Gizli Üye(30-35)1 yılYa bazen bilere ya da bilmeyerek yalan söylenebilir. Bende birisine 180 im dedim. Kızın boyu 175 di. Buluştuk. Ozaman bana senin boyun 180 değil galiba 178 falan dedi. İki santimin hesabını yapmış 😄 bende ölçtüm 180 di. Belkide yolun yokuş olmasından dolayı sen daha kısa zannettin dedim 😅 bir keresinde de yaşımı sormuştu. 30 demiştim. Bana ben senin 30 olduğunu bilmiyordum. Yengem bana 29 demişti, dedi. 😅 bende ha 29 ha 30 dedim 😅😄 olur böyle şeyler. Ama 182'yim diyip 175 çıkması da yalan söylediği anlamına gelir. 180 im deseydi de 177 çıksaydı ozaman yalan demezdik. Şaşırma ya da ölçerken yanlış ölçme derdik 😄 ben şahsen 180 im dedim. Bana sen 178 sin dedi. Bende belki yanlış ölçmüştür diyip işi kapattım. Ama bu arkadaş kapatamayacak kadar fazla söylemiş boyunun ölçüsünü 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSuni bir boy kompleksi yaratıldı kadınlar tarafından. Zaten paylaşımlardan görünür, 1.80 aşağısı 1.90 aşağısı nefes almasın, yok 1.70 erkek mi olurmuş gibisinden söylemleri bastıra bastıra vurgularsan böyle bir algı oluşturursan adamlar da yalan söyler rencide olmamak için.
02 Yorumla
İnsanlar belli yaştan sonra kısalır ben 1.89 dum şu an 1.87 olmuşum ama bunu anası kesin sıcak suda yıkadı fazla kısalmış 😂 bence boyun çok değil hiç önemi yoktur lakin yalan affetmem! Çünkü güven tek kullanımlıktır
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılSen de boy sormasaydin. Telefondan mesajlasmayla flört olmaz ayrıca. Telefondan 2-3 kızla sürekli mesajlaşip flört ettiğini sanan andavallar var. 😆 Erkekler genellikle boyunu olduğundan uzun sanıyorlar. Bizim ofiste bir çocuk ayakkabıyla boyunu ölçmüş, 179 çıkmış, 180 varım diyor. 😄
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi ya, kim boyda yalan söyler 🤣 Bazı insanlar kendilerini daha iyi göstermek için küçük yalanlar söyleyebiliyor. Ama boy, gerçekten önemli mi? Eğer karakteri, davranışları sana uygunsa boyuna takılmamak gerekiyor bence. Unutma, aşk boyda değil, kalpte ölçülür 💖🌟.
04 Yorumla- 1 yıl
Yok bazıları cevap veriyoe
- 1 yıl
aşko kuşko cevap ver boy önemli sende biliyosun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılTurk erkeklerinin lafina guven olmaz. Yapmadigi,20 gun yaptigi askerligi 20 yil anlatacak kadar anı biriktirir ne hikmetse.
Evlenince ev islerine destek olacagim der olmaz. Para mevzusu yapmam der cogu yapar, esine dahi bu konuda sıkıntı cikarir.
Cocugu yapalim, soz bende destek olacagim der olmaz.
Penisinin boyunu fazla söyler ama gercek oyle cikmaz.
Performansinin yetersiz oldugunu ve tatmin olmadigini, zevk alamadigini soylersin sucu sana atar, diger hatunlar altimda kivraniyordu diye bir tane daha yalan sıkar.
Iliski suresini uzun soyler ama erken bosaliyordur.
Boyunu uzun soyler iste boyle kisa cikar.
413 Yorumla- 1 yıl
Aynisini kizlarda yapiyor birde yuzleri yapay oluyor cogunun
Cevap sahibi1 yıl@Brejsj34. ha birde turk erkekleri ozellikle turk kizlarini genellemeyi ve yargilamayi cok sever...
Cevap sahibi1 yıl@nicksiiisiiz abi iyi de sizin yalanlar belli oluyor. Kizin gogsunun kucuk oldugunu anlayamazsin mesela. Ya destekli kullanir ya da silikon vs halletmistir. Ama siz boyum su kadar derken ama gercekte oyle olmayinca komik oluyor.
