Neden güzel olmak için dudaklarımızı şişirtip burun estetiği olup saçlarımızı boyamamız gerekiyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Neden güzel olmak için dudaklarımızı şişirtip burun estetiği olup saçlarımızı boyamamız gerekiyor
Gerekmiyor tercih bunlar. Herkes tek kalıp güzellikte olmak zorunda değil. Duru güzellik az ya da makyajsız, estetiksiz de güzel olabilene denir.
işin en ilginçi de bunu siz kadınlar istiyorsunuz.. Hiç bir erkek karşınıza geçip burnunu yaptır dudak yaptır demiyor :)) Tek tük diyen vardır ama ben duymadım.. O yüzden bu sorunun cevabı kadnlarda gizli
Lisedeki erkekler bana git burnunu yaptır diyodu
İkisi de erkek sonuçta bende kırılıyorum yaptırasım geliyor
Cevap
12Cevap
Fotoğraf taki sen isen duru güzellik işte böyle bişeydir
Ben olsam keşke
Kimsenin derdi bir kisi tarafindan begenilmek degil ki herkes tarafindan begenilmek. Si. dik yarişi
Sağım solum platin saçlı yapma burunlu ablalar.. kendimi kötü hissediyorum artık onlar gibi olmadığım için
Dogali en guzel emin ol bir erkegin en dikkat ettigi konu budur. Sonradan duzeltilen kiz sadece o anlik begeniliyor sonra insan dusunuyor o zaman bu cirkinin tekiydi sonra bu hale geldi sonra ise soguma basliyor
🥹🥹buna sevindim ama 13 yaşındaki halimle şuanki halim arasnda da baya fark var yüzüm daha oturmuş kilo vermişim vs umarım estetiğe girmiyodur
Masallah allah nazardan saklasin cok guzelsiniz
Sen yinede estetik mestetik uzak dur hepsi oyuncak mankenler gibi
Ben güzelim dediğin gibi güzel oluyorsun, güzel bulunmak konusunda haklısın o çok can sıkıcı
monşca bellucci gibidir
Alina boz ….
o kim
Bak şimdi 👀 yaz Google arama motoru
😞😞
Atsam atarım atamıyor;((
bana at
Yani gerek yokta işte 3--5 erkek ilgisi için kızların birçoğu şekilden şekile giriyor
Duru güzellik benim güzelliğim gibi yani estetik hiçbir müdahale yok natural güzel
boş ver duru güzelliği de fotoğrafta ki güzelmiş
Makyajsızda çok güzel gözükmektir
Fotodaki gibi bişey galiba
duru güzele bak zxcvbnmbvcvbnbvcbnmöç
Neyini yapmacık buldun anneciğim
Bu kız öyle mi yapmış
Bence doğal bir suratı var:)
Dogal olan güzellik işte
Bu kız çok güzelmiş
Senmisin
Memeleri gtzelmiş kanki
Yüzü