1 yıl😂😂😂😂Üniversiteye gitmeden bizim bölümden birileriyle sosyal medya üstünden tanışmıştım ve tanıştığım kişinin biri ile ilk yıl sonradan sevgili olmuştum. İlk yıldan sonra bizim bölümü bırakıp başka bir üniversitede başka bir bölüm okudu. Zaten bizim bölüme gelmeden önce de İstanbul’dan psikoloji terkti. Neden insan psikoloji gibi bir bölümü bırakırsa? 😂😂 Gerçi ondan da ne psikolog olurdu !😂😂Neyse konumuza dönelim. Bizim bölümü bıraksa da ara ara hep konuştuk. Ayrıydık ama konuşsak da. Gitmeden ayrılmıştık. Benim uzattığım yıl o askere gitmiş. Gittiği üniversitede üstten ders alıp erken bitirmiş. Akıllı ama aklını doğru kullanmayı bilmeyen biriydi. Gittiği üniversite de iyi bir üniversiteydi. İstanbul’un puanları zaten yüksek. Gittiği yer de 9 Eylül idi. İzmir’in puanları da yüksek. Hem de doğru düzgün hazırlık da yapmadı. Bana da askerdeyken “Ben, dönüşte evlilik düşünüyorum. Sen de düşünüyor musun?” dedi. Kabul etsem şu an evliydim ama ben arkadaş kalmayı teklif ettim. Biz başta da arkadaştık. Sevgiliyken ilk o beni bıraktı , sonra ben onu bıraktım barıştık da. Bir de böyle deneyelim dedim. Arkadaş olarak iyi biridir ama ondan sevgili , eş olmaz. O benden ayrılıp akşamına başkasını bulduğu için ve aradan çok zaman geçtiği ve ben aynı duyguları hissedemediğim için reddettim. Beni yanımda iken aldatan uzakta pekala aldatır diye güvenemedim. Benimle aynı adda biriyle evlendi ve sevgiliyken de benimle kadından gizli gizli vatsaptan konuşuyordu. Demek ki kabul etsem benden habersiz neler yapardı? Beni Instagram , Twitter gibi yerlerden eşi sorun ediyor diye ekleyemiyordu başta twitterinde ekliydim ve eşi sevgiliyken bana hakaret eder gibi bir şey yazmıştı. Ben de ağzının payını verip engeli basmıştım. Ben ondan sonra konuşmayı da kesecektim ama bana eski sevgilim “Onun bunun ağzına bakıp bitecek kadar basit mi bizim arkadaşlığımız?”dedi diye birkaç gün konuşmayıp yine konuştum. Biraz da hırs yaptım kadın bana hakaret ettiği için. Adam gibi dese konuşmazdım ilk seferde. Sonra ben Instagramda ekledim eski sevgilimi ve beni sorun ettiğini söyledi eşi sevgiliyken. Ben de “Ben, böyle gizli gizli konuşacaksam hiç konuşmayalım. Senin sevgilinde bir öz güven sorunu mu var? Sırf beni değil , kendi bölümünden gördüğü kıza da kancayı takmış olduğuna göre demek ki öyle.” dedim ve engelledim. O da beni engellemişti ve evlenince engelimi açmış. Ben de bir süre sonra onun engelini açıp numarasını sildim. Benim haricimde ilk yılki sevgilisiyle evli bir oda arkadaşım da var. O da sonradan sevgili olmuştu eşiyle. İlk günden değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim yaptığım hatayı yapma, aşkla meşkle uğraşırsan bolumde alanında başarılı olamazsın, ben sevgili yapıpta sınıfın çalışkanı olan çok az insan gördüm, sevgili yapmıyolar çevre yapıyolar hocaların gözüne girip derslerde başarılı oluyolar illa yapıcam sevgili diyosan yüksek lisansta yap, üniversite arkadaşlıkları bile çıkar üzerine kuruluyken gönül işlerinden ne bekliyosun en azından ilk sene yapmamanı tavsiye ederim önce bi ortamı tanı çevre edin nabız yokla sonra kafana uygun biri olursa sen bilirsin. Üniversite yılları bidaha gelmiyo, bi malı sevdim üst sınıflardan, mezuna yakın sildi hesabından got gibi kaldım ne çevre ne bişey. Dediğim gibi öncelik çevre. Hem kaliteli bi üniversite hayatı geçirirsin hem hocaların seni tanır referans olur is bulmanda, üniversite hayatı pembe bi rüya hiç bitmeyecek sanıyosun ama hemen bitiyo. Kariyerine odaklan keske biri banada zamanında bu tavsiyeleri verseydi, kendi yararına eğitim çevre kariyer odaklı ol, okulda herkes tarafından sevilirsin saygı görürsün. Bu dediklerimi unutma.
