Biriyle görüşüyorum bu 2 oldu ama?

İlk görüşme de gayet iyiydi ama ben mağara adamıyım der her zaman dün biraz tartıştık sabah benim evim oraya gelip süpriz yaptı çok mutlu oldum yemek yiyelim dedi tamam dedim gittik yemek yiyoruz bana diyor ki işte spora gidicem bende yok dedim orada şöyle kızlar vardır falan gülüyor beni kıskandırmak çok hoşuna gidiyormuş muhabbet hep işte evlenince hep ev alırız işte annemle altılı üstlü otururuz ailem iyidir falan filan yemek yerken kızlardan bahsedince eve bırak beni dedim tamam dedi ya da ben giderim dedim bıraktım onu o otoparka gitti bende minibüse binmeye gidiyordum ki yanıma geldi Araba ile eve bırakayım dedi tamam dedim ben seni seviyorum istiyorum falan dedi ya he he dedim bende seven güzel muhabbetler eder sevgilinim ben senin kankan değilim ya dedim ne yapayım daha sabah geldim bak diyor sadece gelmek değil ki olay dedim istemiyorsan söyle yoluma bakayım dedim istemiyorum dersen üzülürsün dedi bende üzülmem ne alaka ama istiyorum dedi beni boğuyorsun yeter artık dedi bende arabadan indim ben ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Sinirlendi bana gerzklı dedi sonra özür dilerim dedi çok sinirlendim falan
Biriyle görüşüyorum bu 2 oldu ama?