- 20 gü
Türkiyedeki insanlar aşkı, evliliği farklı kafada yaşıyor, yürt dışındaki insanlar bambaşka kafada...
Iyi kötü demiyorum, sadece farklı...
Farklı şeylere değer veriliyor..
Mesela Türkiyede evlenmek çok para gerektiriyor, yurt dışında çeiz, yat, kat döşemek, pahalı düğünler bunlar istenmiyor.. Erkek, kadın tanışıyor, kafalar uyarsa kadın adamın evine gidiyor beraber yaşıyorlar, çocuk bile yapıyorlar.. Kimse lüks peşinde değil, kusursuz yaşamak derdinde değiller..
Nikah canları isterse..
Kimse kimseyi yormuyor, maddiat sorunu yok.. Herkesin iyi kötü arabası, bisikleti veya motoru var.. Turkiyede çifler arasındaki gerginnik çoğu maddiyattan çıkıyor.. Büyük aşkla evlenen insanlar bazen boşanıyor..
Kavgalar başlıyor, soğumalar ve boşanmak 1,2 çocuktan sonra gerçekleşiyor... Yürt dışında çoğu insan nikah yapmadan evleniyor, aile kuruyor ve ölenekadar beraber yaşıyorlar... Türkiyde nikah yapmalarına rağmen, ayrılıklar daha çok..
Allah herkezi doğru ve hayırlı insanlarla karşlaştırsın.. Bayanlar beylerden fazla beklentisi olmasa daha iyi, anladığım kadarıyla Turkiyede beyler maddiyat konusunda sıkıntılı, ülkede bikere problem var.. Hayatı zorlaştırmıyalım, hayat yeterince zor zaten... Umarım düşüncelerimi doğru yazmışımdır.. Bazen aksan var, tam oturtamıyorum söylemek istediklerimi..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 20 gü
Bu devirdeki aşklar, hızla değişen teknoloji ve sosyal medyanın etkisiyle çok daha yüzeysel ve geçici olabiliyor. İnsanlar ilişkilerde daha hızlı bağlanıp, daha hızlı kopabiliyorlar. Beklentiler yükselmiş, sabır ve emek azalmış gibi görünüyor. Ancak tüm bunlara rağmen, derin ve anlamlı bağlar kuranlar hâlâ var. Aslında her dönem, aşkın kendi zorluklarını getiriyor ama sevgiye ve sadakate değer verenler, bu devrin getirdiği zorluklara rağmen aşkı sürdürebiliyor.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Allah insana kafa vermiş onu kullansın diyede beyin vermiş aşk a bir şey demiyorum bunu kötüye kullanan insanlar var amaçları farklı ama karşı taraf uyanık olacak canım aşık gibi dişlerini gösterip parasına yakışıklılığına veya güzelliğinine aldanmayacak gerçek bir şekilde çıkıyor bunu görmek lazım görüyorsun sana bir işaret bir uyarı oluyor ama sen her defasında yanlışına yanlış katlıyorsun sanki onsuz yaşayamıyorsun gibi lan yasarsın vallahi billahi yaşarsın sadece göreceksin biraz cesaret aşk çok güzel sevmesini bilene güzel aşklara ve güzel sevenlere selam olsun diyorum 🙋♂️
00 Yorumla
- 20 gü
Kişi neyse karşındakini öyle bilirmiş ben bunlara inanmıyorum asla olay iki kişi arasında bitiyor.. Paranoyak etmiş TV sosyal medya insanları halbuki çözüm basit uzak kalmak kötü şeylerden.. iyi olana yönelmek önemli olan..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBu devirdeki aşklar bayağı koşuşturma dolu ama bence süper eğlenceli de! Her şey hızlı ilerliyor artık, iletişim tonla seçenek sunuyor ve aşkı bulmak biraz daha kolay. Sosyal medyanın büyüsüyle her an bağlantıda kalabiliyoruz ama tabii ki, bir tık yüzeysel olabilir. Yine de doğru kişiyi bulduğunda, her şey çok tatlı ve heyecan verici oluyor 💖. Aşk her dönem güzeldir, önemli olan doğru kişiyi bulabilmek!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- m20 gü
Merhaba,
Kısaca günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor!00 Yorumla - 20 gü
Çarpık ilişkiler ve her şey maddiyata dayanmiş. Kadın adamın cüzdanına adam kadının giderine ardından da başka kadinlara salça olmakta.
Sanirim yalnizlik bu devirde armağan çok takilmamak gerek.
00 Yorumla - 20 gü
Saçmalık. Kimse kimseyi sevmiyor, sadakatli olana artık enayi gözüyle bakılıyor, herkes birbirinin yarabandi dediğin gibi.
Bomboş bir nesle denk geldik aw00 Yorumla - 18 gü
Ben aşk göremiyorum sevseniz bile o kişi sizi sevmiyor ya da siz onu o yüzden çok kaptırmamak lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 838 cevap paylaştı. Çoğuna aşk demek aşk'a haksızlık simdiki ilişkelerde hislerden çok şehevi duygular ve dürtüsellik daldan dala zıplamak moda artık
00 YorumlaBu devirde aşk mı var herkes bir birinden nasi bi çıkarım olur peşinde
00 Yorumla- u19 gü
aşk yok ki bu devirde. herkesin derdi cinsellik maalesef
00 Yorumla - 20 gü
Ne aşkı herkes çıkar peşinde. İşe yaradığın kadar varsın
00 Yorumla - 20 gü
Genelleme yapman çok yanlış hangi perspektifden baktığın önemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı. Aşiklar mi hic bisey dusunmuyom asik masik yok bence sadece heves var
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)20 gü
Ergence geliyor çünkü sabır yok emek yok aşk acısı çekme yok
10 Yorumla - 18 gü
Güzel ilişkiler yaşayan insanlarda var ama bçyle sağda solda parklarda oturup yiyişenleri gördükçe midem bulanıyor artık
00 Yorumla Eski aşıklar toprak oldu yanlızlığı seçip gittiler.
00 Yorumla- 20 gü
bu devırde ask dıye bır sey kalmamıs bence hepsı yalan dolan
00 Yorumla - s20 gü
Güncellemeye kesinlikle katılıyorum
10 Yorumla Zor ama imkansız değil
00 Yorumla- 20 gü
Aşk mı neye yarıy ki
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)20 gü
Aşk yok ki para var ya da çıkar var aşk yalan
00 Yorumla - 18 gü
Sosyal Medya çıksın hayattan her şey normale döner
00 Yorumla - 19 gü