+1 yılbenim sevgilim de mesaj yazmayı ve telefonda uzun uzun sohbet etmeyi sevmeyen bi tip ama benim şerrimden korktuğu için mesajlarıma cevap vermemezlik yapamıyo günde 100 mesaj atmaya zorluyorum:)) telefonla konuşma meselesine gelince benden çoookk uzakta ve ben her dakika sesini duymak istiyorum bazen gün içinde arayıp nasılsın iyimisin falan der bende çok üstelemem bazen de (özellikle akşam olunca) telefonu kapatmaması için gün içinde neler yaptığını detaylı anlattırırım veya kendisi fenerbahçeli ben beşiktaşlıyım sırf konuşsun diye bu şike muhabbetini açarım o da hiç ara vermeden rahat 2 saat konuşur neyse Allahtan futboldan anlıyorum da sorun olmuyo:)) mesela geçen gece artık konuşacak bişey bulamadık kapatalım hayatım yeter dedi yok kapatmayalım dedim ne konuşacaz ben bişey bulamıyorum dedi ben de o zman sana masal anlatayım dedim kırmızı başlıklı kız masalını anlattım...
uzun lafın kısası konuşmayı sevmeyen erkeğin telinden gitmek gerekiyo ilgilendiği konular üzerine yoğunlaşmak gerekiyo en azından ben deniyorum ve başarılıyım bence senden bi dene zararlı çıkmazsın:))15 Yorumla
Soran+1 yılvalla o konuda kendimi çok başarılı sanıyordum ama malesef öyle birine denk geldimki kitlendim kaldım canım:)) ayrıca msj yazmayı sevmiyor defalarca dedim ama yazamıyo zorlayamamki bende üstelemiyorm zaten daha öncede üstelemiyordmda ama içimde kaldı burayla paylaşim dedim:)
Soran+1 yılnasıl yani benm gibi böyle içimdemi yaşasam üstelememek konusundamı dedin.
- +1 yıl
Görüldü bile atıyorsa mı sürekli ben yazmak zorundayım çok girmiyor wpye
- 1 yıl
Bir insanı birşeye zorlamak hoşunuza mı gidiyor?
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanın her zaman aklına konuşcak konu gelmeyebilir.Bende sevgilimle mesajlaşmıyorum bende konuşmuyorum telefonda hemde hiç(kontörümz yok) bazen arar beni arkadaşlarından 5 dakika bile sürmez konuşmamız.Sen konu bulmaya çalışcam ne konuşalım derken zaten bulamazsın gerektiğinde arayın kısa konuşun öz konuşun.Konuşcak birşey yoksa kapatın beklemek konu bulamamak dahada çıkmaza götürr(bizde öyle olmuştu)
Hem yanyana iyiymişsiniz telefonda konuşmak uzun saatler sonra duruyo konuşamıyorsun.Şimdi siz buluşuyorsunz 4 saatlik mesafe var diceksin yoo buluşmuyoruz haftada 1 yada 2 haftada bir sevdiğin zaman hiç bir şey bozamaz.Sorun yapma mutlu olmayı bil bak senden kötü durumda olan ben varım :)110 Yorumla- +1 yıl
Belki kontör yok diye aramıyo diyebilirsin.Kontör olduğu zamanlarda en fazla 15 dk. yoksa sevmiyo konuşmayı 1 senedirde sms yapmıyoruz. :) onuda sevmiyo arada yazar faceden falan
Soran+1 yılgüzel yorumun içn öncelikle teşekkürrler. yani aynı durumdayız demekki senle peki sendede olmuyormu ya bu beni düşünmüyormu sıkılıyormu yoksa benden filan bizim tlfnlar faturalı:)) yani o konu yüzünden değil muhabbet msj filan bilmiorm galiba ona tersmi dersin
- +1 yıl
Rica ederim. Bi zaman sonra hak vericeksin evet konuşmak istiyorsun konu bulamıyorsun bu sefer daha fazla sorun oluyor.O yüzden birşey düşünmüyorum gerektiğinde yazıyordu sadece mesaj yada aradığında özledim sesini duymak istedim yada birşey sormak için.Mesaj gerçekten bir süre sonra aynı şeyler tekrarlanıyo konu yok yazamıyor bu seni düşünmediği anlamına gelmez.Bir erkek içinde zor elinde telefon her dakika mesaj :) biz daha rahatız o konuda.
