herhangi bir kızla o erkek tek başına olsun bir yerde. kızlar garip şekilde dekolteli giyinmişse hafif daha açıyor sadece onun görebileceği şekilde. ve genellikle bu kizlar kafalarını baska yöne çeviriyor. "al istediğin gibi bak bakmıyorum" dercesine. veya dekolteli değilse boyun kısmını falan saçları geriye atarak açıyorlar ama kafa yine dönük. ortama biri gelince düzeltiyorlar hemen kendilerini.
işin garip kısmı çocukta düzgün ahlaklı biri anlamıyor ne olduğunu bakmıyor bile.
e bu kızlar ksar falan da değil. çocuk yeni tanıştığı kim varsa kızlar bı enerjiye giriyor anlamadım bende
işin garip kısmı çocukta düzgün ahlaklı biri anlamıyor ne olduğunu bakmıyor bile.
e bu kızlar ksar falan da değil. çocuk yeni tanıştığı kim varsa kızlar bı enerjiye giriyor anlamadım bende
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
senmi yapiyorsun nerden biliyorsun oyle yaptiklarini yapiyorsun ki sölüyorsun kisi kendinden bilir işi biktik sizin gibilerden mk
olm sen yetmedi mi her sorunun altinda ml ml düşük iq lü cevaplar falan hayırdır
Hhayirsa hayir 2 bidonda bize ayir mk
Ka*ar olunca öyle oluyor göstereceği başka bir şeyi olmayinca vücudu gösteriyor ezikler
ya şöyle söyleyeyim o kızlar normalde hayatta böyle bişi yapmaz. ama o çocuğun yanında yapıyorlar bilinçsiz yapıyorlar bence
kızlar güzel bu arada bayağı güzel
Kızlar senin arkadaşın mı
O çocuk neyi oluyo bunun
yeni tanıştığımız insanlar kızlar. o çocukta masumca yeni tanıştıkları bir erkek
GArip
Kadınlar teşhire bayılıyor vücutlarını gösteriyorlar her fırsatta
ya şöyle söyleyeyim o kızlar normalde hayatta böyle bişi yapmaz. ama o çocuğun yanında yapıyorlar bilinçsiz yapıyorlar bence
Bilinçsiz olmaz mesaj var bu işte
Kıskançlar
Kuyruk sallama
Hic zannetmiyorum bu isi biliyorlar