63 Yorumla- 1 yıl
Eic olması gereken her şey yazılmış
1 yılüniversiteye başka bir şey için gidilmez zaten. Seviyenize göre insan bulup evlilik için gidilir. Seneye sırf aklı başında birini bulurum diye psikoloji filan okumayı düşünüyorum. İşim gücüm mesleğim var zaten. Sadece bir girip, düzgün birini tanıyıp çıkıcam. 😃
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aa neden olmasın!🤩 Üniversiteye yeni başlamak yepyeni maceralara atılmak demek. Kim bilir, belki de ilk gün o kalp atışlarını hızlandıracak biriyle tanışabilirsin. Gözlerini dört aç ve pozitif enerji yay! Unutma, aşk her yerde seni bulabilir. İyi şanslar! 💕
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Olabilir ama olmaya da bilir!
Sihirli küremiz yok! 😅
Gönlünüzce olsun! 😅30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bazen düşünüyorum da, hayat bazılarına cömert davranırken, diğerlerine acımasızca yük bindiriyor. Akademik kariyer mi? Gülünç. İnsanlar 3. veya 4. sınıfa geçerken ben hâlâ 1. sınıfın kapısında sürünüyorum. Herkes başarı basamaklarını hızla tırmanırken, ben aşağıda, kötü bir bölümde hapsolmuş durumdayım. Kimse “çabala” demesin bana; çabaladım. Yıllarımı verdim ama sonuç? Sıfır. Depresyon ve sosyal anksiyete etrafımı sararken, her başarısızlık zincire eklenen yeni bir halka oldu. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, tipin ya da boyun da hayatta bir etiket haline geliyor. O kadar çalış, didin, ama sonunda kime bakıyorlar? 185-190 cm boyunda olan, fiziksel açıdan mükemmel görünenlere. Biz ne yapıyoruz? Biz sadece kenardan bakıyoruz.
Kızlar mı? Onlar zaten fiziksel özelliklerden başka bir şey umursamaz hale gelmiş. “Boyun kısa mı? Görüşürüz!” Tipin mi sıradan? O zaman hiç deneme bile. Tüm bu maddi değerlerin ardına saklanan bir toplumda, kendine güvenin yerle bir olur. Kimse karaktere, iyi niyetine, samimiyetine bakmaz. Tüm mesele dış görünüş ve parayla ölçülür. Ailenle olan ilişkilerin bile bundan zarar görür, çünkü onların bile beklentilerini karşılayamıyorsun. Beklenti basit: “Herkesin geçtiği sınıfı zamanında geç, kariyerini inşa et.” Ama ne oluyor? Ben hâlâ en başta sıkışıp kalmış durumdayım.
Bu dünya acımasız, başarıyı değil, gösterişi ödüllendiriyor. Beni ve benim gibileri yalnızca dışarıda bırakıyor. Ne yaparsan yap, toplumun gözünde eksik kalıyorsun. Geride kalmış hissiyatıyla, sadece izlemek zorundasın. Soruyorum sana, böyle bir hayatı kimin beğenmesi mümkün?417 Yorumla- 1 yıl
Diyecek bişey bırakmadın gibi ha
Cevap sahibi1 yılMelankolik olma diyorlar olmamaya çalışıyorum zatende yani bk gibi hayat napim
- 1 yıl
bana istek atman gereken konular var
Cevap sahibi1 yılBana mı dedin?
- 1 yıl
evet sana
- 1 yıl
cevap sahibine dedim ama @sesizlerinsesi sen de atarsan hiç problem değil
Cevap sahibi1 yılAttım
- 1 yıl
Yok kız siz takılın hadi Allaha emanet
- 1 yıl
Hayat anlamlandırabilieceğin kadar uzun ya da boş verebileceğin kadar kısa değil. İşte bu yüzden bunca cümle kurduruyor sana. Arada bir yerlerde kaldığın için...
İnsanlar ve beklentileri hiç bitmez, sen bir sor kendine ne yapmak istiyorsun?
Ve
Kızları ve beğeni algılarını da bir kenara bırakmalısın bence. Kimsenin düşüncesiyle şekillenmiyor hayatın. Ki böylesi sığ düşünen ve yüzeysellikten öteye geçemeyen insanlarla geçireceğin zaman boşa gitmekten başka bir işe yaramaz. - 1 yıl
ne caz yaptın ya
- 1 yıl
Sosyallikle alakalı bir tavsiyeniz varsa dinlerim tipim kötü diye sosyalleşemeyecek gibi hissediyorum
- 1 yıl
@Cherryboom00 gayet de mantıklı açıklama yapmış. Cazlık bir yazı göremedim ben.