Ayrica kizlar, siz erkeklerden daha ozguvenli. Kizlarin bircogu evet burnun estetik, gogsum estetik vs diyor zaten. Boyle olmayanlari da var ama soyleyen, itiraf eden kizlarda cok. Ha itiraf etmese cogunun estetigini de anlayamazsiniz. Dogal duruyorsa hic anlayamazsiniz. Ama erkegin boyu 170 ise 185 demesi olmuyor anlatabiliyor muyum?
Cevap sahibi1 yıl@Brejsj34 yargilamaya bir sey diyememissin...
Cevap sahibi1 yıl@Brejsj34 neyse kardes. Bizi Allah biliyor. Allah'in yaratttigi erkek kula hesap verecek degiliz. Ne yasadik ya da ne yasamadik beni ve yaradani ilgilendirir. Ama basta sen olmak uzere diger hemcinslerinde bunu ogrenebilse ve idrak edebilse keske...
- 1 yıl
@cevap sahibi genelleme yapman yanlis erkekler boyunu yalan atiyorsa kizlarda estetik yapip estetigim yok diyebiliyor orada itiraf ediyor demissin de hepsi durust degil ve erkeklerin hepsi de yalanci degil ayrica 175 boy kisa degil ama sizin o kadar takintiniz buyuk ki 180 altina hep kisa diyonuz o yuzden onlar yalan soyluyor kimse size estetik yapin demiyor ama 180 alti erkekleri zorbalayan kizlar var kendisi max 160 djjdjd
Cevap sahibi1 yıl@nicksiiisiiz dogru okuduysan hepsi durust demedim. Soyleyen var ama soyleyemeyenkerde var dedim zaten. Abi sizde kadinda birak estetigi kıl gorunce oyy diyen tiksinen varliklarsiniz. Turk erkeklerinin istedigi kadin tipi pedofiliye kayiyor artik. Cunku bir tek cocuklar ve bebeklerde kil olmaz. Kolunda, vucudunda vs. Erginlige ulasmis kiside hormonlar calisir ve kıl uretimi olur. Siz az bucuk kili olan kadini, gogsu buyuk olmayani, kalin belli olani, ayagi buyuk olani vs kadin yerine koymuyorsunuz. Size boy denince mi sorun oluyor? Iyi ki de diyorlar. Siz bir tek maddiyat ve boy konusunda zorbalaniyorsunuz. Biz burnumuz, kulagimiz, sacimiz, boynumuz, belimiz, gogsumuz, kalcamiz, bacaklarimiz, kılımız, seyimizin rengi, ayak numaramiz, kilolu ya da zayif olusumuz... kadin bedenine olan zorbalanin yaninda erkege uygulanan zorbalamanin esamesi okunmaz. Bu yuzden kozmetik ve plastik cerrah sektoru iyice gelisti. Kucucuk kizlar sayenizde ozguvensizlik yasiyorlar. Kucucuk kizlar dolgu, botox vs yaptiriyorlar. 8-9 yasinda kendilerini agdaya falan batiriyorlar. Sagliksiz diyetler vs yapiyorlar. Gecmisten bugune kadar erkek bedeni, kadin bedeni kadar zorbalanmadi. Hala da öyle.
Cevap sahibi1 yılIyyyy** olacak orasi
- 1 yıl
Yaniliyorsun erkeklerde yuzlerinden fiziklerinden sey boylarindan bile cokca zorbalaniyor bazi abazalarin lafini ciddiye cok aliyorsun ama erkeklere de baski var bunu neden gormuyorsun? Zargana veya ayi deyip laf atan kim? Cirkin tipsiz maymun suratli diye erkekelre kizlar soyluyor kisa diye zorbaliyor seyine bamya diyor yani boyle kizlar cokca gordum bunlari neden soylemiyorsun? Iki tarafta da zorbalayan var iste
1 yılYani şimdi 1.82 ile 1.75 arasında bayağı bir fark var 7 santim az bir fark değil kesinlikle yani bunun yalanı olmamalı ya bir insan boyu neyse kilosu neyse onu söylesin kardeşim. Kabul eden böyle kabul etsin etmeyen de yoluna baksın defolsun gitsin yani ayıp
10 Yorumla
1 yılİnsanlar ön yagılı olduğu sürece yalanların ardı arkası kesilmez. Erkeklerin %98'i kendi penisini olduğundan 5 santim fazla söylüyor. İş o noktaya gelirse de önemli olan boyu değil işlevi diyor. Hepsi fıs çıkıyor orası ayrı mevzu. Yalandan kim ölmüş, dilin kemiği yok. Sallar sallar dururlar normal yani.
