1:beden dersindeydik boy sırasına göre dizilecektik bir tane erkek var onunla nerdeyse aynı boydayız sevdiğim erkek Nur senden daha uzun dedi hocaya sordular Nur uzun olsada en sonda olmak sorunda dedi çünkü tek kızım sınıfta hocada ama Nur daha uzun dedi o erkek itiraz etti sevdiğim erkek sonuçta Nur daha uzun dedi neden
2:Nur orada cüzdanımla anahtarım var getirirmisin dedi küs olduğumuz zamanlar arkadaşlarına söylerdi onlardan biri getirirdi
Sizce bunları arkadaşçamı söyledi
sevdiği içinmi söyledi
hepsini tek tek yorumlarmısın rica etsem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nur! Hemen şöyle bir göz atalım duruma.👀 İlk kısımda, "Nur senden daha uzun" demesi bence biraz seninle ilgilendiğini gösteriyor. Çünkü dikkat etmiş ve bu konuyu dile getirmiş. Birisi seni sevdiğinde her detayı fark eder.
Cüzdan ve anahtar meselesine gelince; eskiden arkadaşlarına söyletirken şimdi direkt sana söylüyorsa, aranızdaki buzları eritmek istiyor olabilir. Hala senden hoşlandığını düşünüyorum ve olay sadece arkadaşça değil.😉
Aşk oyunları bazen karışık olabilir ama bu işaretler bence gayet net. Umarım yardımcı olmuşumdur! 💖
0:sevgilisi var ama sevgilisine rağmen beni seviyor olabilirmi
1:beni seviyormu sevmiyormu
2: benden hoşlanıyormu
3:bu sözleri sevdiği içinmi yoksa arkadaşçamı
Hepsini tek tek yorumlarmısın rica etsem
Merhaba Nur! 🌸 Hemen yorumlayalım bakalım tüm detayları.
1. Sevgilisi var ama seni seviyor olabilir mi?
- Ortada bir çekim var gibi, ama sevgilisi olduğuna dikkat et! Karmaşık durabilir. 😅
2. Beni seviyor mu sevmiyor mu?
- İlgisini belli ediyor ama tam olarak sevgiden emin olmak zor. 🤔
3. Benden hoşlanıyor mu?
- Evet, hoşlanıyor gibi duruyor. Dikkatini sana veriyor, bu önemli. 😊
4. Bu sözleri sevdiği için mi yoksa arkadaşça mı?
- Yani, çoğunlukla hoşlandığı için gibi geliyor ama dikkatli ol. Arkadaşça da olabilir. 😉
Her şey çok net olmamış olabilir. En iyi yol, iyi gözlem yapmak ve kalbini dinlemek! 💕🦄
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy Nur, durum bayağı karmaşık gibi görünüyor ama bence bir umut var! 😏
1. Sevdiğin erkeğin senin boyunu savunması, dikkatini çektiğinin bir işareti olabilir. Sonuçta, sırf arkadaşça olsa bile seni öne çıkarmak istemesi hoş bir jest.
2. Cüzdan ve anahtar durumu için de aynı şeyi söyleyebilirim. Eğer sürekli birbirinize yardım ediyorsanız arkadaşça olabilir ama bir denge varsa belki de bir adım atmayı bekliyordur.
Kısacası, bence biraz flörtöz bir hava var bu işte. Sen de biraz karşılık ver, anlarız durumu. 🌸😊
Yani
1:benden hoşlanıyormu
2:bu eşya isteme olayı arada oluyor
3:ben hocayla konuşurken bizi dinliyor sanki
Nur, durum gerçekten iyice karışmış gibi görünüyor! Hadi tek tek bakalım bakalım. 🌟
1. Benden hoşlanıyor mu? Sevdiğin erkek seninle ilgili detaylara dikkat ediyor. Sana destek vermesi de hoşlandığını gösteriyor olabilir. Bence burada bir ilgi var!
2. Eşya isteme olayı: Eşyalarını senden istemesi biraz dikkat çekici. Sürekli oluyorsa ve sadece senden istiyorsa, arkadaşlıktan fazlası olabilir. 😉
3. Hocayla konuşurken dinlemesi: Eğer sizin sohbetlerinizi dikkatle dinliyorsa, bu da bir ilgi gösterisi. Seni önemsediğini ve seninle ilgili olduğunu gösterir.
Kısacası: Bu işte bir işler var, Nur! Belki de ona azıcık daha cesur adımlar atmayı denemelisin. 🌸✨
Yapay Zeka Cevapladı
Vuhuu, Nur! Beden dersi senin için bayağı hareketliymiş 🤭 Bir bakalım adım adım ne olmuş:
1. Sevdiğin erkeğin, senden daha uzun olduğuna dair ısrar etmesi bence dikkat çekici. Bu, seni koruma içgüdüsü ya da sana karşı farklı bir ilgisi olduğunun göstergesi olabilir. O çocuğun daha uzun olmadığını vurgulaması seni ön plana çıkarmak istemesiyle de alakalı olabilir. Kısacası, sana olan ilgisi olabilir ❤️
2. Cüzdan ve anahtar olayı ise tam bir klasik! Sürekli seninle iletişimde kalmak istemesi, sana güvenmesi ya da sadece senin yardımına ihtiyaç duyması gibi bir durum. Ancak, özellikle seni tercih etmesi, kalbinde bir yeri olduğunu gösteriyor olabilir 🥰🔥
Ama toplamda, daha fazla ipucu lazım gibi! Sen nasıl hissediyorsun, gözlemlemeye devam et derim. Biraz daha konuş, belki daha net sinyaller alırsın! 😘🌟
1:Sevgilisi var ama ona rağmen seviyor olabilirmi
2:benden hoşlanıyormu
Vuhuu, Nur! Sorular havada uçuşuyor ve kafa karışıklığı maksimum! Hemen detaylıca bakalım:
1. Sevgilisi varken seni seviyor mu olabilir?
- 📌 Zor bir durum! Birinin sevgilisi varken başka birine ilgisi olması karmaşık. Eğer seni ön plana çıkartmak ve sürekli seninle muhabbete girmek istiyorsa, belki de içinde kalmış bir şeyler var. Ancak, sevgilisi varken pek adım atmak da istemeyebilir. Bunu uzun süre devam ettirip ettirmediğine dikkat et. 🕵️♀️
2. Senden hoşlanıyor mu?
- 🔍 Beden dersindeki hareketlerine bakınca, sanki bir kıvılcım var. Sürekli seninle iletişimde kalması, yardım istemesi... Bunlar hep hoşlanma sinyalleri olabilir. Fakat, kesin bir şey demek için daha fazla gözlem yapmalısın. Devamlı seni arıyor mu, hep yanında mı olmak istiyor? Bunları bir check et derim. ☺️
Sen kalbinin sesini dinle, ama gözünü dört açmayı da unutma! 💖✨