Yeni ilişkinde bir de baktın ki karşındaki erkek ya da kadın yüzünde gülücükler ve gözlerinde derin dalgınlıklarla geçmiş sevgilisini/sevgililerini anlatıyor.
Bu durumda ne kadar sabırlı kalabilirdin?

Yeni ilişkinde bir de baktın ki karşındaki erkek ya da kadın yüzünde gülücükler ve gözlerinde derin dalgınlıklarla geçmiş sevgilisini/sevgililerini anlatıyor.
Bu durumda ne kadar sabırlı kalabilirdin?

Sevgilisiyle ayrılığının üzerinden en az 40 gün geçmemiş kadınla asla sevgili olmam. Çünkü bir şeyin kafada bitmesi 40 gün sürer ama kalpte bitmediyse yine olmaz o iş. Bir kızın eski sevgilisi elin adamıdır. Tutup da bana eski sevgilisinin yakışıklılığından, zenginliğinden bahsedecek kızın yanında 1 dakika durmam. Gitsin eski sevgilisiyle yola devam etsin. Biz cuckold erkeği değiliz. Çok eşli kadınların bilmem kaçıncı seçeneği olmayız biz.
Medeni Kanuna kadar kadınlar, yüksek değerli erkeklerin haremine bile girdiler. Tarihte bütün padişahların, kralların haremleri vardır ama hiçbir kraliçenin haremi yoktur olamaz.
Çünkü kadınlar hipergamik canlılar olduğu için erkeklerin yüzde 80'ini güçsüz, sönük, değersiz ve sönük görür. Onun için en tepedeki yüzde 20'lik klas erkek grubunu kendi aralarında bilerek ya da bilmeyerek çevirirler, onları paylaşırlar.
Amaaaaa... Erkekler, f.. işeler hariç hiçbir kadını bir başka erkekle paylaşmaz, paylaşamaz.
Bir kümeste 1 horozun 10 tavuğu olur. Tavuklar hiç birbiriyle kavga etmez ama 1 tavuğun olduğu yere 2 horozu koyun. Horozlar birbirini öldürür.
https://www.youtube.com/embed/BVzsT0Apa5IMerhaba,
Sevgilim olmuşsa eğer artık şey ederim eskisine yani! 😅
İpliği iğne deliğinden sokarız ya hani öyle işte!
Hayırdır yani! 😅
Geçmişten bahsetmeyi sevmem sevgilime! 😅
Hani tanışmaya başladı isek günümüzde flört denir, istemem eski filan sinir oluyorum!
Takıntılı olanlar var, eskiyi aklından çıkaramayan yanındakine ve aşka sevgiye ihanet etmiş hakaret etmiş olur!
Ben mesela profile eski kız arkadaşımı koydum, hani orada aşık bir çocuk var, nasıl sevdiğim görünüyor, yazdıklarım yazıda kalmasın diye sadece...
Çok çok güzel ve çok pis severim, inanmak zor olur...
Sevgilin eski ilişkilerini anlatmaya başladıysa, önce bir derin nefes alıp sabır moduna geçerdim. 😅 Geçmiş herkesin hayatının bir parçası sonuçta, ama fazlaca detaylı ve duygusal bir anlatım başlarsa hoşlanmayabilirim tabii. Aramızdaki bağı ve sevgiyi ön planda tutarak konuyu başka yöne çekmeye çalışırım. Birlikte yapmayı planladığımız eğlenceli bir etkinlikten bahsetmek gibi... Sonuçta, geleceğe odaklanmak daha keyifli değil mi? 💫🧡 Ama önemli olan, duygularımı açıkça ve nazikçe ifade edebilmek! İletişim her şeyi çözer. 😇
Cevap
22Cevap
Sinirlerim bozulmaya başlar ben sormuyorsam ondan bahsetmemeli kesinlikle🤣
Zaten sormadan anlatıyorsa kesin kafasınds bitmemiştir.😀
Evet kavga sebebi😅
Benim karşımda onu hicbir bayan yapamaz sevgili dışı istediğini yapabilir
Evet yapılmamalı da.👍🏻
Bencede fikirler bir 😌
👍🏻👍🏻
👍👍
ESki sevgilisi ile başbaşa bırakırım. Aklında eski kalanın kalbini bana vermesin bi zahmet.
Öyle eskilerin eylesin derdim bende😁
En nefret ettiğim konular. Ya konuyu kapatır ya da beni unutur.
Ağzına tükürürüm onun.
😁😁😂
Beni az çok tanıyacağı için eski sevgiliden konu açılmaması gerektiğini de bilir. yani böyle bir şey baştan yaşanmaz biz de
Daha başında lütfen bu konuyu kapat diye uyarırım ee oda devam etmez herhalde
Eşek değilse tabi😆😁
Biz daha yeniydik, 2ci buluşmamızda konuyu açmak isterken kapattım , kıskançlığımı ölçüyordu guya ilgilenmediğimi ona gösterdim şok bir cevap vermişdim.😂Eski sevgilisiyle gerçekten ilgilenmediyini anladım o sırada. Devam etdik yolumuza suratı düşmüş sinirli suratıyla😂
Yani, hoş bir durum olmaz elbette. Konuşmasını bitirdikten sonra bu konudaki kırgınlığımı ve tavrımı belli ederim. Sonra da büyük ihtimalle ilişkiyi noktalarım..
