Evet ancak bu ilişki nasıl baslıyor yani bu 2 cins nasıl tanışıpta olay evliliğe uzanıyor bilmiyoruz. İlişki konusuna gelince o da 2 insanın cinsel ilişkisi gibi de olabilir bambaşka bir boyutta da.
Örneğin:Cinler enerjiden oluştuğu için insanla girdiği cinsel ilişki öz formuyla nasıl olur bilmiyorum ama şekil değiştirim erkek-kadın suretine girerek sıradan ilişkiye girmeleri mümkün21 Yorumla
evet evlenir. çocukları da olur.. günah işleyen ve sevap işleyen cinlerde vardır.. kavimler halinde yaşarlar.. her birinin bir tılsımı vardır.. farklı hayvansal canlıların şekillerine girebilirler.. insanlar onlara bulaşmadıkca onlarda insanlara bulaşmaz.. vs vs vs
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOyle bir sey soz konusu oldugunu bir cok yerde okudum ama bu hava yoluyla olmaktadir. bildigin gibi muslumanlarin safi hanifi gibi siniflandirilmasi vardir. bazilarina gore tersken bazilari sorun girmemektedir. Ama Allah onlarla bizi ayirmistir. ben bu yuzden iyi bir bakis acisiyla bakmiyorum ki cinle evlenen bir bey ile de tanismismistim. halinden memnun gorunuyordu uzaktan.
31 Yorumla- +1 yıl
Bana ulasabilirmisiniz size saglikala ilgili bir sorum olcakti, ama mesaj atamiyorum
Bana çok musallat oluyor ibineler. Ama yüz vermiyorum.
27 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılEvet. Cinlerde, Müslüman Kafir Yahudi Hristiyan olarak ayrılıyor. Musallat olan cinler kafirler işte.. Hüddamlar var bu Cinlerle kanka adamlar.. Onlarda müslüman Cinlerle arkadaş mesela.. Cinlerde ürer, ve çok uzun yaşarlar sahabe cin olduğu da söylenir hatta Taaa Peygamber Efendimiz Aleyhissalâtu Vesselâm'ın zamanından bu zamana gelen..
10 YorumlaNasıl soru l*n bu gece gece insan tirsitiyorsunuz ( ayrıca l*n demek hüküm değil kusura bakmayın ama tepkime engel olamadim)
11 YorumlaHamile kalanlar bile varmış, doğrudur ama fazla irdelememek lazım.
11 Yorumla
+1 yılEvet böyle korkunç gerçekler var. Fazla kurcalamamak gerek..
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Bence gece gece üç harflilerle ugrasmamak gerekir neme lazım sonra bizde evlenmek zorunda kalırız 😊😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılBen inanmıyorum Cin var olabilir fakat insanlarla bir ilişkisi olamaz.. Psikolojik sorunlu insanların hayallerindeki kişileri cin olarak benimsemesidir tamamen...
Varlığına inanıyorum fakat bu zamanda hiç bir insanla birlikte olup konuştuğuna inanmıyorum...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa manyak mısın? Senin yüzünden uyuyamicam sabaha kadar
17 Yorumla- +1 yıl
ahahaa
Cevap sahibi+1 yılGülme @supersariii korkudan uyuyamayacak olan sensin 😡
- +1 yıl
korksam bile odada 3 kişi kalıyorum :D sorun yok sen kendin korkma?
Cevap sahibi+1 yılBen tek kalıyorum ondan korkuyorum :D
Cevap sahibi+1 yılVur dedik öldürdün misali yapıyorsun şu an
+1 yılArkadasimin yengesi yani amcasinin karisi hamile kalmis
20 YorumlaCinleri hiç görmedim. Görmeden analiz yapmak güçtür.
04 YorumlaEvet. Aşik olma durumlari var. Evlenip çocuk yapabiliyorlar da. Çocuklari yanlis hatirlamiyorsam eger 4. Boyutta oluyor. Onlarin boyutunda. Sonuçta onlarinda bizim gibi nefsleri var.
00 Yorumla
+1 yılEvet doğru yani ürkütücü de olsa doğru
11 Yorumla
+1 yılYa bir git gece gece
25 Yorumla- +1 yıl
BÖÖ :d
- +1 yıl
Mutlu ol sayende uyuyamayacağım.
- +1 yıl
Lütfen bu tarz sorular için gündüz saatlerini seç ciddiyim hoş değil korkuyorum ve benım gibi korkan insanlarda var.
Ardaslarr evett bazen sizin haberiniz olmaz ve sizinle evlenirler sizi hergece veya sabah iliskiye girerler buda tecavuzdur ve size bir sekilde musallat olmuslardir bu komulari iyi biliyorum cevap vereyim dedim
00 YorumlaNiçin bu saat?
13 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aynen var
11 Yorumla
+1 yılEvlenemez ilişki olayıda imkansız.
Kuralsiz!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet doğru
11 Yorumlaben evlendim boşandım
00 YorumlaAlo fetva
10 Yorumla
+1 yılBunlar banada muzalat oldular yardm
00 Yorumla
+1 yılKala kala onlara mı kaldık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılOluyomus evet.
10 Yorumla
+1 yılYok be ya ne sacma
01 Yorumlaneyin kafası bu *
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler