Yalanlarla geçen bir zaman..
Hissedilen her şeye cümle kurulamıyor..

Yalanlarla geçen bir zaman..
Hissedilen her şeye cümle kurulamıyor..

Aldatmak, bir tercih ve aynı zamanda büyük bir sorumluluktur. Bir ilişki içinde sadakat beklenirken aldatmayı seçmek, bilinçli bir karar olmanın ötesinde güveni ihlal eden bir eylemdir. Bunu hata olarak görmek, durumu hafifletir; oysa bu eylemin arkasında kişinin kendi dürtülerini kontrol etmeyip bilinçli bir şekilde bu yolu seçmesi yatar. Yani aldatmak, bir tercih yapılırken işlenen bir hata olabilir ama sorumluluğu asla göz ardı edilmemeli.
Tercihtir.. Aldatmanın affı olmaz..
@oɿƚꙅɘɒm seni varya seni gebertirim canısı.. 😂 Ölmeyle bayılmayı karıştırma.. 😂😜
@oɿƚꙅɘɒm ölmeyle bayılmayı karıştırma diyorum canım.. 😂
Teşekkür ederim.. 😊
Rica ederim.
Aldatmak keyfi bir tercihtir. Keyfi dememin sebebi ise bir ilişki bir taraf açısından da olsa tükenmiş, yol alınamayan hale gelmiş, zihinde kalpte yıpranmış ise aldatmaktan daha kolay ayrılık seçeneği ortaya konmalıdır.
Ne demek rica ederim.
Merhaba,
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir!
Tercihtir yapan kişi için!
Hata olup olmaması kişiliğine kalmış var ise!
Aldatmak ciddi bir konu ve kesinlikle tercihler ve hataların kesişiminde bir yerde duruyor. Bir insan ilişkide sorun yaşıyorsa, bunu karşılıklı konuşup çözmek en iyisi. Aldatmayı seçmek, o anki duygusal durumların getirdiği yanlış bir karar olabilir ama yine de bir tercih yapıldığı gerçeğini değiştirmez. İlişkin varsa, dürüst olmak her zaman en iyisi 🌟. Umarım içinde bulunduğun durumu netleştirip iyi kararlar verebilirsin. 💔
Cevap
20Cevap
Tercihtir, Hata değildir
Karaktersizliktir aldatmak.. kısaca tercih
Tercih. İnsanlar bile isteye bu yola giderler. Evlilikte çok oluyor mesela. Hem aldatıyor hem de evliliğine devam ediyor. Bu bence bir insanın yaşayacağı en aşağılık durum. Bunu nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum.
Kesinlikle bir tercihtir.
Biz iradesi olabilen canlılarız. Tehdit tarzı bir konu olmadığı halde kişi aldatıyorsa o kesinlikle onun karakterinin suçudur.
Bir insan tercihe hata diyecek kadar mal olmamalı
Ve aldatmak başlı başına bir tercihtir çünkü sonuçları her zaman belli olan bilinen bir şey hata olamaz
Hata değil olamaz. Aldatmak katil olmakla eşdeğer benim gözümde. Çünkü sevdiğinin kalbine görünmez bir bıçak saplıyor karşı taraf. Bile isteye yapılan bir tercihtir.
Aldatmak hata değildir
Tercihtir ama bu iyi bir tercih değil sonu pişmanlık ile bitiyor özürdilerim aşkım bidaha olmayacak hata yaptım ile bitiyor sonu
Aldatmak bir tercih olamaz bir hata da olsa olsa bu bir karaktersizlik olur.
aldatmaları affetmeyin! çünkü hatalar affedilir hiç bir ihanet kazara olmaz hata ile yapılmaz.
Tercih. Alkol alıp aldatan da hata yapmıyor. Ayık kafayla öyle bir ortamda içmeyi tercih ediyor ve sarhoş oluyor.
Tercihtir yapanın Da dilerimki beter olsun... amin
@askmavide amin
Başından sonuna tercih ve karaktersizlik, şer'efsizlik, @dilik, hainliğin bir türü.
aldatmak bazen zorunluydu tercihtir çoğu zaman ise çok büyük hatadır
Tercih gibi güzelim bir kelimeyle yan yana dahi gelemeyecek kadar aşağı bir şey aldatmak..
Aldatmak hiç bir zaman hata degildir. kisinin tercihine bağlı
Aldatmak tercihtir, karaktersizliktir. Daha fazla şey yazarım da banlanmak istemiyorum 😅
Hem tercihtir hem de aç gözlülük ama asla hata değil
Aldatanlara sormak gerek.
Aldatan da gelip ben aldatıyorum demiyor
tercih etmiştir istemiştir yapmıştır yaparken inan sonucunu da düşünmüş göze almıştır.
Aldatan insanın karşısındaki insana bağlı daha çok. Aldatan aldattığı kişinin onu affedeceğini düşünerek böyle bir TERCİH yapar
Aldatmanın hatası mı olur ya
Bazen tercih bazen hata.
hata mı PUHAHWHAHAHAHAHA
Tamamen karaktersizlik
Benc hata değil bile isteye😅
Aldatmak tercihtir. Affetmek hatadır
Başlı başına karaktersizlik
Aldatmak tercih değildir hatadır
Bile isteğe yapılan hata
Serefsizlik ne tercihi adam olan yapmaz
Karaktersizlik
Net tercih tartışmaya kapatıyorum
Karaktersizlik oluyor sadece
Ne hatası karaktersizlik
Bir kaç saat için yapılan hata
Hata bence 🙂
Affedilebilir mi peki?
Bir kere affeden her seferinde affetmez mi 🙂
Erkek olarak ben kabul etmem, kadın olarak sen cevap ver bakalı?
Ben varken başka kadınlarlarla olmayı tercih ediyorsa çoktan benden vazgeçmiştir, çünkü ihanet ettiğinde ondan vazgeçeceğimi bilir
🙂🙂
Doğru söze ne denir ki..
Tercih, affı yoktur bunun.
Sonunda hata getiren bir tercih
Çekim, yasağın vermiş olduğu çekicilik
Kesinlikle karaktersizliktir.
Tercih
Tercih
Hatalı bir tercih
Tercihtir
tercih.
Tercihdir