Arkadaşlarrr evli eski sevgili terörü?

arkadaşlar ben bir tamam afedersinizzzzzzz ben biiir pokk yedim. 4 sene önceki sevgilimle sacma sapan şeylerden ailelerden dolayı vs bitirdik. Ayrıldıktan sonra bile ailesine beni anlatmış annesi kanser hastası ve kesinlikle beni istememiş mürüvetini görmek için kendi kültürlerine benzeyen birini aldılar zorunlu oldugunu ve annesinin az zamanı kaldığı için bu yola girdiğini söyledi. sonra bende evlendim eşim benim için çok emek sarfetti. Neyse ben evlendiğim gün bu eski sevgilim bana hayırlı olsun yazdı ama hiç numaralarımızı silmedik arkadaşlar söveceksiniz ama yarım kaldığı için ukte kaldı ikimizde. Sonra bir wp durumunu kısa süre önce yanıtladım ben ama alakasız sanki bekliyor gibi hemen aradı konuştu görüşmek istedi defaalarca bende hayır asla evliyiz dedim yol verdim sonra gece ben bunu stalklarken instada istek attım yanlışlıkla bu da hemen tekrardan ertesi gün beni aradı ve lütfen görmek istiyorum seni dedi. İş yerime geldi kahve içtik soohbet ettik beni unuttun mu dediğimde asla dedi. Sonra sarılmak istedi sarıldık yaanaklarımı sacımı ozellikle alnımı öpüp durdu helalim der gibi. Eşiyle anlaaşamadığını bildirdi telefon konuşmalarını da duydum soğuk konuştular birbirlerine. Arkadaşlar gerçekten masumca mı geliyor yoksa gençken benimle yaşayamadığı şeyler mi içinde mi kaldı anlamadım. Opusurrken çok özledim seni dedi ve nasıl koklayarak sarıldı saniyelerce. Arkadaşlar acı da çektim çok zamanında bir yorum yapın. Bu arada aşırı yakışıklı birisi yani tüm memleketi 2 saniyede düşürebilme potansiyelinde. Sizce BU DUYGU NE VE BEN NAPICAM?

Arkadaşlarrr evli eski sevgili terörü?