Bana karşı hissiz midir yoksa bir adım mı bekliyordur?

Bu kişiyle 1-1.5 ay konuşup konuşmayı kesiyoruz Çünkü kendisi o zaman askerde ve benimle sadece cinsellik için konuşmaya çalışmış ben de Bu yüzden konuşmayı kesiyorum başka kızlarla konuştuğu için. Çünkü ona karşı hislerim olduğunu biliyordu ve kendisi de biraz o şekilde hissetmeye başladığını söylemişti bana. Tabii sonradan bazı şeyler farklı olunca ben şüphelendim ve gerçekler ortaya çıktı. Neyse dedim sonuçta yeni tanışıyoruz o da bana karşı bir şey hissetmek zorunda değildi ama sohbetimiz muhabbetimiz çok iyidi sürekli her gün beni arıyordu yani her gün cinsel konuları açan biri de değildi hatta çok az konuşmuştuk o konuda. Bu arada cinsellikle ilgili bir sıkıntım yok tek sorun bana karşı dürüst olmamasıydı başka flörtleri olduğu konusunda. Çünkü ben ona demiştim ki " doğal olarak konuştuğun başkaları olabilir yeni tanıştık sayılır ama onlar varsa bana söyle ki benim sana karşı hislerim ilerlemesin ". Yok deyince ben tabi daha çok sevmiştim. Küstükten 1 - 2 ay kadar sonra bana geri dönüp özür diledi, dedim kesin diğer kızlar gitti bana geri döndü ama bir süre sonra ailevi konularından biraz bahsetmeye çalıştı ama pek anlatamıyordu onun canını sıkan şeyler olduğunu anlıyordum. Sonra daha da iyi bi muhabbetimiz olmaya başladı beraber oyun oynadık beraber görüntülü sohbet ettik ama çok mutluyduk. Bana ig dan ergen tayfanın sevdiği şeyler atmaya başlamıştı bende istemedim atmasını ve sonra o da benim attığım şeylere saçma atma dedi triplendi bende sevdiğin şeyleri görsem atarım dedim ki o spor ve anime şeylerini severdi. Ama sanırım o saçma şeyler sevdiğini ima ettiğimi düşündü ve bilmem ne zaman beni takipten çıkarmış. Bu konuşma da dün oldu. Birden böyle yapması acaba benden hoşlandığı için çok alınıp çıkarmasından dolayı mıdır numaramı silmemiş, yoksa başka bir şey midir?
Güncellemeler
1 yıl
@KızlarSoruyor aşk ilişkileri kategorisinde seçip sordum