AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kendini o konuma düşürürse öyle olur tabi ne kadar soğursam o kadar öyle görürüm
Ya benim için öyle bir sıkıntı yok ama dediğim gibi gözlemlediğim bu çevredeki yaşanan olaylardan ya da insanların birbirine konuşmasından anladığım bu
benim erkek gözümde atm asla olamaz çok şükür ki onun parasına ihtiyacım yok
İstisnalar kaideyi bozmaz ya çok gözlerimin böyle inanın erkeğe özellikle zengin olsun parası olsun arabası olsun katı yatı olsun hep o gözle bakılıyor
doğru çevremde de var onlardan
Ben de zaten herkes için konuşmadım
"Çoğu" ucuz açıkçası açık sözlü olucam şimdi şurda bir kız param yok dedi diye para yağmuruna tuttular sırf bir kadın kötüyüm dedi diye hepsi konuşmaya çalışıyor (erkek olsa kimse konuşalım demez) evli fantezileri var. 10/3'lük kıza 10/300'lük muamalesi yapıyorlar. Hepsinin her haltta deneyimi var ama konu evlilik olunca namuslu kız istiyorlar komikler. Çok basitler aşırı derecede kolay ulaşılıyorlar bir duruşları yok kalite desen hiç yok sayacak çok şey varda işte...
Haklısın burada erkeğin de ucuzu var kızların kadınların da çok ucuzu var ben onların seviyesinden konuşmuyorum zaten ben diyorum ki herhangi biriyle evleneceksin adamın arabası var mı katı var mı yatı var mı vesairesi var mı bunlar araştırılıyor ben bu yüzden dedim
Sende haklısın
Sokak röportajında soruyor muhabır, asgarı maas alan bırıyle evlenırmisin diye yuz kızdan ıkısı evet dedı
Yaptıkları açıklamalar mantıklı aslında olaya duygısal bakmıyorlsr ileriyi görüyorlar
Haklsıın, ama para olsa ne olacak huzur olmayınca ya da dıger unsurlar
Ev geçimsizleşincede o huzur kalmayacak kadınlar benim maaşım olursa birleştirince yeterse olur diyor zaten
Evlılkl ıkı kısılık yanı bır bırıni tamamlayan karekterlerden olusur, tabıkı para sart amma oncelık bır bırını tasıyabılmek
Doğrudur :)
Sen böyle düşünüyorsan zati ilişki falan yapma 😅
Ben öyle düşünmüyorum gözlemlerim böyle diyorum dikkat ederseniz
Doğru kişiyi bul tanı ama nefes alıyor diye düşünme siz erkekler de nefsinize hakim olamıyorsunuz 🤷🏻♀️😅
Şimdi işi kişiselleştirmekten ziyade ben genele konuştum bunu tabii üstüne alınanlar demek ki böyle şeyler düşünüyor
Yani olabilir 🤔
Yürüyen flörtözler bence
Çok abartmadın mı
Senin orneginin yaninda az bile
Maalsf gerçekler
Öyle değil misiniz Allah aşkına arabası var mı parası var mı şunu var mı bunu var mı katı var mı yatı var mı değil misiniz
Yoo ben degilim ve olmayan da bir suru kiz var ha dedigin gibi olanlar da olablr ama ayran gönüllü olmaktan iyidir
Sen hala diyorsun ki öyle düşünenler olabilir öyle düşünenler olabilirden ziyade inanın yarısından çoğu böyle düşünüyor
Ee napalim ben dusunmyrm dusunmeyenlerde var girme hakkimiza
Sen galiba uykusuz kaldın ben sana sensın demedm
ne alaka kanka
Esasında çok alaka biliyor musun
he ayn knk git yatakta yat gotunu kasi
Ne dangalak bir söz