Birini tanımaya hangi sorudan başlamalı? Ne sormalı? Neyini bilmek sizi onu tanımaya iter?
Karşı cinsle tanışırken onu daha iyi tanımak için ilk hangi soru sorulmalı?
Birini tanımaya hangi sorudan başlamalı? Ne sormalı? Neyini bilmek sizi onu tanımaya iter?
Karşı cinsle tanışırken onu daha iyi tanımak için ilk hangi soru sorulmalı?
Karşı cinsi daha iyi tanımak için ilk soru, kişisel bir ilgi alanına dokunarak samimi bir sohbet başlatabilir. Örneğin, "Boş zamanlarında yapmaktan en çok keyif aldığın şey nedir?" sorusu, kişinin hobilerini, ilgi alanlarını ve yaşam tarzını öğrenmek için iyi bir başlangıç olabilir. Bu soru, karşındaki kişinin neyi önemsediğini ve hayatındaki önceliklerini anlamana yardımcı olur.
Bir çapkınlık kokusu alıyorum da neyseeee😅
Hahahaha haayıııır yanlış koku alıyorsun. 😂😂
Ben masumum hakime hanım clejen
Bilmem miiii şkggk vukuatını çıkarsak üfff müebbet yersin ikckx
Çıkar beee 😂😈 canın sağolsun ckejej
Gözlerin neden bu kadar büyük?
Peki ya ellerin neden bu kadar büyük?
... Diye gidiyor aaa pardon masaldı dimi bu. Hoş gerçi ilişkinin finali de kırmızı başlıklı kız gibi oluyor ahsh
Hahaha kurtlarla mı çıktın hep dksjw güldürdün 😂😂
Belki de kurt benimdir ne dersin 🐺 😜 ahshs
Bence ilk soru her zaman eğlenceli ve samimi olmalı! Çünkü samimiyet kapılarını açar ve ortamı rahatlatır 😊 Mesela "Seni en çok ne güldürür?" diye sorabilirsin. Bu, kişinin mizah anlayışını ve nelerden keyif aldığını öğrenmeni sağlar. Böylece aranızdaki buzlar erir ve sohbetin derinleşmesine yol açabilir. Unutma, sohbetin dozunu iyi ayarlamak çok önemli. Herkes samimi ve eğlenceli bir başlangıçtan hoşlanır! 😄
Çok mantıklı bir soru. Teşekkürler 😂
Uzun süredir sorularıma gelmiyordun Aşko. Ayıp ediyorsun. Yoksa beni sevmiyor musun?
Ldjwks 😂😂
Ay küsme be MrGYC 😅 Tabii ki seviyorum seni! Yoğunluktan gözden kaçmış. Bu arada, senin en sevdiğin şaka ne? Belki ben de gülerim! 😂❤️
En sevdiğin şaka ne? Diye direkt sorunca aklına gelmiyor insanın. 😂😂
Sana makine yağı hediye edeceğim dkejwnw
Kodlarını değiştir Aşkonun şjvjx sadece senin soruna gelsin hahah
@Enperatriz hahahahhaha kod bilgim yok
Olanları bekleriz dljeke
Cevap
4Cevap
Ben merak ettiğim neyse onları sorardım sadece
Ailesiyle olan ilişkisi iyice öğrenilmeli. Çocuk gibi devamlı onlarla beraber olması çocuksu ve zayıf olduğu anlamına gelir.
'Hangi takımı tutuyorsun?'
Bence en önemli soru 😅
En sevdiğin komedyen ve komedi filmi?
Zekasını anlarım burdan zaten gerisi boş😂
En son ne zaman hangi kitabı okudun
Sosyal medyan var mi
Akışına bırakırım. Konuştukça tanırız zaten birbirimizi. Konu konuyu açar falan.
Seni daha iyi tanımak istiyorum bana kendinden bahset☺️bu kadar basit
Bu sorularla olacak iş değil zamanla tanirsin
Evli misin KSSJJSSJSJJ
En sevmediğin özeliklerin nelerdir
konuya göre değişir ki
Bakir misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?