Soran+1 yılevet zaten çekingen biri yani öyle milletin yanında benle konuşamaz pek düzgün ilşkileride olmamşki:))
- +1 yıl
ilişkiniz yeni sanırım heyecanın bundan olsa gerek :)
Soran+1 yıl6 ay oldu hep böyle olduğu içn çok heyecanlı geçiyor ahahah:))
- +1 yıl
ömür boyu mutlu olun inşallah :)
Soran+1 yılamin sizd einşllhhh:)
- +1 yıl
inşallah
Ayrıca teşekkür ederim :) en iyi cevap seçtiğin için
Soran+1 yılrica ederim güzeldi çünkü)
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yıl1,5 saat mi? :D bu kadarcık mı? ya ne anlayışsız erkekler var hayatta... insanın telefonla konuşmaktan başka yapacak daha önemli ne işi olabilir ki? çok ihmal etmiş seni bence... bence seni haketmiyor kendine 5 saat konuşabilecek kapasitede işsiz bir kişi bul. mutlu ol... bu adam sana bişey veremez. :)))))
45 Yorumla
Soran+1 yılçok gıcıksın ya çalışıyo diyede illa sormamasımı laızm şimdi. gerçi günde bi kaç kez arar sadece uzun süreli konuşmaları sevmiyor sıkılıyor sanırım bana dediki ben kapatıorm dediğimde lütfen neden diye sorma :))
- +1 yıl
sorn ne o halde güzel kızım? :))
Soran+1 yılya ben sohbet muhabbet etmek istiyorum bana diyorki dönüp dönüp aynı yere geliyoruz ne gerek varki bende deidmki bu muhabbet etmeyi bilmediğin için olabilrmi konu bul beni ara diyo ya sinir oldm:)) konu konuyu açar dedim ama sen bilmiyonki dedim gıcık oldm bide tamam canım hadi görşrz deyip kapatmazmı:))
- +1 yıl
zor bi kızsın... allah sabırlar versin erkek arkadaşına... :)))
Soran+1 yıldemekki sende aynı onun gibi bi erkeksin Allah senin sevgilinede sabır versin :)
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılya tamam da sorun ne ben hala anlamadım... yanyana gelince çok iyi sevgili, günde 4-5 kez arıyor, 1,5 saat bile telefonda konuştuğunuz oldu, sen küstün seni seviyorum dedi... sorun mu arıyorsun kendine?
01 Yorumla
Soran+1 yılya 4-5 kez arıyor ama sadece durmumu sormak için yani. uzunca bi muhabbet yok o 1,5 saatde istisnaydı yani:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal karşılaman gerek.. Gunde 4 5 kere arıyor ya... Senkonuşmayı sevrsen sen konuları bul ozman uzun konuş...
Çok konuşmakta çok evıyoruz anlamına gelmıyor yanayna gelınce vaktınız ıyı geçıyorsa onla konuşmadıgın zmanda onu dusunup guven ve huzur buluyorsan yeterlı degıl mı...15 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın da işte bazen insan olumsuzluğa kapılıyor yad aşöyle diyim bundan önceki sevgililerimle çok sohbet ettiğim içn belkide bu tuhafıma gidiyor yan sanki sevmiyor anlamı yüklemek istiyorm ama sanırım yanlşım.
- +1 yıl
eskıyı eskıde bırak bak onla çok konuşmuşsun ama ayrılmışsın... yanlışsın demek kı şekercım..
Aşkının keyfını çıkar..
Soran+1 yıltamam şekercim öyle yapim baskıda yapmim bu durumda konuş konuş diye filan bari:)
- +1 yıl
yapma tabıı ya erkeklere zaten bırşey yap dıye tutturunca nedense yapacagı varsada tutulup yapamıyorlar:) Mutluklar dılerım sıze..
