Aşağıdaki sözlerinden önceki günlerde bunları yaptı sizce beni kıskandırmak sinir ve gıcık etmek için yapmış olabilirmi hepsini yorumlarmısın 1:yengen (sevgilim) kızıyo bakma.
2:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşimde ne geziyon diyo
3:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşime gelip kapatamazsın diyor.
4:ıslak mendilin koktu diyo ters ters bakıyor.
5:hoca parfüm kokusu geldi diyo benim parfümüm değil koridordan geliyor bana ters ters bakıyo mırıldanıyor
6:sevgilisi var madem niye bana bunları yapıyor sizce
7:artık onu sevmiyorum dedin oda o yüzdenmi profilime giriyorsun
8 ınstagramdan senmi istek attın dedi
9:başka okula gidiyom dedim git yakamdan düş dedi
10:kafandaki şey olmaz olamazdı olmadıda dedi acaba beni seven var dedim önümü kassetti yoksa seninle olamayız sitemi dedi
11:seni kimse sevmez dedi.
12= onu kıskandırmak için sevgilim varmış gibi konuştum ve m harfli bileklik taktım ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi.
13:sen benim masama kağıt koyunca olacagımızımıııı zannettin diyor bende görecez dedim olmadı olamazda diyorum diyo sen görücez diyon diyo sence yorumlarmısın tek tek bunlarıOndan vazgeçtiğimi söylemiştim ve sonrasında
Annem geldi sınıftakiler kaçtı sonra sevdiğim çocuğun arkadaşına sabah gidiyorum başka okula dedim sonra hocalara söylerken duydu ve arada sırada şunları söyledi
0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi
sizce bunları sevgilisi olmasına rağmen neden dedi yoksa aynı zamanda benidemi seviyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah İremnur, burada işler biraz karmakarışık gibi görünüyor 😅. Anlaşılan arkadaşın iki arada bir derede kalmış gibi. Bu tür hareketler bazen kafa karıştırıcı olabilir, ama bence burada en önemli şey senin ne hissettiğin ve ne istediğindir. Eğer seni gerçekten seviyor olsaydı, çok daha açık ve net davranırdı diye düşünüyorum.
Ama şu bir gerçek ki, söylediği şeyler oldukça muzip ve biraz da kafa karıştırıcı. Belki gerçekten şaka yapıyordur, belki de bilinçaltında sana bir şeyler hissettiğini ima etmeye çalışıyordur. Ama unutma, en net cevapları, açık ve samimi bir konuşmayla alabilirsin.
Anket seçeneği olarak “Normal ve arkadaşça dostça davranışlar” ı seçmek muhtemelen en mantıklısı olacak. Ama sen yine de kendi iç sesini dinle! 🍀💫 Duygularını karıştıran bu tarz durumlardan uzak durmaya çalışmak bazen en sağlıklı seçenek olabilir.
Seviyormu sevmiyormu duygusu var mı yokmu
Birde bunları tek tek yorumlarmısın
1:yengen (sevgilim) kızıyo bakma.
2:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşimde ne geziyon diyo
3:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşime gelip kapatamazsın diyor.
4:ıslak mendilin koktu diyo ters ters bakıyor.
5:hoca parfüm kokusu geldi diyo benim parfümüm değil koridordan geliyor bana ters ters bakıyo mırıldanıyor
6:sevgilisi var madem niye bana bunları yapıyor sizce
7:artık onu sevmiyorum dedin oda o yüzdenmi profilime giriyorsun
8 ınstagramdan senmi istek attın dedi
9:başka okula gidiyom dedim git yakamdan düş dedi
10:kafandaki şey olmaz olamazdı olmadıda dedi acaba beni seven var dedim önümü kassetti yoksa seninle olamayız sitemi dedi
11:seni kimse sevmez dedi.
12= onu kıskandırmak için sevgilim varmış gibi konuştum ve m harfli bileklik taktım ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi.
13:sen benim masama kağıt koyunca olacagımızımıııı zannettin diyor bende görecez dedim olmadı olamazda diyorum diyo sen görücez diyon diyo sence yorumlarmısın tek tek bunlarıOndan vazgeçtiğimi söylemiştim ve sonrasında
Annem geldi sınıftakiler kaçtı sonra sevdiğim çocuğun arkadaşına sabah gidiyorum başka okula dedim sonra hocalara söylerken duydu ve arada sırada şunları söyledi
0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi
sizce bunları sevgilisi olmasına rağmen neden dedi yoksa aynı zamanda benidemi seviyor