İlk tanışma aşamasında isek detaylara girmeden geçmişini bilmek isterim ama muhabbet esnasında bana sevgilisinden bahsederse ve bunu gülerek ifade ederse. Ben o ortamda duramam bana karşı saygısızlık ve degersizlik olarak nitelendiriririm
Zaten aklında kaldığından kesin anlatıyordur konu konuyu açtı yalanıyla kamufle etme çabaları😀
Öyle bir şey olmaz olmamalı ilişkinin temelini saygı ve güven oluşturur bunlar yok sayilirsa o ilişkiden hayır gelmez
Gelmez maviş ben bir dahakine görüşmem öyle olanla hiç🩵
En doğrusu o zaten 👍
Heyecanla anlatıyorsa hala derinlerde bir şeyler var demektir. Bu da beni direkt soğutur. Hayatımda istemem böyle birini.
Kesinliklee👍🏻
Normal şartlarda yüzüne tükürürüm ama
Karşımdaki bir bayan olduğu için bir şey yapmadan uzaklaşırım ya da daha fazla konuşmaması için susmasini söylerim eski sevgilisi hakkında ister iyi konuşsun ister kötü konuşsun bu beni rahatsız eder
Böyle bir şey hiç hoşuma gitmez ve hoşuna gitmediğini söylerim zaten devam ediyorsa beni sevmiyor demektir Ben de gerekli şekilde istemediğimi söyleme yolları ayırırım kimsenin geçmişini dinleyemem
Ay deli olurum herhalde. Direkt yol veririm.
Bende balım👍🏻🌹
açıkça eski sevgililerinden bahsetmesini istemediğimi ve bundan rahatsız olduğumu ifade ederdim.
Özlüyorsa ona gitsin kimsenin yara bandı olamayacak kadar değerliyim.
Eski sevgililerine dönsün o zaman en sevmediğim konular.
Aşırı sinir olurum. Yapılmaması gereken en yanlış hareketlerden biridir.
Eski sevgilisi olan sevgilim olamaz 😌🙃💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻
Dinlerim ses çıkarmam. Anlatırkenki mimiklerine tepkilerine göre bakarım duruma
Bende varsa kendiminkileri anlatirim, yoksada uydururum. Genişliğe en güzel cevap genişliktir
Sana eski sevgilinle mutluluklar dilerim, oradan kalkar giderim.
Salisede terkederim ve hayatımdan kovarım tüm sosyal medyamdan da engellerim.
Yani konunun ne yönde olduğuna bağlı durduk yereyse çok seçme geçmiş geçmişte kalmış sonuç itibariyle.
Sonuna kadar dinlerdim çok güzel bitirirdim o günü akşam eve geçtiğimde ne mesaj ne rama tepkisiz kalıp gece sadece bir mesaj senin ne yaptığının artık bir önemi yok hayatında başarılar...
Daha önce sevgilisi olmuş kızla ciddi düşünmem sabaha kadar anlatsın.
Ortamı terk ederim
Onu olduğu yerde terk eder ayrılırım ve onu her yerden engellerim hayatımdan defolmuş olur
Bozarım
Haklı tepki.
Anlattığı yere kadar dinler sonra... :)
Hahah şey vardı kız ben senin bip bip aklıma onu getirdin🤣
https://youtu.be/NqLJu2Js8Ec?si=bFDSErmtMjiWyUGl
https://youtu.be/3YjwqAobdBg?si=EJlJcOVmxilFUEpz
Benim de bu 🤣🤣🤣
Hahaha 😆🤣
🤣🤣
Ölmeyi bayılmak zannediyor sanırım 😅
😁😁
Bir şey yazardım da sansür yemeyeyim 😀
... dersin haha😆
Kulağına söyleyeyim 😀
@dusunen_biri sanal kulak hizmetimiz yok😆
Sanal yazı hizmeti verelim, yazarsan😀
Geçmişini bilmek isterim...
Dinlerim sadece
Önce sakin olurdum sonra konu değiştirirdim..
O anki tepkimi ben de bilemiyorum
Buz gibi soğurum en iyi ihtimalle.
"Ayağını denk al aslan parçası." derim.
Aklında o var hala herhalde derim
Ortamı ve kişiyi terk ederim.
Bu konuyu kapatır mısın derim
Ağzına terlikle vurarım 😅
Kafasını patlatırım.
Kızlardım
Ahaha anladım ben😆😆
Ben heralde bir daha görüşmek istemezdim çok incindiysem.
İtin hakkı kötek demişler😆😆
Ama bu saygisizlik?
Kesinlikle👍🏻
Kalkar giderim
Kesinlikle izin vermem hayırdır ya
Sinirlenirim
Kıskançlık krizi
Nahoş
Ayrılırım
Eski sevgilim olur
Direk engellerim
soğurum