Soran+1 yılçok teşekkürr ederim bana iyi geldi yorumlarınz dediğinizi yapmam daha mantıklı sanırm:)
+1 yılDemek ki net, tel falan onun işi değil. Sen de o kadar çok konuşmak istiyorsan buluşmak için arada fırsat yaratmanız gerekiyor demek. Ama o da alışsın azıcık en azından telefonda bi 15-20 dk konuşsun her gün değil de arada yani . Öyle hiç görüşmeden de olmaz ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılyaa onu zaten yapıyo günde toplam nerden baksan yine 1 saat konuşuruz her aramada 5 dk tutuyorm bazende 10 15 dk:))
- +1 yıl
o zaman sen abartıyorsun bence
Soran+1 yılolabilir:(
1 yılBenim sevgilim de böyle. Eve geliyorum yorulmuşum veya biraz oturup dizi izlemek istiyorum oyun oynamak istiyorum yok. Akşama kadar evde oturuyor akşam işten gelmişim biraz kendime vakit ayırayım diyemiyorum. Telefonu açıyorum saat 6 dan gece 1 e kadar arada bir iki kez 10 dk mola vererek telefonla konuşuyoruz. Artık yalan söylemeye başladım. Misafirlik diyorum, martkete gidiyorum felan yalan uydurup biraz kafa dinliyorum. Bu konuyu daha önce kendisiyle konuşmaya çalıştım yemediğim trip kalmadı. Türk kızları genel olarak baba parasıyla evde yiyip içip yattıkları için. İşten yeni çıkmış insanın halinden anlamıyorlar. Yakın zamanda sıkılır bırakırım üzülen kendisi olur. İnsan biraz da ne yaptığına bakacak.
00 YorumlaAynı benim sevgilim gibi.Bu yüzden ayrılık fikri bile aklımdan geçiyo.normal bir durumsa kabullenicem ama ucunda ben varsam o telefon sevilecek o kadar dedim.yok bir düzeliyo ikincide yine 3 saat bekle ki arasın.bi mesaj atar insan bende gülümsemek için hayatımda bir bahneye sahip olayım dimi.ben arıyorum hoşuna giden mesajlar atıyorum onun keyfi tıkır.ama tek taraflı olmuyor ki kardeşim.arkadaşlarım ilgisiz kaldığım taktirde kaybetme orkusuyla düzeliyolar dedi.işe yaramış 3 gün konuşmadıkarı olmuş.şimdiki durumsa hiç aramayan,arayınca muhabbet edemeyen insan muma dönmüş telefonuna cevap vermezse çıkıp evine geliyo.bakalım bide bunu denicez.hiç yapmadığı şeyde değil köprüsüne de dayısına da ayısına da sövesim var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bana bu düşüncelerin biraz çocuksu geldi.İnsan saatlerce telefonda konuşamazki nasıl konu bulsun.Bende bir bayan olarak saatlerce telefonda konuşmayı sevmiyorum.Erkeklerin sevmemesi dahada doğal bence.Herkesin kendisine göre yapması gereken bir şeyler var hayatında neden teknoloji aletlerine köle oluyorsunuzki ne güzel yan yanayken zaten sorununuz yokmuş.Bu kadar takıntılı olmayın.
