aradakai samimiyete dayanarak daha doğrusu kendisi beni daha ilk günler sevdiğini (arkadaş kardeş başka bişi olarak mı bilemem)
söylemesine dayanarak. benden büyük bi de
söylemesine dayanarak. benden büyük bi de
Henüz erken bence. Ama giyimi hoşunuza gitmiyorsa neden konuşmaya devam ediyorsunuz? Ve ya bir soru sorun neden böyle giyinmeyi seviyorsun diye.
ya benim kızlarla olan ilişkim bi süreç gibi değil hani tanışma flört date sevgilik falan değil. tanışır tanışmaz bi samimiyet oluyor onlarda fazla yakın duruyorlar. bazen dokunuyorlar falan. ama onlarda farkında değil bence. İşte çekicilik mi ne tam bu. yeni tanışsak bile sanki sevgili gibi oluyoz kızlarla. dolayısıyla. adı konulacak bi durum olmuyor ne yazık ki
O zaman ne siz ne de onlar birbiriniz için doğru kişi değilsiniz sadece vakit geçiriyorsunuz. Bence böyle takılmak yerine doğru insanı bekleyip bir ömür mutlu yaşayın hem ilişkinizin de bir adı , sonucu olur.
maalesef hayatım böyle saçma sapan bir hal aldı max 1ay. sürüyor bu durum sonra garanti bir şey oluyor ben hayatlarından çıkıyorum. ama kim doğru kişi bilemiyorum. doğru kişi karşıma çıktığında nasıl anlayacam durum yine sanki sevgiliyiz gibi mi olacak
Hayır çok başka hissedeceksiniz. İçiniz kıpır kıpır olacak göz göze gelmeye bile çekineceksiniz. Yoksa bu kızlar gibi hemen dokunmak istemeyecektir
Cevap
1Cevap
Sana mı kalmış? Babası mısın? , herşeye burnunuzu sokmayın be
Başkasının giyiminden size ne acaba beyefendi
kıskanma diyelim hanımefendi
Sevgilin olduğunda de
ya benim kızlarla olan ilişkim bi süreç gibi değil hani tanışma flört date sevgilik falan değil. tanışır tanışmaz bi samimiyet oluyor onlarda fazla yakın duruyorlar. bazen dokunuyorlar falan. ama onlarda farkında değil bence. İşte çekicilik mi ne tam bu. yeni tanışsak bile sanki sevgili gibi oluyoz kızlarla. dolayısıyla. adı konulacak bi durum olmuyor ne yazık ki
Sonrada sebepsiz yere bitiyor
garip kısmı garanti bişi oluyor bende. ve bi daha girmemek üzere hayatlarında çıkıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?