Bu kız benimle oyun mu oynuyor?

Sınıftan bir kızdan hoşlanıyorum, aslında onun bakıp bakıp durmasıyla hoşlanmaya başladım ben de hoşlandığını düşünüyordum.

Çünkü hep arkalarına oturuyordum onların ve sürekli arkasını dönüp duruyordu bende bakınca hemen geri dönüyordu filan neyse işte arkadaş ekledim ben de onu 1 ay boyunca ne kabul etti ne reddetti. Bende iptal edip tekrar yolladım aynı gün içinde kabul etti arkadaş isteğini biraz konuştuk derslerden filan sonra mesajlarımı görüp cevap vermemeye başladı işte 2-3 mesaj atmıştı.

Görüldü oluyordu ama cevap vermiyordu bende 2 hafta mesaj atmadım 2 hafta sonra kendisi mesaj attı konuştuk yine filan aynı sonra yine 2-3 mesaj attım gördü cevap vermedi bende atmadım mesaj yine 1-2 hafta sonra sabahın 4'ünde mesaj atmış sınavlar nasıldı diye konuştuk filan yine yine aynı şey hatta bu sefer görüldü işaretlemesini kaldırmış mesajlardan mesajı attım görüldü çıktı faceden çıktım girdim görüldü işareti kalkıktı. Ne diyorsunuz bu duruma?
Güncellemeler
+1 yıl
Soru o kadar geç günün sorusu oldu ki şu güncellemeyi yapmam lazım
Kıza çıkma teklifi ettim hoşlandığımı söyledim arkadaş olduğumuzu söyledi reddetti bunlara rağmen artık sevdiği halde mi reddetti yoksa sevmiyor muydu bilemiyorum bu kadar belli edip sevdiğini niye reddetti anlamadım bu kıza ben bakmazken okul başı o bana bakmaya başlamıştı ama anlamadım reddedildim :D
Bu kız benimle oyun mu oynuyor?