11 Yorumla- 1 yıl
Gerçek boyunu söylese muhtemelen konuşmazdın onunla, arkadaşlar flörtüm 175 cm sizce kısa mı diye soru da sorardın belki KS'den.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılİnternetten mi tanıştınız hiç sevmem sanki yalan soyleyince seni gormeyecekmis gibi davraniyolar sen inaniyor musun o kızın senle devam edeceğine artı yalan soyledigin için bir tik daha gozunde düşüyorsun
17 Yorumla- 1 yıl
? Sen kimsin be sen kendinden utan hadsiz istediğimi yaparım bekarım zaten sana mı soracaktim buranın adı kizlarsoruyor erkek sitesi değil ayrica öyle olsa bile sana mı soracagim takılıp takilmayacagimi
- 1 yıl
Sanane
- 1 yıl
Bundan
- 1 yıl
Ablacığım
Gizli Üye(18-24)1 yılÇünkü bizim bazı aptal Türk kizlari erkek dediğin şu boyda olmalı şu kadar parası evi bilmem neyi olmalı dediğiniz için … e haliyle boyu da o oranlarda olmayinca yalan atmak zorunda kaliyor bence böyle benim fikrim bu
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAsagilik kompleksi vardir sanki anlamiyoruz mk ama yinede bu yalana göz yumabilirim hatta çok tatlida buluyorum bazen çünkü demek ki bana yaranmaya calisiyor derim
22 Yorumla- 1 yıl
😆😆
1 yılCidden ya anlamıyorum bi tanesi de photoshoplu yollamıştı sarisin cocuk esmer cikti bulusunca anlasilcak zaten mal misin
21 Yorumla- 1 yıl
Puhaha
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBi şekilde senin uzun boy ilgin olduğunu öğremiştir reddetmenden çekindiği için söylemiştir ya da özgüven problemi sebebiyle söylemiş olabilir.
00 Yorumla
1 yılOlsun ne olacak ya boy gerçekten bu kadar takılacak bir şey değil seni sevsin sahip çıksın ilgilensin dürüst olsun vs.
01 Yorumla
Soran1 yılEn başta yalan söyleyenden hayır gelir mi?
Gizli Üye(18-24)1 yılBen internetten tanıstıgım insanlara gerçek kilomu söylemiyorum. Öğrendiklerinde ise direkt muhabbeti kesiyorlar engelliyorlar. Kilo verlir ama boy asla uzamaz. O yüzden s*ktir et direkt engelle. Sen kilolu olsaydın o da aynısını yapardı
10 YorumlaYalan söyleyen erkeğe yol verin
61 Yorumla- 1 yıl
kafasına odun kırın
1 yılBende bunu anlamıyorum Bi insan neden yalan söyler ki erkekler hep mi yalancı olur yaa genel olmasada çoğu yalancı
17 Yorumla- 1 yıl
Yalancılık doğamızda var gözlemlerime göre
- 1 yıl
Cogu kadinda yalanci maalesef
- 1 yıl
Var tabi olmazmi karakter meselesi
- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
🙏🙏
- 1 yıl
ALLAH durust insanlarla karsilastirsin insallah 🙏
- 1 yıl
Amin
1 yılBoyunun kısa çıkması dğl ama yalan söylemesi büyük olay. Yalanla başladı ilişki bi cack olmaz ondan
20 Yorumla
1 yılYani yanlış ölçmüştür dicemde arada 7cm fark var. 3 cm lik hata olur belki en fazla. Doğrusunu söylemesi lazımmış.
