Bu kişiyle 1-1.5 ay konuşup konuşmayı kesiyoruz Çünkü kendisi o zaman askerde ve benimle sadece cinsellik için konuşmaya çalışmış ben de Bu yüzden konuşmayı kesiyorum başka kızlarla konuştuğu için. Çünkü ona karşı hislerim olduğunu biliyordu ve kendisi de biraz o şekilde hissetmeye başladığını söylemişti bana. Tabii sonradan bazı şeyler farklı olunca ben şüphelendim ve gerçekler ortaya çıktı. Neyse dedim sonuçta yeni tanışıyoruz o da bana karşı bir şey hissetmek zorunda değildi ama sohbetimiz muhabbetimiz çok iyidi sürekli her gün beni arıyordu yani her gün cinsel konuları açan biri de değildi hatta çok az konuşmuştuk o konuda. Bu arada cinsellikle ilgili bir sıkıntım yok tek sorun bana karşı dürüst olmamasıydı başka flörtleri olduğu konusunda. Çünkü ben ona demiştim ki " doğal olarak konuştuğun başkaları olabilir yeni tanıştık sayılır ama onlar varsa bana söyle ki benim sana karşı hislerim ilerlemesin ". Yok deyince ben tabi daha çok sevmiştim. Küstükten 1 - 2 ay kadar sonra bana geri dönüp özür diledi, dedim kesin diğer kızlar gitti bana geri döndü ama bir süre sonra ailevi konularından biraz bahsetmeye çalıştı ama pek anlatamıyordu onun canını sıkan şeyler olduğunu anlıyordum. Sonra daha da iyi bi muhabbetimiz olmaya başladı beraber oyun oynadık beraber görüntülü sohbet ettik ama çok mutluyduk. Bana ig dan ergen tayfanın sevdiği şeyler atmaya başlamıştı bende istemedim atmasını ve sonra o da benim attığım şeylere saçma atma dedi triplendi bende sevdiğin şeyleri görsem atarım dedim ki o spor ve anime şeylerini severdi. Ama sanırım o saçma şeyler sevdiğini ima ettiğimi düşündü ve bilmem ne zaman beni takipten çıkarmış. Bu konuşma da dün oldu. Birden böyle yapması acaba benden hoşlandığı için çok alınıp çıkarmasından dolayı mıdır numaramı silmemiş, yoksa başka bir şey midir?
Güncellemeler
1 yıl
@KızlarSoruyor aşk ilişkileri kategorisinde seçip sordum
Bana karşı hissiz midir yoksa bir adım mı bekliyordur?
İlk zamanlarda benim için de öyle olmuştu yalan söylediğinden dolayı Ama gerçekten bu zamana kadar tanıştığım çoğu insandan daha farklı birisi sohbeti olsun enerjisi olsun. Hemen bana karşı bir şeyler hissetmesini beklemedim aceleci olmak istemedim. O yüzden sadece flört olarak takılıyorum ve şu anda da güya konuştuğu başka kimse yok tabii bunu bilemem ama ben yine de oluruna bıraktım. Zaten kiminle konuşsam hep konuştuğu başkaları oluyor o yüzden böyle şeyleri artık umursayamıyorum aşırı normal geliyor bana herkes yaptığı için. Ben sadece onlar gibi değilim onlar gibi birden fazla kişiden hoşlanamam ya da hoşlanıyormuş gibi davranamam.
Sohbeti enerjisi. Çoğunluk gibi olmadığı birisi gibi davranmıyor. Sadece ben onunla konuşmayı kesmeyeyim diye yalan söylemişti tek o yalanı var başka bir şey yok. Kendini asla övmez, yavşamaz bile. Kendi kusurlarından ya da eksikliklerinden de bahseder sempatik biridir. Pek çok erkek bırak kendi hakkında dürüst olmayı konuşmayı bile beceremiyorlar.
Zaten ona yazmıştım neden çıkardın diye bana diyor ki çok erkek var takip ettiğin halbuki yok. Bir de saçma sapan insanlarmış takip ettiklerim ama onun takip ettiklerine baksak görürüz asıl saçmayı.
Şimdi bu beni kıskanıp trip mi atıyor yoksa bir sevgili yaptı da onun için mesela hesabı boşalttı acaba onu düşünüyorum ama bana çok çok öncesinde demişti Ben uzun zamandır ınstagram'a girmiyorum çok fazla gereksiz takip ettiğim var onları çıkaracağım demişti aylar öncesinden
Dedim konuşmak istemiyorsan numaramı da silersin. Bana diyor ki istemiyorsan sen sil. Dedim istemiyor olsaydım seninle konuşmazdım. Görüldü bıraktı diğer mesajlarıma bakmadı aynısını ben de ona yapcam.
İşte atamıyorum seviyorum maalesef. Birisini sevdiğim zaman onu hayatımdan çıkarmam için bana çok büyük bir şey yapmış olması lazım hani şu an gidip başkasıyla konuşuyorsa elimde buna dair bir kanıt olmalı.
Uğraşmayacağım numarasını falan sildim konuştum kendisiyle. Aynen bu paylaştığım konu üzerine kendi kendine intikam almış heralde tripleniyor bana. Böyle bir saçmalık yapmasını beklemiyordum demek ki o kadar da olgun değilmiş.
Muhtemelen sen bunun yakışıklığından ya da uzun boyundan falan etkilenmişsin yoksa başka birine böyle tahammül etmezdin. Hoşlanan erkekte böyle rahat rahat sohbet etmez kıza karşı
En İyi Cevaplar