız.

0
    0 Yorumla
  • bayannc
    bayannc Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

%0,00001 ihtimal millet ne hayallerle üniversiteye gidiyor be 😂

0
    0 Yorumla
  • yorumcu008
    yorumcu008 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 90%
    1 yıl

Abicim dersinize bakın ya gerisi kendiliğinden hallolur

0
    0 Yorumla
  • Beyazby
    Beyazby Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

2 farkli uni 2 farkli bolum 0 sevgili 1 basarisiz flört 😀

0
    0 Yorumla
  • sarhosuzaylı2030
    sarhosuzaylı2030 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 91%
    1 yıl

Nasip ama bulmak için de bulma sonuçta doğru insan bulması cok zor acele etme bence

0
    0 Yorumla
  • BoşdünyanınBoşişleri
    BoşdünyanınBoşişleri Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 98%
    1 yıl

Ben bulup bam bam bile yapip aksamina ayrılmıştım. Ne gunlerdi beaaaa

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Neden ilk gün oraya takıldım ben. Gözün mü döndü

2
    1 Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Çüksüz kalmış

Yorumla
  • Sorgucumuhabbetkuşu
    Sorgucumuhabbetkuşu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109
    1 yıl

Bu kafadan istiyorum hakim bey!

Çok tatlısın ama tüm erkeklere bu bana niye yaklaşıyor diye düşün, sorgula. üniversitede erkeklere güven olmaz haberin olsun hepsi atmaca gibi. Senin güzel duygularını mahvetmesinler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sanki üniversiteye okumaya değil, hayatının aşkını aramaya gitmiş gibisin

1
    2 Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Yaprak arıyo :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@DeaconnFrost aradığını bulur. Eminim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

millet ilk gün amfinin yerini bulamıyor ne aşkı

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ya zaten üniversiteye okumaya değil ortam yapmaya manita yapmaya gidiyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • ErotikAdam
    ErotikAdam Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl

elinde bir pankart ile kapıdan içeri girersen neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • kadifeliigelinn
    kadifeliigelinn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Bizim üniversitede hiç unutmam eğitimle mühendislik karşı karşıyayız kızlar otarafta takılalım diye gitmişlerdi hiç biri ordan biriyle evlenmedi 😃

1
    1 Yorumla
    • Blanke
      Blanke
      1 yıl

Evlenmek için değil eğlenmek için takılmışlardır

Yorumla
  • Pioggia22
    Pioggia22 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

4 tane üniversite bitirdim bu zamana kadar öyle bi şey ne gördüm ne yaşadım

1
    1 Yorumla
    • Blanke
      Blanke
      1 yıl

Yaşınız kaç nasıl 4 tane bitti vay be

Yorumla
  • anonimkizimcanim
    anonimkizimcanim Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Üniversitenin ilk gününde sevgili arayışına çıkarsan üniversitesi hayatın başlamadan biter.

1
    3 Yorumla
    • Blanke
      Blanke
      1 yıl

Ben direkten döndüm valla ilk hafta bi kıza yürüdüm beni şikayet edecekti etmedi Allah'dan özür falan diledim ikna ettim kızı

Yorumla
    • Blanke
      Blanke
      1 yıl

Yani 4 sene önce ben 1. Sınıfken oldu bu olay

Yorumla
    • anonimkizimcanim
      anonimkizimcanim
      1 yıl

Allah kurtarmış yoksa o direk mazallah sana tövbe tövbe...

Yorumla
  • arafshsh
    arafshsh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Kader kısmet diyelim ama ilk zamanlardan bunları düşünme bence

1
    0 Yorumla
  • 78etlikelem
    78etlikelem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    1 yıl

sen oraya okumaya mı gidiyorsun sevgili yapmaya mı

0
    0 Yorumla
  • skdbdjsjsjdbdjskxkwj
    skdbdjsjsjdbdjskxkwj Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    1 yıl

Hayatinin Aşkını Değil de Hayatının S*kicisini Mutlaka Bulursun.

0
    0 Yorumla
  • gizlimsii1
    gizlimsii1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

film dizi çekmiyoruz burada karşılaşsan da a bu hayatımın aşkı demezsin direkt kader bu belli olmaz

0
    0 Yorumla
  • aliceahrass
    aliceahrass Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

çıkar bir emir sarrafoğlu

3
    0 Yorumla
  • hasnayım
    hasnayım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 94%
    1 yıl

Hehe hediye ediyorlar gidince direk

1
    0 Yorumla
  • Deathgasm
    Deathgasm Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl

üniversiteye şu kafayla gidenlere hastayım

1
    0 Yorumla
  • Cherryboom00
    Cherryboom00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 97%
    1 yıl

üniversiteye koca aramaya gidiyosan hiç gitme

1
    0 Yorumla
  • havamvarbenim
    havamvarbenim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 47%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.

Hayır ama gözüne birini kestirebilirsin

1
    0 Yorumla
  • mine13
    mine13 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Feriha değilsin sen kendine gel :D

1
    0 Yorumla
  • Sühandan46
    Sühandan46 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.

Olabilir. Ummadığız zamanlarda olur zaten.

1
    0 Yorumla
  • LiarProphet
    LiarProphet Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Okumaya gitmiyon kısmet bulmaya gıdıyon sanırım

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Üniversitenin ilk günü hayatımın aşkını bulabilir miyim :)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Üniversitede hayatımın aşkı ile karşılaşma şansım kaç? 11 cevap verildi
Üniversitede hayatımın aşkıyla karşılaşabilir miyim? 10 cevap verildi
Üniversitede hayatımın aşkını bulur muyum? 18 cevap verildi
Üniversitede hayatımın aşkını bulabilir miyim? 5 cevap verildi
25 yaşında üniversiteye başlayacağım, bu yaşta üniversitede aşkı bulabilir miyim? 28 cevap verildi
Üniversite de aradığım aşkı bulur muyum? 41 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Burdan hiç birisine alışıp ve alıştığınız kişi sohbeti bırakıp sizinle konuşmayınca üzüldüğünüz oldu mu?
  • Kadınları mutlu etmek gerçekten zor mu?
  • Bu manzaraya bir şarkı bıraksan hangisi olurdu?
  • Hiç şırdan yediniz mi, tadını nasıl buldunuz?
  • En son ne zaman çikolata yediniz, en sevdiğiniz çikolata hangisi?
  • Boşanmak kötü bişey mi?
  • Kısa bakır saç güzel mi?
  • Kimlerin ekran resminde evcil hayvan var?
  • Accent Era Nasıl araba sizce?
  • Geniş kalçalar itici midir, çekici mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