00 YorumlaSen hala bu yalana inanıyor musun? 😂 Erkeklerin boy ölçüsünde +-5 hata payı var. Yalan atıyolar görüşmen için
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bazı bayanda uzun boy takıntısı var bu yüzden dedi muhtemelen. Ama dürüst olmak lazım beğenen öyle beğensin..
00 Yorumla
1 yılBen tam tersini yapıyorum, 1.70 olduğumu söylüyorum sonra 1.80-1.85 çıkınca daha çekici geliyor karşı tarafa (!)
00 YorumlaYine uzun ki. Kizlar 180 sınırı koyduğu için normal. Fark etmemiş gibi yapın seviyorsanız ne olacak yani
03 Yorumla- 1 yıl
Aslında bakarsanız gerçekten de erkeğin boyunu bu kadar takmak doğru değil elbette, bu kızların yaptığı bir hatadır fakat burada söylenmiş bir yalan var. Ben olsam karşı cinse bu yalanın bedelini ödetirdim. Kız da ödetse hakkıdır yani. Erkeğin boyunun çok uzun olmaması suç değil ama yalan söylemesi suç
- 1 yıl
Yani bedel ödetirdim derken zaten eşdeğer bir bedelden bahsetmiştim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılHem yalancı hem s*lak. Görüşünce yalanının ortaya çıkacağını da akıl edememiş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden mi? Nedeni belli. Vereceğin tepkiden korkmuştur. Çekinmiştir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılBoy gibi basit konuda bile yalan söylüyorsa, diğer önemli konuları hiç düşünemiyorum bile...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSana bunda yalan söylemişse 🤣 dahasini düşünemiyorum. Yalan söyleyen erkek adam değildir uzak dur ondan cacık olmaz. Hele evlendiğinde daha yalancı oluyorlar oyuzden s.. ktir et boka yaramzz
10 Yorumlatombaladan cıkmadığına göre sanaldan edindin arkadaşı, doğrumu
10 YorumlaAhaha yaşı boyu daha neler neler erkekler fazla yalanci oluyolar alisirsin zamanla
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl160 bir kadın olarak, 175 erkeğin de iyi olduğu kanısındayım. Eski sevgilim 170 civarıydı. İyiydi boyu boyuma bence. Ama şimdi evliyim. Eşim 180 ve tam cuk oturuyor boylarımız birbirimize 😇💕
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılMal işte başka yakan kalmadı mı boy ile ilgili söyledin
00 Yorumla
1 yılİnsanların yalan söylemek için sebeplere ihtiyaçı yok bu devirde. Canı öyle istemiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
1 yılO sırada gerçek kilosunu söylemeyen kızların (%90'ı)🗿
00 Yorumla Birisi de çıkıp önemli olan boyu değil işlevi dememiş hayretler içindeyim 😅😅
00 Yorumla
1 yılKızlar bu konuyu genelde taktığı için o da özgüven kaybı yaşamıştır yalan söyleme ihtiyacı duymuştur
00 Yorumla
1 yılMarketten hediyelik eşya alır gibi ne demek boyu kısa çıktı mk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılboyu kısa ve bunun farkında ama seninle de bişeyler olsun istiyo normal yalan söylemesi altında çok bişey aramana gerek yok anlamazsın diye düşünüp söylemiştir kötü niyetli değildir
00 Yorumla7 santim takma bence. Fakat yalan söylemesi hiç hoş olmamış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bilmem soruyu bence muhatapına sorsan daha iyi değilmiydi sizce
00 Yorumla
1 yılRed yemekten korkmuş. Yalanın hiçbir türü kabul edilemez.
00 Yorumla
1 yılyalan söylemedi duş aldıkca sıcaktan çekti küçüldü yani elbise gibi😂
00 YorumlaYalanla kendine bağlayabilceğini mi sanıyor gerçeği fark edince aşırı derecede iter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Ondan hemen vazgeçme diyedir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBelki de penisinin boyudur hemen kötü düşünme.