10 Yorumlabende nefret ederım mesaj yazmaktan car car car telde konusmaktan.bana gore saatlerce telde konusmak bos ınsanların işi.aynı bıcım şıkıdık şıkıdık mesaj atmakta oyle.ararsın ıkı gunde bır konusursunuz bu kadar basıt sonuçta hergun parasutle arkadaslarına gıden bırı degıldır degılmı?hergunu aynıdır yanı.ondan bence takılmamalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılyaa bunu duymak iyi geldi işte bende bu tip insanların cevaplarını merak ediyorm. aynı senin gib biri işte yani bu durumda onu öyle kabul etmek kalıyor demi peki ilşki uzun sürmez diyenlere ne dersin
- +1 yıl
ne demek surmez benım 10 ay ılıskım boyle surdu onlar halt etsın gelsınler bana eksı bassınlar umrum degıl.bak canım benım her dakıka mesajlasmak konusmak ask anlamına gelmıyor.adam senle saatte 400 kere araşır ama aldatır aramaz ama aldatmaz ıllede aramak mesajlasmak gerekmıyor 4 gunde bır konusun 4 gunde neler yaptıgınızı anlatınca zaten saatlerce konusmus olcaksınız hem konularda cok olcak yada 2 gunde bır ınan bana
Soran+1 yılhaklısın sanırım bendeçok fazla şey istiyorm galiba onuda öyle kabul etmek lazım sanırım yapacak bişey yok karakteri öyle sen gibi işte demekki..
Soran+1 yılevet kalbi bendedir ya bunuda biliyorm yine işte kendi kendime kuruntu yapıyorm ah ah:))
Bazı kişiler konuşmayı sevmez msj yazmayı sever ama senin erkek arkadaşın galiba biraz teknoloji özürlü neti sevmiyor konusmayı sevmıyor msj atmayı sevmiyor e 4 saatlık bir uzaklıktayız diyorsun ben bu ilişkinin pek uzun süreceğini sanmıyorum Diyeceğim o ki erkek arkadaşına sen konular açmaya çalış ona onu konuşturabilecek şeylerden söz et palan uzun sürmez ama bu ilişki ama bence :)
13 Yorumla
Soran+1 yılya evililk düşünüyoruz bende uzun tutmaya çalışıyorm zaten ne yapim çok rahat biri kolay kolay stres yapmaz.ilşkimizde 7 aylık bende hiç üstelemiyorm sadece bugün biraz şikayetimi dile getirdim:)
Soran+1 yıl:)) evet vurdumduymaz tabiri uyabilr ama şöyle bişeyde var çok aşırı düşünür çok az konuşur ne bileyim ya farklı biri bu yüzden belkide aşık oldm:)
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. bende mesaj yazmaktan tiksiniyorum. bana gelen mesajı geri arayarak cevaplarım hep. ama konuşma konusunda çok bir sıkıntım yok. konuşurum güzel güzel o sorun değil. ama o mesaj yokmu o mesaj tam bir eziyet
23 Yorumla
Soran+1 yılahaha aynı sevgilim gibi konuştun ya ne olmuş yani iki kelimeyi bi araya getirseniz ya bizde bişeler görmek istiyoruz tlfnda..
Soran+1 yılaynı sen:)) ben msj atıyorm anında arıyo sen yazıyosn ben ise konuşarak cevap veriyorm diyo:)
benimkisi mesaj atmayi sevmez, tlf gorumelerini sever, ama oda ben ararsam.. yoksa kendiliginden aramaz gicik.. ve beraberken cok iyi.. anlamadim gitti.. ben herseyi severim mesela.. erkek milleti iste, anormalliklerini heryerde belli ediyorlar :D
019 Yorumla
Soran+1 yıldemekki senle kaderimiz aynı:) ama yok ben kendimi geri çektimmi arar birde ben aramam onun aramasını bekliyorm hep çok sabırlıyım ama bugün sanırım sabrım taştı.. ben msj atsam hemen arıyor diyormki sen neden atmıyosn ya hemen arıyorum daha iyi değilmi diyo:))
- +1 yıl
aslinda oda guzel.. ne guzel ariyormus.. cunku benimkiyle biz gunde bir kac mesajlasiriz, telefon gorusmelerimizde ben ararsam yani 4 gunde bir filan.. gunluk gunaydin yazar, ne yapiyorsun yazar.. ama uzamaz.. ama nerdeyse hergun seni seviyorum yazar. hep boyle kisa kisa. aksamda ne yapiyorsun yazar, uyuyacagimizda iyi geceler yazip biter.. yani hergunumuz boyle bizim..
