Sürekli tartışıyoruz kendisi beni çok kısıtlayan bir erkek ben onu kısıtladığım için bunalmış boğulmuş sıkılmış. Çok kırıcı konuştu benimle bana beni kendi halime bırak ayrılalım vs diyor. Ben 1 ay önce babamı kaybettim duygusal olarak çok kötü bir hâldeyim ilk defa bir insanın beni bırakmaması için yalvardım o ise sanki babam vefat ettikten sonra daha bi gaddarlaştı daha bi gözden çıkarttı beni hem kendimi çok kötü hissediyorum hem de bi işe bile yaramadı ne yapmam lazım arkadaşlar bir çok şey yazdım aradım bakmadı en son böyle bir mesaj yazdım
Erkek arkadaşım bunalttın beni kendi halime bırak dedi?
Onu boş ver kendine odaklan. Basın sagolsun zor bi dönem senin icin ondan beklentini de anlıyorum ama o adam degilmis. Ne kadar üzücü olduğunu da anlayabiliyorum ama bazıları böyledir. Onu tamamen hayatından cıkar sevdiklerinle vakit gecir bence
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
O kadar içim acıyor ki anlatamam. Kimseye anlatamıyorum derdimi. Hem babama üzülüyorum hem de böyle bir muameleye maruz kaldığım için kendi halime üzülüyorum. Ne düşünebiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum bu süreçte. Üstüne bunun böyle yapması iyice yoruyor beni ne yapacağımı şaşırdım
Yaşadıkların hiç kolay değil seni çok iyi anlayabiliyorum. Duygularını yaşa, kabullen ama senden daha değerli hiçbir şey yok. Devam etmek zorundasın. Her şey başımıza gelebiliyor maalesef. Bu süreç de geçecek acın hafifleyecek sadece zaman ve sabır. O insan için de elinden geleni yapmışsın. Kapasitesi bu kadar. Bu dönemde bu şekilde farketmen evet çok üzücü ama bu seni daha güçlü yapacak. Acını yaşa ve ayağa kalk. Kendini salma sakın. Her şey güzel olacak. 💗
ERKEKLER UZUN MESAJ OKUMAZ.. SEVMEZ.. TİKSİNİR.. OKUSA DA ANLAMAZ. "İLKEL BİR BEYİN" için bu kadar kelime çok fazla kızlar. Uğraşmayın. Takmadığınızda daha kıymetli oluyorsunuz.
Öncelikle başın sağ olsun, çok zor bir dönemden geçtiğini tahmin edebiliyorum. 💔 Sevgilinle olan durum gerçekten can sıkıcı. İşte tam da bu noktada biraz kendine odaklanman gerektiğini düşünüyorum. Onun seni nasıl hissettirdiğini, gerçekten senin için iyi olup olmadığını değerlendirmen önemli. Kendine zaman tanı. Kendine iyi bak, bu süreçte biraz kendine odaklanmaya çalış. Ne hissettiğini anlamaya ve duygularını anladığında doğru kararları vermeye odaklan. Güçlü kal lütfen! 🫂
Seviyosa ilgilenmek istiyosa bir şekilde özür diler affettirmeye çalışır zaten ya boş ver şuanlık hiç bir şey yapma kendisi kaybeder senin kadar seven zor bulur çok kaldırmışsın bunu bazı insanlar ilgiyi sevgiyi hak etmiyor gerçekten