Kızlar, uzak mesafe ilişkisinin geldiği son durum?

Merhaba, sorum kızlara/kadınlara;

1.5 yıl kadar önce bir uygulama üzerinden bir kadınla tanıştım.. yıllardır uygulamalar üzerinden yabancı kız/kadınlarla konuşuyorum. fakat çoğu ya para göndermeni istiyor veya ciddi değil. bu son tanıştığım kız Endonezyalı ve benden 6 yaş büyük. Bu arada ben 32 yaşındayım. Gördüğüm yüzlerce kız ve kadın arasında en dürüstü, temiz kalplisi ve iyi niyetlisi.. aşağı yukarı 1.5 senedir kendisiyle irtibatım var, whatsapp bildiğiniz gibi. Henüz yüz yüze görüşme imkanımız olmadı. O beni sevdi, ben onu sevdim. Ve bu sevgi günden güne arttı. Bazen tartışıyoruz, arada kırgınlıklar falan, her bireyin yaşadığı gibi.. Ben hiç evlenmedim, uzun zamandır da kız arkadaşım yok. Bu kadına çok bağlandım. 3 erkek çocuğu var, boşanmış. Bir çocuğu eski eşinde, diğer 2si kendinde. Çocukların okul masraflarını karşılamak için bir firmada çalışıyor (mesleği var, üni mezunu, eğitimli)... Son 2 aydır, bir konuşuyor bir konuşmuyor. En son sorduğumda en büyük oğlunun beni istemediğini falan bahane etti, 12-13 yaşında. 2 hafta önce 5 gün hiç ses seda yok, ne o yazıyor, ne video call, ne bir şey. Tabi ben de yazmadım, sonra canıma tak etti arıyorum arıyorum açmıyor, en son cevap verdi. çocukları için çalıştığını, iyi hissetmediğini söyledi. sonra yine eskisi gibi yakınlık gösterdik birbirimize, sıcak davrandık. o bana sevgisini hissettirdi, ben ona. bugün sabah yazdım, yine cevap yok.. 2 gün önce yazdığımı okumuş ama yazmadı. bilmiyorum , konu çocukları olunca bir anda beni unutuyor. Bu yaşıma kadar çok kadınla karşılaştım, çok değişik insan profilleri gördüm, tanıdım. Bu çok farklı bir kadın, hiç bir kadının bana vermediği sevgiyi verdi ve ben ona çok bağlandım. Tabi arada binlerce km olunca ha deyince gidip göremiyorum. Onunla evlenmeyi düşünüyorum, bir çıkmazdayım.. Üzüntünden pek iyi bir durumda değilim. Değerleri yanıtlarınızı beklerim. Teşekkürler.

Güncellemeler
1 yıl
yaklaşık 3 ay önce bu saçma ilişkiyi bitirdim. üzülsem de doğrusu buydu.
Kızlar, uzak mesafe ilişkisinin geldiği son durum?