Erkekler niye bi insana tam anlamıyla sadık kalamıyor veya baska bir deyısle neden sevgdıgı icin herseyi goze alamıyor?

zamanında erkekler hakkındaki dusuncelerim olumsuz yondeydı cunku yasadıgım ılıskıler benı cokertmıstı ve hayatıma biri girdi hanı biri gelir size der ya ben o tipler gibi degılım farklıyım falan buna ınanmıstım ve dogru soylemıstı 2 yıl gercekten oyle guzel sevıldımki size anlatamam tip olarak ses olarak fizik olarak 10/10 biriyim hicbi kızla denk bıle tutamıyor benı yeteneklıyım marıfetlıyım ama bu beyefendı ıkı yılın sonunda bana evlılık gıbı bı yukun altına gıremem omrumu borc odemekle gecıremem dıyor ve ben onun icin herseyi yaptım evin essyasına kadar herseyı ben aldim ceyizinide ben aldim onun kendi evi var zaten beni istemeye gelecek cwbinden cıksa cıksa 250 300 k altin parasi cıkacak onuda aılesı karsılar yanı onu borcun altınada sokmuyorum ayrıyeten dıyorum evlenır evlenmez altınlarla gıdelım altına araba cekelım benım hıc umurumda degıl altın para falan neyse iste sonra o bana gelipte benden umudu falan kes evlenemeyız dedı benden sogumaya calıs dedi ve icimde oyle boyle bi aska ve erkeklere karsı nefret olustuki size anlatamam Şu an dıle kolay 2 yıl ve bohcasına kadar herseyı almıstım soylesenize niye boylesınız?
Erkekler niye bi insana tam anlamıyla sadık kalamıyor veya baska bir deyısle neden sevgdıgı icin herseyi goze alamıyor?