Eve gir çık yaparken denk geliyorduk ilk gördüğümde çok beğenmiştim 188 boylarında baya kalıplı bişeydi o zaman tanımıyordum bile sonrasında kiracımız olduğunu öğrendim kız kardeşiyle yakınlaştık evlerine gitmeye başladım bi gün evde sadece kız ve abisi vardı bende odaya girdim o vardı orada konuşmaya başladık sonrasında her gittiğimde daha da yakınlaştık şu an sevgiliyiz gidip geliyoruz annesiyle de aram çok iyi sen artık bu evin kızı oldun diyor ama sorun şu ki aileme durumu anlatırsam çok tepki gösterirler istemezler sırf kiracımız oldukları için ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şimdi kiracısı oldugunuz için konu farklı yöne çekilir para pul meselesi
çocuk asla öyle biri değil az çok anlarım bende kim ne ayak bilirim deli gibi çalışıyor sabah ayrı işe gidiyor akşam ayrı aşırı gururlu babası bu zamana kadar hiç bişey yapmamış ne birikim ne de bi yatırım aldığını yemiş ama bu öyle değil şimdiden hesabını kitabını biliyor birikimi baya var ve biz ciddi düşünüyoruz
Sana mi kira ödüyor eve mi
Aileler var biz ayrıyız
Tamam ev kirası veriyor sanada bedavaya atliyor
hayır ama evli gibi takılıyoruz çok hoşuma gidiyorr annemler bazen şehir dışına çıkıyor onlara iniyorum hemen annesi bizi alışverişe yolluyor kol kola gidip ev alışverişi yapıyoruz eve gelince annesi babası ben o ailecek yemek yiyoruz akşam beraber çay içiyoruz sonra odalara çekiliyoruz beraber yatarak film falan izliyoruz kız kardeşiyle sohbet ediyoruz en son yatacağımız zamanda ayrı yatağa geçiyorum
Kiracıdan damat olmuyo mu 😅
babamlara göre olmuyor kiracı olmasını geçtim sert duruşlu selam sabah vermemiş başlarda babam ondan sonra hiç sevmiyor bunu
Hırsız değilsen yakalanmassın
yattınız mı hıc?
hayır ama evli gibi takılıyoruz çok hoşuma gidiyorr annemler bazen şehir dışına çıkıyor onlara iniyorum hemen annesi bizi alışverişe yolluyor kol kola gidip ev alışverişi yapıyoruz eve gelince annesi babası ben o ailecek yemek yiyoruz akşam beraber çay içiyoruz sonra odalara çekiliyoruz beraber yatarak film falan izliyoruz kız kardeşiyle sohbet ediyoruz en son yatacağımız zamanda ayrı yatağa geçiyorum
yatmak ıstese kabul edermısın
zaman veriyoruz ben ona evlenmeden önce karşı olduğumu söyledim zaten ailesi falan var evde duruma da iyice alıştık sorun olmuyor bizim için o da zorlamıyor
Ne alaka
Ailem çok sıkıntı yapar evli gibi takılıyoruz çok hoşuma gidiyorr annemler bazen şehir dışına çıkıyor onlara iniyorum hemen annesi bizi alışverişe yolluyor kol kola gidip ev alışverişi yapıyoruz eve gelince annesi babası ben o ailecek yemek yiyoruz akşam beraber çay içiyoruz sonra odalara çekiliyoruz beraber yatarak film falan izliyoruz kız kardeşiyle sohbet ediyoruz en son yatacağımız zamanda ayrı yatağa geçiyorum
Onlarda mı kalıyorsun
Alt katımızda oturuyorlar kız kardeşiyle arkadaşım evlerinw gir çık yapıyorum
Çocukla aynı odada ne yapıyorsun. Ailesi nasıl izin veriyor. Erkekle
ya ailesi çok sıcakkanlı samimi insanlar annesi sen artık bu evin kızı oldun falan der babası kızım diye seslenir zaten durumun farkındalar sevgilim demiş ama benide utandırmak istemiyorlar öyle belli etmiyorlar ama bizede müsade ediyorlar adımıza onlarda seviniyor ailesi beni seviyor odaya girince de o yatıyor ben makyaj falan yapıyorum konuşup ediyoruz bazen telefondayken yanına uzanıyorum uyuyakalıyorum üstümü örtüp öpüp çıkar cinsellik açısından beni zora sokacak bişey yapmıyor anlayış gösteriyor
Ohooo siz işi pişirmişsiniz. Ailesi evdeyken yanına yatıp uzanmak ne
onlar içerde televizyon izleyip çay içiyorlar bizde gençler olarak ben sevgilim ve müstakbel görümcem üçümüz odada takılıyoruz
Haaa ben sanıyorum tek ikiniz varsınız. Kız kardeşi yanındayken de uzanıyon mu yanına
evet ondan çekinmiyorum öperim de o varken
Ohoo kız kardeşi de biliyor ha
ahakajs ya diyorum ya biz evli aile ziyaretine gelmiş gibi takılıyoruz annesi babası da biliyor ama ben utanmayım diye belli etmiyorlar bildiklerini mesela bazen annesi mutfakta yemek yaparken biz gençlerde masada toplanır konuşuruz ailecek sevgilim annesinin yanında iltifat eder göz kırpar falan ben utanınca gülerler hemen bazende masanın altından kolunu üstüme atar elimi tutar çaktırmadan tabi benim surat kıpkırmızı olunca anası hemen anlayıp gülüyor
Her şeyi yaşamışsınız. Tek bir şey kalmış onu da yapın
Ailesi nasıl dindar mı kapalı mı
ne alakası var cinsellik o değil ki illa olacak diye bişeyde yok o beni zaten ben olduğum için seviyor ve ben istemediğim için bişey demez ailesi ne dindar ne açık ortası sayılır annesi kapalı kız kardeşi açık giyim olarak ben açık giyerim ama sorun etmiyorlar
ve yani mesela üstüme bişey bulaştı değiştiricem odada onun yanında değiştiririm sütyenle falan görmüşlüğü oldu gelir sarılır öper bazen o giydirir
Ohooo hayata bak be
Siz resmen evlenmişsiniz aqq
Onların evde mi kalıyon sen
Kendi evin yok mu
Evet diyorum ya birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve yani evlenmeye bile hazırım şu an çünkü onu gördüm tanıdım yanında rahatım çekinmiyorum kocam gibi artık bi birlikte olmadık
Kendi evim hemen üst katta babamlar yazlığa gidiyor ben gitmiyorum onlar olmayınca hemen aşağıya geçiyorum onlarda kalıyorum babamlar olunca da kız kardeşiyle yakınım ya onunla konuşaya gidiyorum diye aşağıya iniyorum yemeğe kalıyorum ya da hiç inmediğim zaman çöp atma bahanesiyle merdivenlerde karşılaşıyoruzz
Birlikte uyudunuz mu hiç
Babangil bir şey demiyor mu
evet yanında uyuyakldığımda oldu ama sabah hemen kardeşi uyandırıyor anlaşılmasın diye
babamların haberi yok sevgilim olduğunu biliyorlar ama o olduğunu bilmiyorlar o yüzden inip çıkmak kolay oluyor
Annesi babası evdeyken beraber uyuyorsunuz öyle mi cesarete bak
Valla güzel de tehlikelü be
ya ailesi öyle sert disiplinli soğuk tipler değil çok sıcaklar kendi oğullarını da çok severler beni da tanıyınca sevdiler kendi annem gibi davranıyor babası kızım diye seviyor yani onlarda farkında oğlunun arkasındalar sahip çıkıyorlar şu an evlenelim desek hemen arkamızda dururlar babası zaten ben artık torun sevmek istiyorum diyor ahajsj
Nikahsız böyle şeylere izin vermeleri normal değil
Onun ailesi açısından değil biliyorlar ama benim ailem duysa sıkıntı çıkabilir ailesi de gizliyorlar zaten ben zor durumda kalmayım diye
Göz yummak bu
ne alaka koskocaman adam ailesi mi bu saatten sonra komut verecek hem zaten ailesi o kendi kararlarını verebilir onun hayatı diyip arkasında duruyorlar destekçileri her konuda
senin sevgilin olmadı mı görende ben çocukla sevişmeye gidiyorum evine sanacak normal ailecek zaman geçiriyoruz
Tamam Sevgili ile uyumak güzel falan ama aile evinde böyle şey olmamalı. Uyku vakti git kendi evine.
Sevgilim var da böyle şeyler imkansız olması
ya zaten hep beraber uyumuyoruz odada kız kardeşi ben sevgilim konuşup gülüyoruz sonra ben kız kardeşinin odasına geçiyorum abisi odasında kalıyor ailesi de zaten denetlemeye gelmez bu yaştan sonra onlar farkında değil beraber uyuduğumuzun
Herkes uyuyunca çocuğun odaya mı geçiyon
askm uyuyamadım ya diye yanına gidiyorum gülüyor hemen bi film açıyoruz ben kahve yapıyorum sigara kahve falan arka balkonda oturuyoruz sonra onun odaya geçiyorum sessizce sabaha doğruda kardeşi geliyor haber veriyor odama geçiyorum
Vay arkadaş gizli işler
Sadece sarılıp uyuyorsunuz öyle mi
evet sadece sarılıp uyuyoruz
Hiç elleşme dahi yok elleri vücutta gezdirme falan
Belime falan sarılır kafasını göğüsüme yatırır ben bazen ayağımı üstüne atarım sarılırım gece kalkar öperim ellediği oluyor ama cinsellik amacıyla değil beni huylandırmak için yapıyor ajaksk
Güzel güzel. Özel yerleri okşadığı ellediği oluyor mu
hayır benim sınırlarımı aşmıyor alanımızı koruyor böyle olması ilişkimizi daha da güzel yapıyor
Hiç mi kalçanı bacaklarını okşamıyor
ya elliyor ama cinsellik niyetiyle değil gülüşerek elliyor laf arasında konuşuyoruz falan
Öyle olması iyi zaten. Cinsellik olmasında. Öpüşüyor musunuz dudaktan
evet ama genelde ben onu yanaktan dudağının yanından o beni alnımdan öper
Güzell. Yaşlar kaçtı
ben 19 o 21
Hızlı yaşlar
evet ama yakında üniversite için geri dönücem ben uzak kalmaya başlıycaz
Çok mu uzak
değil ama beraber olmaya çok alıştık 3 aydır onunlayım şimdi farklı bi yer zor olacak yeni insanlar falan bilmiyorum stresliyim sevgilimde dikkatli olmamı söylüyor sürekli
Evet dikkat et. Üniversite ortamı fenadır. Bu çocuk kaç yıldır kiracınız
2 sene ama biz bu eve taşınalı 1 sene oldu diğer evde hep senin yaşında bi kızı bi de oğlu var diyordu hiç merak etmiyordum taşınınca farkettik birbirimizi
Güzel olmuş
Ne zamandır sevgilisiniz
2 ay sonra ilk senemiz olacak
Vayy çifte kumrular
öyleyizzz😊❤️
Ama bir an önce evlen. Kudurmuşssun sen dkdkdk
ay yok evlilik için acele etmek istemiyorum daha aileler kaynaşacak yakınlaşacak birbirlerine gönderme yapacaklar hepmizin bi evde toplanıcaz babam onu sevecek sahiplenecek işinin başına koyack oohoo
Hepsi olur merak etme
Kendi işiniz mi var
evet babamın kendi işi ve tek çocuğu da benim yavaş yavaş benide piyasaya soktu
İş ne
yurt dışı sevkiyatı ve ev inşaat ediyorlar yurtdışındaki işlerle o taraftaki ilgileniyor buradaki sevkiyat işiyle babam ilgileniyor ama arada da oraya gidiyor
Sağlam para var demek ki
yani durumumuz baya iyi diyim yeterli olur😊
Çocuk o konuda da şanslıymış bak sen
Hem azzgın ateş gibi sevgilisii var hem para
çocuk asla öyle biri değil az çok anlarım bende kim ne ayak bilirim deli gibi çalışıyor sabah ayrı işe gidiyor akşam ayrı aşırı gururlu babası bu zamana kadar hiç bişey yapmamış ne birikim ne de bi yatırım aldığını yemiş ama bu öyle değil şimdiden hesabını kitabını biliyor birikimi baya var benim param hiç bi yerde geçmiyor maalesef onun gözünde
En güzeli işte
Ama geleceğiniz için şanslı
ee tabi ama onlara daha çok var babam allah korusun ölünce yani o da olmaz umarım
Ölünce ne alaksı var. Evlenince de olur
evlenince ben babamın bana karışmasını istemem o da karıştırmaz zaten ne maddi ne manevi bizim düzenimiz ayrı olacak ha bi arabamı alırım belki modelini daha da yükseltirim o kadar
Şanslısınız
şu an ilk amacım okulu bitirmek sonra evlilik zaten sevgilime kalsa şimdiden hazır ahaksj
Nasıl hazır olmasın ki. Sevgilisi ateş gibi. Yan yana uyuyor, öpüyor, okşuyor. Adam istiyor hemen seni.
Sütyenle görmüş seni
ve yani fiziksel olarak çok yakışıyoruz dışarda gezerken falan bi bakan bi daha bakıyor ay maşallahımız var o zaten boylu poslu kalıplı bende güzel alımlıyım daha ne olsun😊
Dışarıda rahat mısınız
evde böyleysek dışarda da rahatız tabi ben evden az bişey uzaklaşırım sonra o gelir arabayla alır beni ordan el ele gezer tozar yemek yer alışverişimizi yapar evimize geliriz tabi o beni köşede bırakır ben yürürüm çaktırmadan arkamdan gözler
Dışarıda gören yok yani
yok kim nerden tanıyacak sıkıntı olmuyor
bi de aynı evde oturuyoruz ya aynı eve gir çık yapıyoruz kimse sorgulamaz ne işi var bu oğlanın burada diye
Vay ya çok şanslısınız. Ailen çıkamana bir şey demiyor mu. Erken gel falan
Anladım
ya koskoca kızım öyle çok karışmazlar ama bende saati çok geçirmem tabi
Anladımö
Yakınlaşma oldu mu
Nasıl sevişmeden duruyorsunuz
zaman veriyoruz ben ona evlenmeden önce karşı olduğumu söyledim zaten ailesi falan var evde duruma da iyice alıştık sorun olmuyor bizim için
Niye karşısın
olması gereken bu hazır hissetmiyorum
Anladımm
Verdin mi
hayır ama evli gibi takılıyoruz çok hoşuma gidiyorr😊 annemler bazen şehir dışına çıkıyor onlara iniyorum hemen annesi bizi alışverişe yolluyor kol kola gidip ev alışverişi yapıyoruz eve gelince annesi babası ben o ailecek yemek yiyoruz akşam beraber çay içiyoruz sonra odalara çekiliyoruz beraber yatarak film falan izliyoruz kız kardeşiyle sohbet ediyoruz en son yatacağımız zamanda ayrı yatağa geçiyorum