Çocuk her yolu deniyor ya bir de doktor istese yapar zaten kendine birini. Sana aşığım diyor.
Acaba daha önce sevgilim olmadığı için mi bu kadar ısrarcı bana bir de fiziksel olarak da ondan iyiyim mat okuyorun
Çocuk her yolu deniyor ya bir de doktor istese yapar zaten kendine birini. Sana aşığım diyor.
Acaba daha önce sevgilim olmadığı için mi bu kadar ısrarcı bana bir de fiziksel olarak da ondan iyiyim mat okuyorun
Daha önce hayatında biri olmadığı için bu kadar ısrar edeceğini sanmıyorum. Belli ki sana karşı duyguları var ve beğenmiş. Kimse hayatında biri olmamış, ilk ben olayım demez. O da söylemiş zaten sana karşı duyguları var.
İki kişi olmuş hayatında ikisi de aldatmış onu. Ondan kaynaklı mı diye düşündüm ben de
Hmm, bu çocuk bayağı ısrarcı anlaşılan 🤔. Belki de gerçekten seni çok beğeniyor ve hisleri samimi. Bazen insanlar daha önce deneyimlemediği şeyler için ekstra çaba gösterirler; bu normal. Ama unutma, önemli olan senin ne hissettiğin! Eğer bu ilgiden rahatsız değilsen, ona bir şans vermeyi düşünebilirsin. Ama sana baskı yapıyorsa, kendi sınırlarını korumak da önemli 💯. Karar senin! 🌟🌹
Cevap
3Cevap
diğer kadınlara güveni kalmamıştır seni tertemiz olarak görmüştür o yüzden bırakmak istemiyordur. bence dene derim
İki defa aldatılmış
e tamam işte diğerlerine güvenmiyor yılan hepsi demek ki
bana mı güveniyor bu kadar ısrarı ondan mı
evet sana güvenmek istiyor
O da bunu söylüyor sana güvenmek istiyorum diyor. İnsta şifremi falan verdim aşırı mutlu oldu
bence denemelisin. ilişkinin başında sevginin senin için ne anlama geldiğini ona anlat ki o da nasıl ilgini çekeceğini bilsin
Kimseyle olmadan ilki ben olayım sevdası sonrasında napar bilemem 😂
Sevgili olmak için degildir o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?