Soran+1 yılseninki yine ya arada bu msjları görmekte insana huzur verir benimkisi hayatta yazmaz sadece bi kere ayrıldığımzda sabah uyandığında ord aolacam yazmıştı:)) birde bi keresinde seni seviyorm yazmıştı:)) benmkisi ben msj atarm günaydın flan de hemen arar yani msja msjla değil tlfnla karşılık verir oda kısa sürer bi kaç dakika:)
Soran+1 yılne yapalım artık seviyoruz madem katlanalım ne dersin:))
- +1 yıl
aynen. zaten canim sirf bu bana surekli mesaj atmamasi, aramamasi, beni deli etmisti, acayip bir sekilde, surekli tartisma konusu yapiyordum, o beni anlamiyordu, ben surekli ilgi istiyordum.. 5 aydir birlikteyiz, inan bana 4-5 gundur rahatim, ve takmiyorum artik. o yazdikca yaziyorum, vakit buldukca.. boylelikle o mutlu oluyor, bende artik kafaya takmamayi ogreniyorum :)
Soran+1 yılaynen bende öyle yapıyorm ben hiç sorun haline getirmiyormda ayda bir yine dile getiriyorm ya pek düzenli bi ilşki yaşamamış bana diyoki sende bana öğret ozaman ama 2saat tlfnda ne konuşulur hiç düşünemiyorm diyor:)
Soran+1 yılvalla ben ve sen ve sevgililerimiz demekki aynılar aynıyız:)) bende aynen öğretecek bişey bulamadğm içn öyle kabl ettim ve takmamaya gayret ettim ne yapim başka:)
Soran+1 yılaynen senin gibiyim ya :) oda aksine çok rahat biri bu arada burcun ne:)
Soran+1 yılben kova o terazi:) ya sorma ya birde ben sinirlenince canım sen çok geriginleştin en iyisi sonra görüşelim demezmi fıtık oluyorm:))))) okadar herşey normalmiş gibi konuşuyorki yani asla sorun yok birde iki debir sıkıntı yok der tam sinir:))
- +1 yıl
tam sinir yaa. insan biraz merak eder niye gerginlesti acaba diye? benimkiylede ASLA tartisilmaz.. bir sey gordum mesela, veya suphelendim, anlatmaya kalmadan bana patliyor, sen hep negatif seyler dusunuyorsun, hep ben sucluyum, sen hep haklisin, kendini dusunuyon diyo, konuyu bile konusamadan unutturuyor bana boyle.. ben konusup anlasmak istiyorum, o ustunu boyle sinirlenerek ortuyor.. halbuki alttan alip konussa ben sinirlenmem bile.. alttan hiic alamiyor.
Soran+1 yılay Allahım aynı ya benimkiside asla sorun kavgaya gelemiyor çabucak sıkılıyor ne diye kavga edelimki güzel anlaşmak varken diyor okadar rahat yani. sende boşver takma o öyleyse sen daha rahat ol onların takdiğini onlara uygulamak lazm bi keresinde benimkisine bi söz dedim die benle 1 hafta konuşmadı yani arıorm sadece naslsn filan meğerse ayrılmak istiormuşta cesaret edemiormuş resti çektim ağzıma ne geldiyse deidm ama küfürsüz tabiki sadece içimi döm sabahı geldi resti çekince daha iyi:)
Soran+1 yılsuç benimdi hiç bişey yokken ailemle tartıştm diye aradı canım sesin neden kötü geliyo dedi bende ayrılmamız lazım ben evlenicem dedim. bu yüzdende gurur incindi başkasını düşündüğümü sandı ve soğudu bana karşı açıkçası özür filan dileidm fayda etmedi ama asla bana ayrılmak istediğini söylemedi. taki tartıştm onla en son ve sen sevmedin gururmla oynadın filan dedim Allah belanı versin dedim hemde ilkkez ağzımdan öyle bişey çıktı yani şok oldu filan dedim karşıma çıkma sabahı geldi ağladıkbirlikt
