Çirkinim diye yanarken
Şimdide boyum kısa diye yanıyorum
Şuana kadar hiç sevgilim olmadı
Nasıl bir tipim varsa kimse bakmıyor
Kör topal kız bile bakmıyor
Çok çirkinim bazen kendime yumruk atıyorum
Elimde değil hiçmi aşk yaşayamicam
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çirkinim diye yanarken
Şimdide boyum kısa diye yanıyorum
Şuana kadar hiç sevgilim olmadı
Nasıl bir tipim varsa kimse bakmıyor
Kör topal kız bile bakmıyor
Çok çirkinim bazen kendime yumruk atıyorum
Elimde değil hiçmi aşk yaşayamicam
İmaj genel olarak değiştirilebilen bir şey. Eğer bir konudan kurtaramıyorsan başka konudan kurtar. Vazgeçilmez olmak için inan ki manken yüzlü ve uzun boylu olman gerekmez.
1. Diksiyonunu düzelt, konuşma konularını karşındakine göre ayarla ve daima sakin bir ses tonu kullanmaya çalış. Arada süpriz iltifatları da unutma, ancak bu iltifat işini tanışır tanışmaz yapmanı uygun görmem. Özgüvenin de ödün verme ancak sakın egoist olma. Sürekli kendinden ve kendi ilgi alanlarından bahsetme.
2. Şık bir giyim tarzı bul. Bunun için mutlaka pahalı markalardan giyinmek zorunda değilsin, pazardan dahi alabilirsin. Mesela boy kısalığından şikayet ediyorsan kesinlikle uzun bel ve düz kalıp pantolonlar seçmelisin. Kıyafet seçimini bedenine uygun ve ne dar ne de bol seçmen iyi olur. Ayrıca metal bileklik, gümüş renk saat, kemer ve gözlük gibi harika aksesuarlar da seni apayrı süsler.
3. Kendine has bir koku bul ve daima iyi kok. Bir parfüm veya vücut spreyinden yararlanabilirsin. Pahalı olmasına gerek yok ama belirli bir kokun olması fazlasıyla çekici olur.
4. Saç ve sakal stilini ayarla. Erkeğin makyajı saçı ve sakalıdır. Yaşına, yüz yapına ve kafa yapına bağlı olarak biraz araştırmayla seni tamamlayan bir şeyler bulabilirsin.
5. Kıl. Belirli bölgelerde, hele de koltuk altı kıllarını alman iyi olur. Eğer biraz fazla kıllı birisi isen de kıllarını düzenli olarak kısaltman iyi olur.
6. Fiziğini güzel tutmaya çalış. Kaslı olmak zorunda değilsin, ancak yağ oranına ve kas oranına dikkat etmen önemlidir. Ama tabii vücudunda düzenli bir kas kütlesi koyman sana apayrı bir hava katar.
Bahsedeceklerim genel olarak bunlar. Elbette bir kaç şeye takılan insanlar olacaktır, ama imajını düzeltir isen mutlaka seni aşırı beğenenler de olacaktır.
Özgüvenli olmak elimde değil
Bir kadının yanında ister istemez kekeliyorum
Oo dostum, sakin ol, derin bir nefes al 😊! Kısa boya sahip olman hiçbir şekilde aşkı yaşayamayacağın anlamına gelmez. Kendine olan güvenini artırman lazım. Kızların büyük bir kısmı, dış görünüşten ziyade kişiliğe değer verir. Kendine güven, pozitif ol ve kendini sevmeyi öğren 💪. En önemlisi, doğru kişi geldiğinde seni sen olduğun için sevecektir!
Her şeyin bir zamanı var, sabırlı ol. Aşk mutlaka kapını çalacak 💖.
Cevap
2Cevap
Lutfen boyle kendinizw haksizlik etmeyin. soyle seyler okuyunca üzuluyorum. Biraz kendi degerinizin farkinda olun beyefendi. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama boyle dusunmeniz cok mantiksiz
Boyum 1.78 ve 1.50 boynundaki kızdan red yedim binada takıldım
Boyun çok kısa 1.85 olmalıydın dedi
Kısa erkeğin sevgilisi olamazmı
He bide çirkinim
Lan olum iyi misin sen lan nasil senden uzunlar sen 178missin 178den uzun kac tane kiz var lan tedavi olun artik
205boyum çok şükür
benim boyum 1.80
Sen bence 3 metre boyu olanla evlen 🤣
hayır ben 1.80 üstü erkek sevmiyorum
Benim 1.78 sevdiğim kız 1.50 civarında boyu vardı ve beni reddetti
Nedeni boyum kısa diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?