Merhaba ben şu an 18 yaşındayım diyarbakırlıyım 7 kardeşiz 6 kız 1 erkek en büyüğümüz abim sonra ben sonra diğer kardeşlerim abimle aramızda 3 yaş var. Bana cinsel istismarda bulundu olayı anlatmak istemiyorum. 2 sene önce 3 kere istismarda bulundu. Annem ile babam işteyken arkamdan sarıldı daha sonra kolumdan tutarak beni odaya fırlatıp tacizde bulundu olayı daha fazla yazmak istemiyorum. Kabızlık ve reglimin gecikmesi şikayetleriyle hastaneye gittik annem ve babam ile orada 5 aylık hamile olduğumu öğrendik. Korktuğum için aileme herhangi kimseye olayı anlatmadım fakat hamile olduğumu öğrendiğim için itiraf ettim. Sosyal hizmetlerde dosyam oluştu. İfadem alındı. Babannem bana iftira attı abimi aklamak için bana iftira attı sevgilim olduğunu abimin bizi uygunsuz vaziyette gördüğünü benimde ailemden korktuğumu abime iftira attığıma dair ifade vermiş. Herkes abimi aklamaya çalıştı. Annem bile beni kurtarmak istediğini ama abiminde oğlu olduğunu cezaevinden çıkarmaya çalışacağını söyledi. Kısacası abime kimse küsmedi kızmadı. Abim tutuklandı. Sonra denetimli serbest kaldı bir şeyler oldu. Dna testi yapıldı bebek abimden çıktı bebeği doğurmak zorunda kaldım bir kız bebeğim oldu beni sığınma evine aldılar bebekle beraber uyuyamadım psikolojim gerçekten çok bozuktu insan içine çıkamıyordum. Hala da öyleyim. Hayatım bitti. Sizce bu olaylara rağmen beni seven olur mu? Hayatımın bittiğini düşünüyorum ama bunlara rağmen ben evlenebilir miyim benimde bir yuvam olur mu? Bende bir gün iyileşir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılNormalde aralarda yazılanları okumak için girer okurdum üye olmazdım. Ama yazdıkların beni çok etkiledi. Yani gerçekten yıpratıcı öfke üzüntü kırgınlık gibi duygu durumlarını aynı anda yaşamışsın. Anlamlandıramaman gayet normal. Buraya ne kadar yazsam da seni tam ifade edemem belki ama emin olduğum tek şey sen GÜÇLÜ BİR KADINSIN. Bak o kadar iğrenç durumlara karşın hala dimdik ayaktasın. Evet yorgunsun yıprandın. Seni anlayan destekleyecek bir insan istiyorsun yanında. Gayet hakkında ve bunu sonuna kadar hakediyorsun. Bu yaşadıkların senin kontrolünde değildi. Terbiyesiz, ahlak sistemi çöken ailenin yaptıkları kesinlikle senin ve kızının suçun değil. İkiniz de çok masumsunuz. Yazdıklarını okuduğumda ne kadar kızını tam benimseyemediğini söylesende içten içe ona merhametin var bunu sonuna kadar hissediyorum. Bu duyguyu yaşaman gayet normal. Sadece diyeceğim artık senin bir canın daha var. Kızın var. Belki şu an yaşadıkların, belirsizlikler kendini güçsüz hissettiriyor. Nasıl olacak diyorsun. Ama inan kızın senin en büyük gücün olacak. Adalet kelimesi var ya işte onun somut örneği olacak. Sen kızınla daha güçlü olacaksın. Buna sonuna kadar inanıyorum. Biz olma duygusunun en saf en merhametli olana sahipsin kızınla. Bırakmayacaksın kendini. En önce kendin için sonra sana minnacık elleriyle tutan en saf haliyle bakan kızın için ve EVET adalet için sonuna kadar bırakmayacaksın. Adlı sürecin devam ediyor anladığım kadarıyla. Bir yandan seni çok etkilemeyecekse sesini daha geniş kitleye duyurmak adına müge anlı tarzı programlara başvuruda bulunman süreçte destek olabilir. Toplum tarafından yargılanmaktan korkuyor olabilirsin ama unutma sen kızın içinde adalet arayacaksın. Unutma yol uzun engellerle dolu ama kızınla sen çok ama çok güçlüsün. Engelleri sabırla ve inatla adalet için kızın için tek tek aştığında sonuna kadar tüm yüreğimle inanıyorum ki iyi ki mücadele etmişim diyeceksin. Kendini, kızını bulmuş olacaksın. Ve unutma yazdıklarında o hissettiğim masumiyet var ya seni Güçlü Merhametli bir Anne yapacak. Ve evet gerçekten mutlu bir aileyi mutlu bir eş olmayı sonuna kadar hakediyorsun. Lütfen kızın için vazgeçme kendinden, adalet arayışından, sevmekten, sevilmek isteğinden. Ağla atma içine. Asla gözyaşların ya da korkun seni güçsüz kılmaz o senin merhametinden geliyor inan güzel yürekli insan. Bu dünya halen dönüyorsa bu merhamete dönüyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum, Burada suçlu ya da utanacak kişi sen değilsin, abin denecek pç ve abini aklayan ailen, annen dahil. Utanman gayet normal ama tekrar ediyorum :"UTANACAK KİŞİ SEN DEĞİLSİN!“. Sen bu olaylardan sonra ailene ve abine "sadece" nefret duyan güçlü kız olmalısın. İçinde sadece nefret olmalı, utanç ya da üzüntü değil. Psikolog tedavisi almanı tavsiye ederim, psikiyatrist değil, psikolog. Psikolog gerek duyduğu durumda psikiyatriye de gidersin, ayıp bir şey değil bu. Ailene inat yaşa. Onları ezmek için güçlü ol. Onları utandırmak için güçlü ol. Geçmiş olsun güzel kardeşim...😔
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılgercekten ne yazsam bilemedim. zaten aglayasim da var yani boyle olaylari gormek istemiyorum deliricem sonunda. nasil bir insan bu kadar kotu olabilir aklim almiyor, her seyden once bu olayda asla bi sucun yok her seyi asip ozguvenli olman lazim. evet hicbir zaman unutmayacaksin biliyorum bunu, travmalar kaliyor bi sekilde. ama sen de guzel bir hayati hak ediyorsun, bunun icin ugras sadece. seni seven de mutlaka olur, sevilmeyecek biri degilsin kesinlikle. umarim her sey bundan sonra senin icin cok guzel olur. umarim mutlu olursun, seni cook seven biriyle karsilasirsin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun ailen kabul etse de asla savunulacak bir durum değil ama hayat işte.. Herşeyden önce psikolojik tedavi alıp kendinizi iyileştirmeye odaklanın şuanda kadın sığınmada mısınız? Bir de olayın üzerinden ne kadar süre geçti?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Allah belasını versin abinin, üzüldüm, ben olsam severdim, çünkü senin suçun yok!
Ama dikkat et, dilin kemiği yok her şeyi söyler parmaklarda yazar gerçeği Allah bilir!
Rabbim yar ve yardımcın olsun!
Dik dur, senin suçun yok, senin hatan değildir ve onlar senin ailen değil artık, öyle aile olmaz olsun!
Top yekün canları cehenneme kusura bakma!
Çok pis sinirlendim, lanet olasıca!
Utanma sakın, başına gelenleri de karşına çıkan herkese anlatma!
Sağlıklı her kadın ve adam çocuk sahibi olabilir ancak her erkek baba her kadın anne olamaz, ailen için söylüyorum bunları!
Üzülme, dik dur, gönlünce olsun...20 Yorumla Bana göre uydurulmuş, gerçekten olmayan bir şey. Hamile olduğunu Bir kız 5 ay sonra öğrenmiş, yok öyle bişiy.. Abisinden hamile kalması, abisinin onunla seks yaparak hamile bırakması yalan. Abisi ile kaç defa cinsel ilişkide bulunmuş ki hamile kalmış. abisi zorla onunla seks yaptığı gün, kızın yumurtasının döllenmeye hazır olduğu günemi denk gelmiş:Bunu nasıl denk getirmiş, o yaşına kadar yetişkin kızkardeşine dokunmamış olan abi, gün dokunacağımı gelmiş. Bu siteyi renklendirmek için uydurulmuş bir konu. Ensest ilişki yok demiyorum üzülerek belirtmeliyim iki tarafın da isteğiyle bu tür ilişki vatanımızda da diğer ülkelerde de çok var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBöyle durumlarda olayı gizlememek gerek. Hamile kaldığını anladığın anda bebek yasal sürede alınmalıydı. Legal veya illegal şekilde bu yapılmalıydı. Bunu bunları okuyan biri olursa yol gösterici olsun diye söylüyorum.
İkincisi bu mahluk idam edilmelidir. İdam bazı saçlarda caydırıcı güç olarak gelmelidir. Şimdi bu kız ya abisine baba diyecek ya da sen evlenip beyaz bir yalan ile bu çocuğu büyüteceksin. Asla gerçek babasını bilmeyecek. Başka yolu yok gibi duruyor. Çok geçmiş olsun.
10 Yorumla
1 yılgerçeklik algımı yitirdim, senaryo denemeyecek kadar gerçeküstü.. eğer gerçekse, ki düşünmek bile istemiyorum. nasıl dayanabildin kızım sen onca şeye?
25 Yorumla
Soran1 yılAnnem temizlik işine gidiyordu babam işe gidiyordu
Soran1 yılBir gün abim planlamış sanırım kardeşlerimi markete yolladı
Soran1 yılBen süpürge yaparken kolumdan tutup odaya fırlattı daha sonra benim alt çamaşırlarımı kendi alt çamaşırlarını çıkarıp ilişkiye girdi
Soran1 yılKendimden utandım kendime gelemedim
Soran1 yılSöylemedim ama kimseye
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Narinin yaşadıklarını yaşamışın, bak o olayda da senin yaşadıkların var gibi M. V. Nin yakını sanırım kapatılmaya örtbas etmeye çalışıyorlar. Umarım seni bir anlayan çıkar ve normal yaşantına döner o aileden uzaklaşırsın.
00 Yorumla
1 yılEğer gerçekten samimi olatak soruyorsan Soruna cevap veriyorum evet evlenebilirsin ve hasta değilsin ki iyileşesin. Seni seven olur mu olmaz mı konunun bu olaylarla hiç alakası yok tamamen seninle alakalı
01 Yorumla- 1 yıl
Baktım da bahsettiğin gibi sana uyan bir haber yok. Öyle bir şey olsa mutlaka haberlere çıkardı. Yalan mı söylüyorsun yoksa?
Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı. Sakın kabahatı kendinde arama. Kafanı kaldır ve gururla ve iffetini muhafaza ederek yürümeye devam et çünkü bu onursuzluğun muhatabı değilsin, hiçbir zaman da olmayacaksın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öncelikle çok geçmiş olsun büyük şey atlatmışsın … ailen ile bütün bağı kes dava aç adını soy adını değiştir.. seni seven birisi olur elbet ama bunlardan ona bahsetme
10 Yorumla
1 yılÇocuğu doğurmayacaktın, seninle bu ülkede çok az sayıda erkek evlenir, dil öğren yurtdışında yaşa, orada bakirelik önemli değil, evlenebilirsin, gezersin istersen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s 1 yılEğer gerçekse.
Lan oğlum biz niye yaşıyoruz lan?
Bu nasıl hayat?
Küfür etmemek için zor duruyorum.
Ne kadar skm skm insanlar lan bunlar?
Nefretim bir kat daha arttı...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılne yazık ki bu krolar böyle. her pislik bunlardan çıkıyor. medeniyetsiz yaratıklar. merak etme senide seven çıkar ama o kro toplumundan olmaz normal insanların olduğu toplumdan biri seni sever üzülme.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılYaşadıkların çok üzücü ama senin asla suçun yok.
Sen de sevilebilirsin. Kendini hasta gibi de görme, hasta olanlar seni bu hale sokup terk edenler sen değilsin.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAllah yardımcın olsun. Bu dünya da kimse yaşadığını yasatmadan ölmez. Geçmiş olsun. Umarım sever, sevilirsin...🙏🏻
00 Yorumla Canim benim cok gecmis olsun
Hic engellin yok hic kimse takjaz seni seven sever üzülme sakin evlenmeye hic biseye engel degil00 Yorumla
1 yılÜzgünüm ama erkolar hiçbir şeye inanmıyor. Lanet yaratıklar. hikaye uydurduğunu düşünecekler. Kızlar bile öyle düşünüyor çunku burada...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Ne kadar acı şeyler yaşanıyor,
Tabii ki evlenirsin,
Abinin yaptığı terbiyesizlik senin yasamını etkilemesin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m 1 yılEvet oralarda bu olaylar çok. Ne diym ki. Söz yok
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
1 yılGece gece neye uğradığımı şaşırdım. Ne desem bilmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBiraz zaman lazım ve kendini geliştirmek işin en kötüsünü yasamıssın korkma artık hiç bişeyden. Çalısıp usaklaaırsın zamanla o şehirden sever sevilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin bir kabahatin yok ki. Doğuda niye böyle olaylar ensest ilişkiler çok oluyor anlayamıyorum ya. Bir insan kardeşine bunu nasıl yapabilir?
00 YorumlaÖncelikle tabikide evlenebilirsin. Ancak polise şikayet etmen lazım. Tam okumadım gerçi yazdığını ancak abi deme o şerefsize. Bir an önce mahkemeyi boylar umarım.
08 Yorumla
Soran1 yılZaten dosya açıldı
Soran1 yılHerkesin haberi var
Soran1 yılİfade alındı dna testi yapıldı doğum yaptım
Soran1 yılDenetimli serbest bıraktılar önce tutukladılar sonra serbest şaka gibi
Soran1 yılAbimden kızım var ama doğuda kadının değeri bu
Soran1 yılÇocuk ne olacak ama
Gizli Üye(30-35)1 yılAbini bu şekilde kabullendiyseler seni de abinle evlendirsinler. Şrrfssizlikleri bunuda kabul eder bence
063 Yorumla
Soran1 yılBabam aslan oğlum diye fotoğraf paylaşmış abimle. Ben bu olayı 16 yaşında yaşadım kimsem yok nereye gidiyim bide bebek var
Cevap sahibi1 yılBebeği sevgi evine bırakacaksın. Kendi ayakların üzerinde durabilecek bir pozisyon bulmaya çalış. İstersen çocuğu sonradan tekrar alabilirsin
Soran1 yılValla ben çocuğu sahiplenemiyorum ki
Soran1 yılÇocuğun günahı yok ama annelik duygum oluşmadı ki
Soran1 yılSahiplenemiyorum kendimden göremiyorum
Soran1 yılYaşadığım olayda sürekli aklım
Soran1 yılYaşadığım şeyleri anlamlandıramıyorum
Cevap sahibi1 yılşu an kaç yaşındasın
Soran1 yıl18 bu olaylar yaşanırken 16
Cevap sahibi1 yılPeki 2 yıldır neredeydin
Nerede yaşıyordun?
Soran1 yılSığınma evine aldılar bebeğimle
Cevap sahibi1 yılSığınma evinde kalma süresi en uzun 6 ay.
Sonra?
Soran1 yılAnnem demiş ki kızımı ve TORUNUMU
Soran1 yılİstiyorum
Soran1 yılKızıma sinirli değilim
Soran1 yılBunu dedikten sonra ben sinir krizine girdim
Soran1 yılÇok kaos çok olay çok vukuat çıktı ya
Cevap sahibi1 yılTamam anladım. İyi geceler
Soran1 yılHayatım boyunca önüme çıkacak
Soran1 yılÇocukta büyüyecek hadi unuttuk diyelim bu durumu nasıl anlatıcaz
Cevap sahibi1 yılAnlatma. Herşeyi herkesin bilmesine gerek yok.
Soran1 yılAma öğrenmez mi
Cevap sahibi1 yılDünyada bu yolla dünyaya gelen ilk kişi o olmayacak. O bunları kavrayana kadar Kimbilir kaç anası babası belli olmayan çocuk türeyecek
Soran1 yılBenim canımı yakan ailem oldu en çok
Soran1 yılAslan oğlum ne ya sanki yaptığını takdir eder gibi
Soran1 yılHiçbiri yüzünü çevirmedi ona
Soran1 yılBabaannemin bana iftira atması peki
Cevap sahibi1 yılCahiliye döneminde olduğu gibi kız çocukları işe yaramaz gözüyle bakılıyor
Soran1 yılYa zaten annemin torunum diye kabullenmesi olayları resmen basit görüyorlar. Sanki ben malım
Soran1 yılBen daha anne olduğumu anlamlandıramıyorum ki çocuğu sahiplenemiyorum
Soran1 yılAbim denetimli serbestti küçük kız kardeşlerimin yanına gelip gidiyormuş
Soran1 yılHiç demiyorlar bunlarada bir şey yapar
Soran1 yılBöyle bir aile işte
Cevap sahibi1 yılSana yaptıklarına ses çıkarmadıkları için onlarada yapacak. Tadını aldı. Durmaz artık
Soran1 yılBen o olaydan sonra kız kardeşlerimi hiç yalnız bırakmadım zateb
Soran1 yılHiç tahmin edemedim rahatsız edici davranmıyordu normal abi kardeştik
Soran1 yılOlay birden oldu
Soran1 yılPlanlamış galiba kardeşlerimi markete gönderdi
Soran1 yılHala unutamıyorum dün gibi yaşadıklarım
Cevap sahibi1 yılEngel olabileceğin bir materyal yokmuydu. Vurup yarsaydın ortadan ikiye
Soran1 yılKolumdan tutup odaya fırlattı ben ne olduğunu anlamadım direnmiyim diye tokat attı
Soran1 yılKıpırdarsan seni öldürürüm diye tehtid etti
Cevap sahibi1 yılBence bunu yaşayacağına ölseydin
Soran1 yılSonra alt çamaşırlarımı çıkardı kendinin alt kıyafetlerini çıkardı o an düşünemedim ki vurmayı
Soran1 yılKapı çalınca durdu
Soran1 yılEğer söylersen seni öldürürüm diye tehtid etti
Soran1 yılBir zaman sonra da arkamdan sarıldı yine aynı davranışta bulundu
Cevap sahibi1 yılŞimdi daha mı iyi oldu
Soran1 yılİşlerine gelince namus namus diyorlar ama namus sadece kadına geçerli
Soran1 yılEğer namus davaları töre o bu şu gerçek olsaydı abime bedel ödetirlerdi
Soran1 yılHepsi yalan oldu
Cevap sahibi1 yılYapacak bir şey yok artık. Kendi kendine yetmeye çalışacaksın
Soran1 yılEvet öyle
Soran1 yılBebeği anneme bırakıp hayatımı kurmak istiyorum
Soran1 yılKimseyi istemiyorum her şeyi geride bırakmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılİyi hala anne diyorsun.
Soran1 yılKimsem yok öyle böyle ifade de kızımı kurtarmak istiyorum ben ona çok düşkünüm demiş en beni savunan o olmuş
Soran1 yılEn ufacık ilgiye açım ben
Soran1 yılBiri en ufak yanımda olsa çok mutluyum benim durumumda olan anlar
Cevap sahibi1 yılBu durumda olan çok çok nadir biri çıkar
Soran1 yılÇok kötü mü sizce dışardan bir göz olarak
Soran1 yılYaşadıklarımı nasıl buldunuz fikriniz nedir
Cevap sahibi1 yılKesinlikle kötü bir durum. Özellikle abin tarafından bunları yaşamaya mecbur kalmanız 2 kat daha Fazla kötü.
Gizli Üye(30-35)1 yılHamile olduğunu 5 ay sonra mı fark ettiniz? 5 ay sonra fark edilmesi tuhaf.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRapor al bu durumla ilgili ilerde evleneceğin adama kanıtın olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAglayasim geldi, sen iyi ol seven sever sevmeyen sevmez boş ver
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıca dünya iğrenç bir yer oldu
Gizli Üye(30-35)1 yılTabiki olur
Bazı şeyler zamanla olur
Yaşın çok genç henüz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvden ayrildiysan gerekli guvenlim tedbiri olusturup 0 Dan basla dedim senin bir suçun yok yapan Kisi ban yememek icin yazmiyorum p*" insallah cezasini bir sekilde ceker
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
1 yılCanı sıkılan troll soruya dadanıyor
03 Yorumla
Soran1 yılSizinle hiç uğraşamam ben gerçekten dertleşeceğim insan istiyorum sahte olduğunu düşünen yazmasın
Soran1 yılBu ne ya
- 1 yıl
Yaw he knk ya tamam sensin
Olur kızım neden olmasın
00 YorumlaBöyle kötü şeyler üzerine trol yapmasanız mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılabin hala dışarıda mı
00 Yorumla Bak hiç bir zaman UMUDUNU KAYBETME
00 YorumlaBu ne be yok artık
00 Yorumla
1 yılAllahım ya Rabbim bu nasıl bir olay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılİyileşeceksin inan buna
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAbinden çocuğun mu oldu
02 Yorumla
Soran1 yılAnlattım hepsini evet
Cevap sahibi1 yılÇüş
Gizli Üye(18-24)1 yılFeridun abi yine seks hikayesi mi yazıyosun
016 Yorumla
Soran1 yılDalga geçmeyin lütfen böyle hassas bir konuda
Soran1 yılBaşınıza gelir kınadığınız
Soran1 yılBizim buralarda böyle şeyler çok maalesef hepsini gizliyorlar
Cevap sahibi1 yılBu sitede her okuduğuma inanmıyorum bu da pek inandırıcı gelmedi
Cevap sahibi1 yılBen de urfalıyım hiç denk gelmedim
Soran1 yılİnandırıcı gelmeyebilir ama yaşadım ben bunu sonuç olarak lolipop gibi hayatı olan insanlar anlamaz bizim neler çektiğimizi
Soran1 yılNasıl denk gelmedin
Cevap sahibi1 yılEğer bu olay gerçekse ailenin yüzüne bile bakma. Tek başına çalış çocuğu da annene ver ne yapıyosa yapsın. O çocuk psikolojini bozar. Kendine yeni bir hayat kur. Herkesten önce Allaha güven. Sırtını Allaha yaslarsan sırtın yere gelmez. Namazlarını kılmaya başla.
Soran1 yılBabam aslan oğlum diye fotoğraf paylaşıyor
Cevap sahibi1 yılVay or*spu çocukları. Allah kahretsin onları
Cevap sahibi1 yılTek erkek olunca bi de tapıyolardır şimdi ona
Soran1 yılAnnem ifadesinde demiş ki kızımın yalan söyleme huyu var
Soran1 yılAbim olacak şahsı korumak için ellerinden geleni yaptılar. Dna testi yapılmadan önce anamı ağlattılar benim
Cevap sahibi1 yılİşte cehennem böyle insanlar için var. Sana tavsiyem müge anlıya başvur bunları bütün ülkeye rezil et
Soran1 yılMaalesef öyle doğuda kadın olmak bu işte
Cevap sahibi1 yılMüge anlıya git acil. Ciddiyim bak. Bu narin olayı gibi her şey açığa çıkar.
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur ya neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılen iyileri senin olacak
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın ki?
07 Yorumla
Soran1 yılKim ister ki beni
- 1 yıl
Saçmalamayın.
- 1 yıl
Güven problemi olur diye düşünüyorsunuz ama her şey ortada ayrıca seven kişi sevdiğine güvenir.
Soran1 yılGüven problemi değil aslında benim olayda suçum günahım yok
Soran1 yılSorun bu tarz olaylar başına gelmiş birini kabul edebilir mi
- 1 yıl
Eder niye etmesin bilerek mi yaptın sanki
- 1 yıl
Etmeyenin de ta a.. boş ver sen
1 yılEvlenirdim takma fazla bu nedir gerceten
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl takmiyim
Soran1 yılBasit bir olay değil
Soran1 yılHayatım bitti
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kanım dondu
00 YorumlaKotu senaryo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenaryoyu beğenmedim
09 Yorumla
Soran1 yılSenaryo mu?
Soran1 yılBizim buralarda böyle olaylar çok yaşanıyor
Soran1 yılHepsinin üstü kapatılıyor neyin senaryosuymuş
Cevap sahibi1 yılDiyarbakırlıyım da ben 🙂 ensest her yerde var. Daha küçük kardeşler varken büyük kardeşe yapması pek inandırıcı olmamış 🙂
Ayrıca tecavüze uğrayan kadın kolay kolay evlenmek ve bir erkek tarafından sevilmek istemez. İnsanlarla dalga geçmeyin.
Soran1 yılNeden istemesin pardon?
Soran1 yılAyrıca küçük kardeşler varken büyüğe yapmak istemez mi? Bu nasıl bakış açısı
Soran1 yılSevilmek sevmek her kadının hayali
Soran1 yılAsıl bizim gibiler gerçek sevgiyi tatmak istiyor. Diyarbakırlı olmadığında çok belli uza git hadi
Cevap sahibi1 yılYav he tamam zaten aklınıza hep gece geliyor böyle şeyler aynen tamam
Gizli Üye(30-35)1 yılAbinden mi hamile kaldın?
010 Yorumla
Soran1 yılEvet abimden
Soran1 yılTaciz sonucu
Cevap sahibi1 yılTaciz mi tecavüz mü? Taciz elleme vs ama tecavüz içine girmesiyle olur
Soran1 yılTecavüz
Soran1 yılBebeğim oldu
Cevap sahibi1 yılİçine boşaldı yani
Cevap sahibi1 yılÇocuk engelli mi?
Soran1 yılEngelli değil sağlıklı hiçbir engeli yok
Cevap sahibi1 yılDurumla ilgili soracaklarım var
Soran1 yılSor
Gizli Üye(30-35)1 yılTrol soru
00 Yorumla
1 yılGerçek mi bu
00 YorumlaNeden olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNaptı ki?
08 Yorumla
Soran1 yılTecavüz etti
Cevap sahibi1 yılYok artık:(
Soran1 yılBabam işe gidiyordu annemde temizlik işine gidiyordu biz bütün kardeşler evdeydik abim sanırım planlamış
Soran1 yılKüçük kardeşlerimi markete yolladı bende elektrikli süpürgeyle evi süpürüyordum birden geldi kolumdan tuttu odaya fırlattı tokat attı bana sesini çıkarma dedi seni öldürürüm dedi
Soran1 yılAlt kıyafetlerimi çıkardı
Soran1 yılSonra işte kapı çalınca davranışına son verdi
Soran1 yılKendimden utandım ama söyleyemedim
Cevap sahibi1 yılİstttt addddddtttt prof
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Abimin cinsel istismarına uğradım şu saatten sonra evlenebilir miyim seven olur mu beni?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler