Aşk İlişkileri Hiç normal seviyeli sohbet edebilecek bir insan yok mu burada? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya Abaza ya da psikolojisi bozuk insanlara denk geliyorum gerçekten yok… Hiç normal seviyeli sohbet edebilecek bir insan yok mu burada? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. burada vardır ama az 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 1 yıl vardırsize denk gelmemiştir henüzbeyni doğru yerde olan insanlar var.) 0 0 Yorumla
58cesur24 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 65% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle bisey oldugunda engelle gitsin ama gercek bilgilerini verme yeterli. Kimin nasil biri oldugunu uzun vaadede konusarak anlayabilirsin burada "ben iyi biriyim" diyene inanma tabi 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Onlar bunu kabullenmez hiçbir zaman en büyük sorun o bence 0 0 Yorumla
Benlaben Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Sohbet edebilmekte bir beceri herkeste bulunmayabilir buradaki çoğu insanda sohbet edecek kimsesi olmadığı için burada çok takılma yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl hic bir sekilde ortak ilgi alanin olmayan biriyle ne konusabilirsin ki. nereye kadar ne konuscan ya da. haberleri falan mi konuscaz. 0 0 Yorumla
Poyrazumut34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Konuşmayı seviyelendirmek yerine konuşmayı denesen? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Denemediğimi kim söyledi? Yorumla Poyrazumut34 1 yıl Benimle denemedin ki. Ben söyledim Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden olmasın illa ki var 0 0 Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Deneyelim bakalım kaç hafta idare edebilecez 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. burada öylesini zor bulursun 0 0 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var ama halim yok 0 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kimi arar bulamazKimi kıymet bilemez 🤷🏻♀️☺ 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Psikolojim sağlam ama abazalıktan elendim 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Nabza göre şerbet 0 3 Yorumla Soran 1 yıl burada normal insan yok bunu anladım , bende gidecem zaten burdan , kalırsınız hep baş başa nasıl olsa aynı dili konuşuyorsunuz Yorumla Besiktas7834 1 yıl Bana niye sekti şimdi Yorumla Soran 1 yıl Evet sana denk geldi kusura bakma Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her zaman mümkün 0 0 Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Olmaz olur mu 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Buyursunlar 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Var ben 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Var bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
burada vardır ama az
vardır
size denk gelmemiştir henüz
beyni doğru yerde olan insanlar var.)
Öyle bisey oldugunda engelle gitsin ama gercek bilgilerini verme yeterli. Kimin nasil biri oldugunu uzun vaadede konusarak anlayabilirsin burada "ben iyi biriyim" diyene inanma tabi
Onlar bunu kabullenmez hiçbir zaman en büyük sorun o bence
Sohbet edebilmekte bir beceri herkeste bulunmayabilir buradaki çoğu insanda sohbet edecek kimsesi olmadığı için burada çok takılma yani
hic bir sekilde ortak ilgi alanin olmayan biriyle ne konusabilirsin ki. nereye kadar ne konuscan ya da. haberleri falan mi konuscaz.
Çıkmadı mı hiç kimse burdan , kim yordu seni bu kadar
Sohbetin bir amacı olmalı. Amaçsız sohbet sahibine zulümdür.
Konuşmayı seviyelendirmek yerine konuşmayı denesen?
Denemediğimi kim söyledi?
Benimle denemedin ki. Ben söyledim
Neden olmasın illa ki var
Deneyelim bakalım kaç hafta idare edebilecez
burada öylesini zor bulursun
Konuşabiliriz
Var ama halim yok
Kimi arar bulamaz
Kimi kıymet bilemez 🤷🏻♀️☺
Psikolojim sağlam ama abazalıktan elendim
İşim pek yok sehbet edebiliriz
Nabza göre şerbet
burada normal insan yok bunu anladım , bende gidecem zaten burdan , kalırsınız hep baş başa nasıl olsa aynı dili konuşuyorsunuz
Bana niye sekti şimdi
Evet sana denk geldi kusura bakma
Vardır illaki
Her zaman mümkün
Konu bul gel
Bende birini arıyorum ama gizlisin yazamıyorum
Olmaz olur mu
Varr
Buyursunlar
Var ben
Var bence
yok abla