Merhabalar,
Yandığın yere git... ben benimle yananlayım... Benden sana liman olmaz... mı diyorsunuz?
Merhabalar,
Yandığın yere git... ben benimle yananlayım... Benden sana liman olmaz... mı diyorsunuz?
Benden gittikten sonra biter. bitmeli aramam sormam etmem hatta bana ulaşma fırsatını sunmam. Kürkçü dükkanı da değilim mevlana da. Ne olursan ol yine gel diyemem kimseye.
Zamanında hayat bunu da tecrübe ettirdi bana. Oldukça zor ve kendine ihanet sayılabilecek kadar kötü bir durum. Bir şey oluyor ona çekiliyorsun, git gide daha farklı şeylere tanık oluyor ama girdabın alt katmanlarına doğru ilerlediğin için farkında olduğun, gördüğün halde çıkamıyorsun. Ta ki girdap seni bir sebepten dışarı atana kadar.
Çok üzücü😕 neyseki şimdi sevdiceğinle iyisin
Cevap
13Cevap
Merhaba,
En sevmediğim şey, olmaz o iş! 😅
Ulan geçmişi silemediysen geleceğim ya da geleceğin olamam! 😅
Lanet olası pisliklerr
Yok ya 😅benden uzak ırak olsunlar 😅 beni ilgilendirmez Bana ne desene ya sen de çok beddua ediyorsun be
Hak edene hakkını veriyorum sadece şjflş o da mı yasak?
Ben geniş açıdan düşünüyorum şimdi var Öyle insanlar hani herkes herkes gibi olamaz herkesten her şeyi bekleyemeyiz zevkler ve renkler işimize gelmiyor diye kötü diyemeyiz
Len başkasını severken sana gelene böyle mi diyeceksin? Şkvjlm yıkıl lanet olası pislik derim acımam şghlckş
Bak o zaman başka o başka 😅
Haklısın 😅
Düşünmedim
Sende var ya önüme gelene beddua ediyormuşum gibi konuşuyorsun şkgfxjl ben çok tatlış bir kızçeyim. Yapmam öyle şeyler şjlşçgf
Öyledir öyledir 😂son soruma gelsene 😅😂hak edene hakkını ver sjdjd yapıştır gitsin edjdj
Şlgfşcz
Ugugugugig
Benden başkasına değil yanmak selektör yaptığını duyarsam gösteririm ona ben limanı🤣
Kimseye liman olmaya gerek yok , daha sonra gider bir başkasına liman olur...
Yandığı yerde sönsün...
Hayır olmam tabi ki de
Benden kimseye liman olmaz.. Benden sadece ve sadece @o-m 'ya liman olur.. Ondan başka kimse bunu düşünmesin bile..
@oɿƚꙅɘɒm evet efenim olamaz.. 😍🫶🏻
Tsunami olurum, lav olurum ama liman olmam. Gitsin istediği yere
Hayır
Demek isterdim ama
O nişanlı ve ben onu hala seviyorum 💔
kiminle yanıp söndüyse külleri oraya aittir uzak dursun
Liman oluyormuş gibi yapıp zehir zıkkım olanlardanım
Yok artık daha neler 😂 o limana gömerim onu
Hayır. Herkes kendi Limanina park etsin gemisini. 😂😂😂 yoksa çer olur cöp olur
Yandığı yerde kül olsun. Umurumda olmaz..
Ejderha olur yakarım ezer geçerim
Töbe töbee
Tövbe estağpisipisi
O liman yıkıldı artık …….
Gelsen de bir gelmesen de...
Bazen gerçekten kafamın ici alev alev 😂😂
Yok ben jetski olurum
Benden ona hayır gelmez.
Hayır tabiki de
Başka ne diyeyim
Hayır olmam
daha fazla yakarım