Sizce de sebebi sosyal medya değil mi?
Nasıl olsa yenisi var diyerek herkes herkese yine seviyorum diyor , hani ooooo sevdaalaaarr?
Nasıl olsa yenisi var diyerek herkes herkese yine seviyorum diyor , hani ooooo sevdaalaaarr?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk diye ne kaldı Allah aşkına milletin birbirinden çıkarı aşk olmuş. Erkek kadın hiç fark etmiyor herkesin birbirinden çıkarı var kadının erkekten var, erkeğin kadından çıkarı var. Bu yüzden benim aşka inancım yok sevgiye inanırım başıma gelirse severim sevmezse zaten yalnızlığı da seviyorum
Gerçek aşklar kalmadı maalesef.. benim bildiğim aşkta iki insan birbirini ne olursa olsun sever.. tartışsa bile bırakmaz.. ve kaybetmekten aklı çıkar. ama şimdikiler sanala döndü kısa sürede bitiyor ve birbirini aldatıyor düşman oluyorlar.. anlamadım.
Sosyal medya tabii. Nerede kaldı o teknolojiden uzak dedelerimizin birbirlerinin karılarına çaktıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi evlerine gidip babalık yaptıkları günler ah ah… Gerçek aşkların katili teknoloji
Ahahahaha
Ziyan ettiler gerçek duyguları. Sosyal medya 20 senedir zaten insanların hayatında, her şeyi de sosyal medyaya yüklememeli.
♥️
Selam Hande! 🤗
Gerçek aşklar yalan oldu demeyelim ama sosyal medya işin içine girince işler biraz karmaşıklaştı, orası doğru! Eskiden birbirini özlemek, arayıp sormak daha anlamlıydı belki. Şimdi bir fotoğrafla bile "seni seviyorum" dediğimiz de oluyor. Ama bence hala gerçek aşklar var, sadece onları bulmak için biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. Sevdaalar hiç bitmez, endişe etme! ❤️✨
Sence de öyle değil mi? 😋
Cevap
6Cevap
Sosyal medya yüzünden nasılsa bu olmazsa bir yerlerde daha iyisi vardır düşüncesinin sebep olduğu doyumsuzluk, gelen giden kutusu otobana dönmüş kişiler, kurdukları yüzeysel, menfaate dayalı, samimiyetsiz ilişkiler...
Çünkü aşk hedefine ulaşınca biter. Biz nefesin bitene kadar devam eden sevdaya talibiz😌✨🤍🤍🙃💅🏻💅🏻💅🏻🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Sosyal medya da bir araç sonuçta. İnsan nasıl kullanırsa o amaca hizmet eder. Yani sorun medya değil insanlar.
Gerçek aşk diye bir şey hiçbir zaman olmadı. Hep masallardaydı.
Şunu söylemek isterim. şu an ki aşklar sevgiler basitleşti. ilk günden yakınlaşmaya çalışmalar baş başa kalmak istemeler tatillere gitmek istemeler duygular önemsiz birbirimizi tanıma adı altında vakit geçirip ayrılmalar fazlalaştı.
Güzel sevenler denk gelmiyor
Yo ben tek kişiye aşığım.
Sadakat bitti seçenekler arttı sevgi saygı azaldı
Sosyal medya macerası
Aşka inanmıyorum bea..
Gerçek aşk kalmadi
Herkes menfaat peşinde
Karşına düzgün birisi çıkmamıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?