Bosanmalımıym aklım almıyor?

2 senelik bir evliliğim var gurbete gelin gittim eşim çok ailesine düşkün bir tane 8 aylık kızım var ona havuz aldım şişme içine top koyarım oynar gibisinden 10 yaşında kız kardeşi var göz dikti ve abisinden istedi ve abisi verdi ailesinin durumu çok iyi rahat 200 300bin tl birikimleri var ama kız ailesinin reddettiği şeyi abisine yaptırıyor neyse bir gün kızım ateşlendi eşimi işten çağırdım annesi işten atarlar vs niye çağırdın diyip durdu eşim de en son gelirim gelmem sanane diyebildi şimdi ailemin yanına geldim annesi rahatsızlanmış babası emekli annesi calısıyor ama izinde şu an ve eşim hafta içi çalıştığı halde annesini hastaneye götürüyor onu da geçtim sözde ailesi kızımı çok severler annesi sadece arada bir kıyafet alır eşimin babası bu güne kadar marketten bir süt aldı ablası sözde çok sever ama hiç arayıp sormaz çocukları varmiş sözde büyüdüler ama 3yasındalar ve halalık hiç görmedim eşim ise ailesini tutar beni atar artık sabrım gelmiyor boşanmak istiyorum siz olsanız napardınız ve şu an ailemin yanındayım bunlar yüzünden kvga çıkardım ev MeV yok gelme dedi iyi boşanalım dedim gel imzala git diyor 13 gündür ailemin yanındayım 2 defa 30 saniye görüntülü aradı görmek için ( 21 yasındayım ve eşimin 2ci evliliği)

Bosanmalımıym aklım almıyor?