Aşk İlişkileri Sevgilinin fotoğrafını cüzdanında taşımak modası hala devam ediyor mu? Enperatriz Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Merhabalar, Ah sevgilim , cüzdanında taşı diye fotoğrafımı getirdim.🥳🥳 Sevgilinin fotoğrafını cüzdanında taşımak modası hala devam ediyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Bende var yani ben isterdim saçlarını taşımak resmini taşımaya gerek yok ekranıma koyarım! 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Tokam var bileğinde telefon ekranında ben varım biz yeni nesil takılıyoruz bu olaylarda🤣 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Varmiymis öyle moda şu an ilginç 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Evet bence taşıyan taşıyabilir 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Devam ediyor evet, ben taşırım 😂 1 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. oda teknolojiye yenik düştü 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Demode oldu şimdi telefona duvar kağıdı yapıyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Bende var yani ben isterdim saçlarını taşımak resmini taşımaya gerek yok ekranıma koyarım!
Tokam var bileğinde telefon ekranında ben varım biz yeni nesil takılıyoruz bu olaylarda🤣
Varmiymis öyle moda şu an ilginç
Evet bence taşıyan taşıyabilir
Etmeli bence çok nahif 🌸
Klişe ama hoş bir detay
Devam ediyor evet, ben taşırım 😂
Artık duvar kağıdı oluyor
Devam etmeli bence
oda teknolojiye yenik düştü
Taşıyan vardır
Demode oldu şimdi telefona duvar kağıdı yapıyorlar
Taşımam ben, telefon galerisi kâfi.