Soran+1 yılsabahı geldi ben asla senle oynamadım deyip ağladı bende ağladım sonra öyle barıştık ama 2saat onca söz söledim filan hiç bişey demedi sürekli dinledi hiç yüzde vermedm. ha ayrılmak istediği noktaya gelince zaten konuşmak istememesi filan birde ben ona diodm cesaret edemediğin bişelermi var filan en son gün evet cesaret edemeidm çünkü asla buna dilim varmadı filan dedi bende ozaman canın cehenneme dedim ne halin varsa gör sen benle oynadın dedim yoksa okadar özür diledim bukadarbüyütmezdin ddm
- +1 yıl
simdi anladim canim, evet senin bir sucun yok ozaman, demekki sevgilin biraz cok alingan, malesef o benimkindede var.. keske idareci yapida olsa diye dusunuyorum bazen mesela alttan alabilmeli, hep kizlar alamazya. canim baska konuya girecem, senin sevgilin seni sevdigini sana ispat ettimi? ben bu aralar kendi kendime bu konuyu dusunuyorumda yani benimkisi sadece seni seviyorum diyor ben zoru seven biriyim bani ikna edebilmeli ummadigim bir zaman mesela karsima dahi cikmadi halbuki ayni sehirdey
+1 yıl1 buçuk saat hiç telefon başında geçirmedim büyük ihtimalle yaklaşmışlığım vardır ama. günde 4-5 kez arıyomuş zaten daha napsın. mesaj da atsa iyiymiş ama onu beceremiyo galiba pek
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle malesef ya o 1buçuk saatde istisnaydı zaten ben uzatmaya çalıştıkça o kapatmaya çalışıyo ve ben deli oluyorm:))
aynı benimki benimki de çok mesaj atmayıda sevmiyor ama atıyor ama telefonla konuşmayı sevmiyor yanyana iken kimyamız uyuşuyor anlamadım gitti :D
00 Yorumlabence yeterince arıyormuş, daha falzlasını istersen sıkarsın, sonrada başka dert açarsın, sen biraz olduğu gibi olmasında mutlu olmalısın.
00 Yorumlaya bu kadınların çenesi yok mu. üstüne üstelik erkeklerinde kendileri gibi çenesi düşük olmasını bekliyolar :))) ilginç
11 Yorumla
Soran+1 yıltabiki bekleriz ya alla alla:)
İnsan sevdigi insanla her boş anında konuşmak ister seninkide bir garipmiş açikcası
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltelefonla konuşmayı sevmez, mesajlaşmayı sevmez. uzaktan ilişki bunları seven kişiler için bile zor zaten. bu arkadaşımız için iyice uygun degilmiş. nesi iyi geliyor ki anlamadım. vardır bildiğin birşey illa ki herhalde..
00 YorumlaMutemelen Bu durumda o seni değil bence sen onu delirtiyorsun :D
11 Yorumla
Soran+1 yılevet bencede şuan o delirmiş olsa gerek:)))
Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. saatlerce konuşmak zorundamısınız ?
01 Yorumla
Soran+1 yılama insan istemezmi sevgilisiyle konuşmak sonuçta uzağız ya :(
Sakin ol ve bence düzgün baştan anlat.
07 Yorumla
Soran+1 yılanlatim hemen. ya erkek arkdşm tlfn görüşmelerini msjlaşmayı filan sevmez ama msnye çağırdığımda hiç kapatalım dediğini görmedm msndende yazmaz sadece bakar öyle bazen saatlerce:) çok acaip biri ya çok seviyorm hatta aşığım desem yeridir yani tlfnla muhabbet etmemesi filan uzun süreli beni sevmediği anlamına gelmez demi diyorm
Soran+1 yıl:)) ya ne bileyim konuşmak istememes flan bende ters etk yapıyo :)
Soran+1 yılbak evet buda çok güzel fikir:)) zaten sürekli evde olduğumu biliyor ya içi rahat o taktiği uygulamayı bende düşünmştüm açıkçası:)
Soran+1 yılhemen harekete geçeyim bencede:)
yuz yuze konus gidip
03 Yorumla
Soran+1 yılyüzyüze iyiyiz de tlfn muhabbetini sevmiyor işte.
Soran+1 yıliyi ya :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar