Abimin cinsel istismarına uğradım şu saatten sonra evlenebilir miyim seven olur mu beni?

Merhaba ben şu an 18 yaşındayım diyarbakırlıyım 7 kardeşiz 6 kız 1 erkek en büyüğümüz abim sonra ben sonra diğer kardeşlerim abimle aramızda 3 yaş var. Bana cinsel istismarda bulundu olayı anlatmak istemiyorum. 2 sene önce 3 kere istismarda bulundu. Annem ile babam işteyken arkamdan sarıldı daha sonra kolumdan tutarak beni odaya fırlatıp tacizde bulundu olayı daha fazla yazmak istemiyorum. Kabızlık ve reglimin gecikmesi şikayetleriyle hastaneye gittik annem ve babam ile orada 5 aylık hamile olduğumu öğrendik. Korktuğum için aileme herhangi kimseye olayı anlatmadım fakat hamile olduğumu öğrendiğim için itiraf ettim. Sosyal hizmetlerde dosyam oluştu. İfadem alındı. Babannem bana iftira attı abimi aklamak için bana iftira attı sevgilim olduğunu abimin bizi uygunsuz vaziyette gördüğünü benimde ailemden korktuğumu abime iftira attığıma dair ifade vermiş. Herkes abimi aklamaya çalıştı. Annem bile beni kurtarmak istediğini ama abiminde oğlu olduğunu cezaevinden çıkarmaya çalışacağını söyledi. Kısacası abime kimse küsmedi kızmadı. Abim tutuklandı. Sonra denetimli serbest kaldı bir şeyler oldu. Dna testi yapıldı bebek abimden çıktı bebeği doğurmak zorunda kaldım bir kız bebeğim oldu beni sığınma evine aldılar bebekle beraber uyuyamadım psikolojim gerçekten çok bozuktu insan içine çıkamıyordum. Hala da öyleyim. Hayatım bitti. Sizce bu olaylara rağmen beni seven olur mu? Hayatımın bittiğini düşünüyorum ama bunlara rağmen ben evlenebilir miyim benimde bir yuvam olur mu? Bende bir gün iyileşir miyim?
Abimin cinsel istismarına uğradım şu saatten sonra evlenebilir miyim seven olur mu beni?