01 Yorumla- 1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılYazık 😅😂 aranızda ki boy farkı çok rahatsız edici değilse acı ona 😃
00 Yorumla Boyda 5 cm in önemi pek yok önemli olan çavuşun santimi
00 YorumlaGüven problemi yaşıyor olabilir. Kendine karşı özgüveni olmayabilir. Kendine karşı saygısı ve özgüveni olmayan insanlar, kendisini başkalarının beklentilerine ve fikirlerine göre yorumlar. Tam tersi ise ben neysem oyumdur. Ne eksik ne fazla.
00 Yorumla
1 yılÖzgüvensizlikle alakali ola bilirde sen bunu neden problem edip o kişide kompleks yaratıyorsun. Sen çok mu mükemmelsin? Böyle kişiler yüzünden sevgide ne saflik kalmış ne de değer!
02 Yorumla
Soran1 yılMükemmel değilim ama dürüstüm en azından
- 1 yıl
Dürüstlükle alakası yok kendini teselli ediyorsun. En azından insan sorar neden öyle söylediğini ve kötü karşilayacakta bir şey yok, çünki çok ta büyük fark yok dediği boy araligiyla. Tamam onunla yola çık demiyorum kendi tercihin ama karşındaki kişide ozguvensizlik yaratmadan kırmadan konuşmayı kesede bilirsin bu zor bir şey olmamalı
Gizli Üye(25-29)1 yılReddedeceğinizden korktuğu içindir. Keza demek ki elinde metre ile geziyorsun. Eğer direkt 1.75 im dese direkt reddederdin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendisi ne iş yapıyor hali vakti yerinde mi. Bu çok önemli
06 Yorumla
Soran1 yılMühendis
Cevap sahibi1 yılYalan olduğunu nerden anladın birde. Mühendis ama hali vakti yerinde mi. Mesela fakirse dert edebilir ama zenginse niye dert etsin ki
Soran1 yılBuluşunca gördüm
Cevap sahibi1 yılİyide o zaman bu arkadaş maall mı niye yalan söyler ortaya çıkmayacak mı. Senin boyun kaç bu arada
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yıl165 im
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin gibi boyu sorun eden kadınlar yüzünden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu konuda yalan söyliyen her konuda yalan söyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYalan söylemesini savunmuyorum ama anlıyorum onu da reddedilme korkusu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıluzun boy diye takıntı yapan kızlardan sanmıştır seni ki öyleymişsin zaten 175 kısa mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni etkilemek için söylemiştir.. Ben olsam ayrilirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKorkmustur
boy disinda baska seni rahatsiz eden bir sey olmadiysa devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUzun boylu olsun uzun boylu olsun diyorsunuz da ondan
00 Yorumla
1 yılBu büyük bir sorun olmalı ne demek 5cm kısa ya yani sen şimdi 5cm daha az topuklu giymek zorunda mı kalacaksın bu kabul edilebilir gibi değil ondan nefret ediyorum
00 Yorumla
1 yılŞu boy takıntısı sizi çok üzer eskiden annelerimiz babalarımız boy pos demeden sevdimi evlenirdi
Mutluluk boy da veya kalıplı olmada değil01 Yorumla
Soran1 yılÇoğu görücü usulü
1 yılelektirik su derken konu boya gelmiş ne yapsın adam
00 Yorumla
1 yılÇocuk senin gözüne girmek istemiş ne kadar boş gereksiz yorum var. Sanki siz yalan söylemiyorsunuz abi
10 Yorumla
1 yılBegenilmeyecegini düşündügü için ama yanlış yapmış. Yalan söylemenin bi manası mı var zaten görüşecek seninle ortaya çıkacaktı bu yalan
00 Yorumla
1 yılUlan ben 1.68 im ne var bunda ayrıca Türklerin boy ortalaması kısa zaten 😀
01 Yorumla
Soran1 yılKendisine sormak lazım
yalan söylemeye daha baştan başladıysa sonu gelmez. terket onu bence
00 Yorumla
1 yıldaha bu konuda bile yalan söyleyen her konuda söyler
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri