Korkak biriyle evlenmek, sadece riskli değil, aynı zamanda büyük bir hatadır. Korkaklık, kişinin hayatında hiçbir kararlı adım atma cesaretine sahip olmadığını gösterir. Evlilik, zor durumlarla başa çıkma, sorunları çözme ve geleceğe dair sağlam planlar yapma becerisi gerektirir. Eğer bir kişi bu niteliklere sahip değilse, onunla evlenmek, sadece hayatınızı karmaşaya sürükler ve size sürekli belirsizlik getirir. Korkaklık, ilişkinizin temelini sarsar ve birlikte yaşamanız gereken zorlukları daha da büyütür. Böyle biriyle birlikte olmak, uzun vadede sadece hayal kırıklığı ve tatminsizlik getirir.
Evlilik ciddi bir iş. Bu sebeple evlilik yapacağımız kişi, kararlı ve evlilik sorumluluğunu üstlenebilecek olgınlukta olmalı. Bu kişi ise zaten kendini tanıma aşamasında gösteriyor nasıl biri, ciddi biri mi, bizim için neler yaptı ya da yapacak kadar bir cesareti var mı, yoksa rüzgar nereden eserse oraya savrulan bir mizaca mı sahip? Tüm bunları göz önüne alıp öyle karar vermeliyiz.😌
İlişki ciddiyetini algılaması önemli o kısım olmazsa uzun ilişki bile olmaz değil evlilik. Sonrasında da erkeğin korkağı ile yine yürümez seversin ilişkin olur ama evlilik için çok uzak bir ihtimal
O kişi ben oluyorum ben herşeyi hallederim diyen de çıkıyor aynı anda 3 hatunu götüren de oluyor. Bana ortası denk gelmiyor ya 3. Denemede taş da düşebilü ayı da çıkabilü bayağı tırsıyorum 😂😂