- 1 yıl
@GeceninKralicesiii
Üstüme alınarak teşekkür etmek isterim )
@Adinisenkoy43
Şayet sorunuz bana ise; dıştan öteye geçebilme kavramını benimsemiş insanlar biyerlerde hala var. Cesur olmayı ve adım atmaktan korkmamayı dene. En fazla ne kaybedersin. Unutma sen önemli ve değerlisin. - 1 yıl
- 1 yıl
Sorunlar var derken tip olarak sağlık sorunum yok şükür
- 1 yıl
Seni hala da karşılıksız seven için ne yaptın? Gün içerisinde ona vakit ayırdın mı? Yoksa isyan mı ediyorsun ya da inkar mı ediyorsun onu? Hala elinde 1 sürü nimet varken hala da onun için 1 şey yapmadıysan karşılığında bu istemediğin hayat sana yolluyordur... Bu dünya için hiç 1 şeye değmez neden yarın öleceksin. Dünü yaşadın bugün yaşıyorsun yarınında ise öleceksin...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBulabilirsin ama okuyamazsın. Üniversite bence aṣk aramak için çok yanlıṣ bir yer. Belki sonlara doğru bir arayıṣ içine girebilirsin veya 2. üniversiteni okuyorsan ama ilk üniversiten ise ve ilerde hedeflerin varsa kesinlikle yapılacak en mantıksız șeylerden biri. Direkt ayağına sık daha iyi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s 1 yılBiz ilk gün ne bk yiyecez kampüste nerede durcaz bir sorumuz olursa kime sorucaz anksiyetemizi nasıl yeneriz onu düşünürken sen ilk gün aşkımı nasıl bulurum diye mi düşünüyorsun 😂
İlk gün mümkünse hiç bir erkekle konuşmak dahi istemiyorum 🤣
Abi yok ya, millet sosyal anksiyeteyi yenmiş, ben biri bir şey sorarsa iki kelimeyi yan yana koyup nasıl cümle kurarım onu düşünürken, ah sosyal anksiyete sen nelere kadirsin😂10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer sene senin gibi insanlar bu soruyu soruyor belki hayatının aşkı ile aynı sınıfta olacaksın ama filmlerdeki dizilerdeki gibi olmayacak. Hele Anadolu'daki üniversitelerden birindeysen ilk gün wp'den kaynaşmayanlar tek tek takılacak yalnız kalacak hiçbir şey anlamayacan.
00 Yorumla
1 yılTabi tabi, boy boy duruyo, zaten abdeshane ibriği gibi dizilmiş bekliyolar.
Yaşa bak soruya bak ya. sonra bizden seviye beklerler
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOraya normalde eğitim ve öğretim, evrensel düşünme, analitik düşünme, meslek öğrenme falan için gidiyorsun, ilk günden aklının neyde olduğu belli oldu. Ondan sonra, eğitimden, başarısızlıktan falan bahsediyoruz.
31 Yorumla- 1 yıl
Yarıdan çoğu oraspi bunların
1 yılTabi tabii bak bak buldun şu an zkdjxjbzhzzbxbxnnddnd
Ya ne aşkı kızım kalk git dersini çalış 1-2 sene sonra önemi kalmiyor zaten30 YorumlaBulamazsın bende bulurum ümidiyle gittim hangi kıza yürüsem reddetti üstelik birde bu herkese yazıyo uzak durun bundan dediler o yüzden sakın okula gider gitmez sevgili arayışına girme adın kötüye çıkar namusuna laf ederler boş ver biraz zaman geçsin o zaman ara
00 YorumlaNe hayallerle gidiyorsunuz anlamadım. Finallerini düşün şimdiden annem sen en iyisi.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimse okumaya gitmiyor mu üniversiteye? Bugün gördüğüm 2. aynı soru
20 YorumlaO değilde 2. Öğretim kalkmasaydı ya. İş yüzünden derslere giremicem hoca da mecbur gelcen yoksa kalırsın diyor.
10 Yorumla
1 yılÜniversitenin ilk günü sınıfını zor bulursun ne aşkı beeğğ😂😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ilk gün ilk heyecan her zaman güzel bir duygu neden olmasın. Seçimini iyi yapmalısın, bazıları eğlenmek için var bazıları ömürlük.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAcaba üniversite dediğinimiz zaman aklınızda nasıl bir yer canlanıyor merak ettim bana anlatırmısın?
10 Yorumla Evet hatta elini çabuk tutarsan akşama evlenmiş olursunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk gün okulu tanımaya çalışmak , derslere alışmak daha mantıklı geliyor bana. Hem ne bu acele?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılOkumaya mı gidiyon erkeklerle fingirdeşmeye mi, 2. karabük vakası olmasın bakalım
31 Yorumla- 1 yıl
Olsun bence. ciddi inleten hastalıklar var şimdi. Geberen gebersin, kaanlarla yeni düzen kuralım
1 yılGel evlenelim. Hani keşke olsan eşim de bir rahatlasam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılÜniversite öyle bir yer değil maalesef..
O gözle bakma..
00 Yorumla
1 yılİlk aşkı bilmem ama ilk kabusunu bulabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sarrafoğlu bmwsi ile sana çarpıp tuşlu telefonunun kırılmasına sebep olabilir her an
01 Yorumla- 1 yıl
para önemli değildir diyorlar birde
Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. Çoğu kişi zaten bel altı takılmak için üniversite okuyor%15 kesimi çıkar
00 YorumlaBence okulunu bitir derslerine bak gerçi yaş 30-35 olmuş o işidi de halletsen olacak yani
00 YorumlaBulursun ama 4. Sene de motor olursun bu hızla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAmacın sevgili yapmak değil, okumak olmalı. Rastlantı ile olabilir tabi.
00 Yorumla Bu kafayla gidersen seni çok uzerler hayatına odaklan aşk nasıl ols aolur helalini bekle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. geç bile kaldık sınav sırasında bakmaya başlamalıydın 🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önce kendinizi sevin Sonrasında insanlar sizi bulur Çok kasmayın ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz ilk günden.
Yıldırım askinada tutulmayin sakın deyim. Üzülürsünüz00 Yorumla Yaz dizisi çekmiyoruz kendine gel. Bura Türkiye ulenn🤣🤣
00 Yorumla
1 yılBişey sorucam üniversitede ki her erkek orada sevgili yapıyor mu
02 Yorumla- 1 yıl
Hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYaş 30 yazıyor ama senin sınıftakiler 18 20 yaşında olacak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBenimki ikinci dönem karşıma çıktı. Hoş şu an ayrıyız.
00 Yorumla %0,00001 ihtimal millet ne hayallerle üniversiteye gidiyor be 😂
00 Yorumla
1 yılAbicim dersinize bakın ya gerisi kendiliğinden hallolur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 farkli uni 2 farkli bolum 0 sevgili 1 basarisiz flört 😀
00 Yorumla
1 yılNasip ama bulmak için de bulma sonuçta doğru insan bulması cok zor acele etme bence
00 Yorumla
1 yılBen bulup bam bam bile yapip aksamina ayrılmıştım. Ne gunlerdi beaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden ilk gün oraya takıldım ben. Gözün mü döndü
21 Yorumla- 1 yıl
Çüksüz kalmış
1 yılBu kafadan istiyorum hakim bey!
Çok tatlısın ama tüm erkeklere bu bana niye yaklaşıyor diye düşün, sorgula. üniversitede erkeklere güven olmaz haberin olsun hepsi atmaca gibi. Senin güzel duygularını mahvetmesinler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSanki üniversiteye okumaya değil, hayatının aşkını aramaya gitmiş gibisin
12 Yorumla- 1 yıl
Yaprak arıyo :)
Cevap sahibi1 yıl@DeaconnFrost aradığını bulur. Eminim
Gizli Üye(30-35)1 yılmillet ilk gün amfinin yerini bulamıyor ne aşkı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa zaten üniversiteye okumaya değil ortam yapmaya manita yapmaya gidiyorsunuz
00 Yorumla
1 yılelinde bir pankart ile kapıdan içeri girersen neden olmasın
00 Yorumla
1 yılBizim üniversitede hiç unutmam eğitimle mühendislik karşı karşıyayız kızlar otarafta takılalım diye gitmişlerdi hiç biri ordan biriyle evlenmedi 😃
11 Yorumla4 tane üniversite bitirdim bu zamana kadar öyle bi şey ne gördüm ne yaşadım
11 Yorumla
1 yılÜniversitenin ilk gününde sevgili arayışına çıkarsan üniversitesi hayatın başlamadan biter.
13 Yorumla- 1 yıl
Allah kurtarmış yoksa o direk mazallah sana tövbe tövbe...
Kader kısmet diyelim ama ilk zamanlardan bunları düşünme bence
10 Yorumla
1 yılsen oraya okumaya mı gidiyorsun sevgili yapmaya mı
00 Yorumla
1 yılHayatinin Aşkını Değil de Hayatının S*kicisini Mutlaka Bulursun.
00 Yorumla
1 yılfilm dizi çekmiyoruz burada karşılaşsan da a bu hayatımın aşkı demezsin direkt kader bu belli olmaz
00 Yorumla
1 yılçıkar bir emir sarrafoğlu
30 YorumlaHehe hediye ediyorlar gidince direk
10 Yorumlaüniversiteye şu kafayla gidenlere hastayım
10 Yorumla
1 yılüniversiteye koca aramaya gidiyosan hiç gitme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılHayır ama gözüne birini kestirebilirsin
10 Yorumla Feriha değilsin sen kendine gel :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir. Ummadığız zamanlarda olur zaten.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOkumaya gitmiyon kısmet bulmaya gıdıyon sanırım
10 Yorumla - Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne