Görelim sevgi neymiş 😅
20 gü
Merhaba,
2. Kız arkadaşım kulaklığım bozuldu demişti. Telefonu ayfon sadece orijinal oluyor dedi ve akşam vakti idi!
Çekmeköyden motorla Dudullu, Ümraniye Üsküdar'a kadar gittim. Kulaklık arıyorum. Telefoncular kapalı ama çocuksu kalbim hiç aklıma gelmedi. Nereye baksam kapalı, fakat aşkım istedi arıyorum ben, Üsküdar'da yolda giden gençler gördüm. Selam sohbet muhabbet dedim ki aşkımın kulaklığı bozuldu, ayfon kulaklığı lazım telefoncu lazım, var mı bildiğiniz!
Gençler bizde yeni telefon aldık, orijinal sıfır, satar mısın bana dedim kulaklığı, sattı çok pis mutlu olmuştum. Tam sahile gelmiştim MADO vardı! 😅
Sonra geri döndüm, kulaklığı, Dudullu da oturan kız arkadaşımın penceresine bırakıp eve geçtim!
Gece konuşurken araba bulabilir misin diye sormuştu! Bulurum aşkım dedim, arabam yoktu o zamanlar. Hadi bul gel o zaman dedi ama ben sabah bulurum demek istedim dedim gece gece nasıl araba bulayım ben sana!
Bulurum dedin sözünde dur hadi bul gel dedi, düşünemedim valla gece gece gel diyeceğini! 😅
Gece gece birkaç abinin kapısını çaldım araba buldum ve gittim!
Dolapta bir şey yok dedi, üzülüyorum dedi, 700 lira istemişti gönderdim! 😅
Her istediğinde yanında idim!
En son ayrıldığımız gün, dedesi hastanede idi, araba bul gel dedi, bu sefer arkadaşım ile gittim, onunda kuzeni vardı. Hastane kantinde oturuyoruz, çay içiyoruz, hadi arabaya geçelim dedi, geçmek istemedim, oturuyoruz işte ne güzel çay içelim dedim, bana bağırdı, korkuyor musun diye, hadi gel uyucam sadece dedi!
Mecbur gittim arabaya geçtik, uyumak istemedi bende hani uyuyacaktın dedim, köpek gibi durdu, hadi dedi, bende seni şey yapmak istemiyorum dedim, terk etti beni! Nasıl erkeksin sen dedi her erkek ister dedi terk etti!
Çok namuslu tanıtmıştı kendini evlenmek istiyordu güya lanet olası!
1. Kız arkadaşım için Defalarca karakolluk oldum, nezarete aldılar, tehdit ettiler vazgeç ayrıl diye polis tanıdıkları vardı. Ama hiç vazgeçmedim sevdim. Ailesi defalarca üstüme saldırdı, dimdik durdum vazgeçmedim. Psikolojik sorunları var yoksa sana verirdik dediler, olsun ben yine de seviyorum, tedavi ettiririz dedim! Kabul etmediler. Sadece bir kez buluştuk, ilanı aşk ettiğinde 2 gün sonra dönüş yapmıştım eğer niyetin ciddi ise okuldan sonra evleneceksen ben varım demiştim. Beni görmek istemişti, camda idi geçtim oturduğu bina altına patlattım bir şarkı canımsın sen sensiz olamam ben, yaşar mıyım bunu bir bilsen..
Yüzlerce mektup yazdık birbirimize, mutluluğum gözyaşlarım mektuplarlaydı saçlarını göndermişti bana saçlarını taşırdım üstümde! İzin günlerinde akşama kadar camını gören yerde oturur beklerdim. Şarkı söylerdim uzaktan uzağa, cama çıkamazdı bazen derdim ki akşam vakti için hani cama çıkamasan da cama yaslan gölgeni göreyim orada olduğunu bileyim yeterli demiştim! Çalıştığım günler de her gün siteden geçer, camda mı diye bakar, iş çıkışı geceye kadar oturur beklerdim! Sözünü dinlerdim..
Ailesi tehdit etti şikayetçi oluruz diye korkmadım çünkü sevmek suç değil ayıp değil ama ne bileyim iftira atacaklarmış. Mahkeme oldu kız beni sattı. Mektuplar delil olduğu için sıkıntı olmadı. Mahkemeden bir süre sonra geldi affettim. Ara ara kopukluk oldu ailesi yüzünden affettim. Bayramda çocukları topladım çocuklar bile biliyor... Seni çok seviyor diye şarkı söylemiştik. Sitede çocuklara asker yürüyüşü yaptırır sloganlar attırır atardık. Çocuklar kontrolden çıktı yenge cama çık yenge cama çık diye bağırdılar...
Neyse ara ara geldi affettim hep, en son geldiğinde başkası ile yatmıştı, dedim bizden olmaz. Tamam seni sevdim seviyorum ama kabul edemem!
@Arawn1 cevap verilsin diye yazmıyorum ki. Herkes cevap vermez ki herkesten emeğe saygı beklenmez. Anlatmak istedim. 3. Cüyü de anlatacaktım da ekran dondu. 😅
Değeri düşürmek değil. Sevmiştim, sonu belli değildi.
Karşımdaki kişi maskeli olmasa göründüğü gibi olsa ya da olduğu gibi böyle olmazdı.
Ben inanmak istedim güvenmek. Şüphe kuşku etmek isteyen her türlü eder ben güvenmeyi seçmiştim..
Kaba taslak patır kütür yazdım ilk aklıma gelenleri daha neler yaptım yapmıştım. n
Entrika sevmiyorum. Kaos sevmiyorum. Çocuk gibi saf ve masum sevdim ama adam gibi de sahip çıktım lafta kalmadım..
Ayrıca lise de kendi kendime uzaktan sevdiğim vardı. Onu rahatsız eden kişiyi ormana götürüp kafasını gözünü kırdım. 😅
Sevgilim değildi kendi kendime sevdiğim
Seviyorsam seviyorum bitti...
Ön yargı varsayım kötüdür..
@hasnayım ilişkide gözüm yok hiç olmadı sadece yuva kurmak istedim. Helal bir aşk istedim. Başlangıcım evlilik üstüneydi kabul edişim..
Okuduğun için teşekkür ederim. Evlilik odaklı 😅 ilişkinin canı cehenneme 😅
Hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok. Çanta gibi tanışıyorlar sevgililerini...
Gönlünüzce olsun...
@Kim-Bilir-Belkidee
Anlıyorum gönlünüzce olsun o halde :)
Amin inşaAllah iyi olan iyi kalpli olan herkesin gönlüce olsun 😅
Kahrolsun kötüler 😅kötü kalpliler onların iyi olması iyilerin üzülmesidir
Olanı anlatmak dramatize etmek değildir. Sana göre gerekli gereksiz önemi yok
Kafama göre yaşarım hayatı 😅
Evet üzüldüm canım yandı doğal bir şey
Murat Göğebakan kanseri yendi ama ihaneti yenemedi yaşadıklarını anlatmak dramatize etmek değildir
Sana göre hayal dünyasında olmam da önemsiz..
Gerçek ya da değil beni ilgilendirir. Sen kendi dünyana bak..
Teşekkür ederim 😅
Sanırım şu an sevgiliniz var ama
Hayır yok, profilde olan üçüncü ve son kız arkadaşım en çok canımı yakan onu yazmaya fırsat olmadı
Ayy bana özelden hepsini anlatabilirsiniz böyle şeyleri dinlemeyi severim
Teşekkür ederim özelden anlatmayı sevmiyorum. 😅
Özelde konuşmayı da sevmiyorum. 🌸
Soruda konuşmayı severim ben sorularımda 🌸
Peki iyi geceler
İyi geceler dilerim 🌸
1 dükkan, bir bahçe, bir satıp havuzlu sitede bir ev aldım. Ortak aldığım 3.5 dönüm zeytinlik bıraktım.
Evli kaldığım süre içinde aldatmadım. Ayrıldık da şimdi fingirdeşiyorum anlamı çıkmasın.
O, ne yapmadı ki? Benden daha fazla fedakar davranıştır... Hele 3 çocuğumuz var ki, Allah herkesin çocuğunu kötü güne koymasın, bizimkini de koymasın..
Mahkeme kararı ile puanlar yeniden hesap edildi büyük kuzum. 3. Sınıfta ortanca erkeğim... Bugün 4500 liralık kitap aldırmış.. Fen lisesine gidenin 50 bini geçti masrsfı bir ayda. Maaşı bekliyorum ki göndereyim hemen. Hele bir de kaza kurşunu var ki 2 yaşında daha... Canımı istesinler, düşünmem. Bir sn bile.
Gururumun içinden geçtim karaktersiz yüzsüz oldum yıllarca kimseyi qlmadım hayatıma toz pembe masallarla avundum kül kedisi sen beni de geçtin anam dedi bana nxjdjxjxj
Sevgi uğruna yaptıklarımız bazen en tatlı çılgınlıklar oluyor! Mesela ben onun sevdiği kitabı okuyup üzerine tatlı bir tartışma açmıştım. İkimize de bir sürü anlamlı küçük sürpriz hazırladım, mesela en sevdiği şarkıları dinleyerek ona özel çalma listesi düzenledim. 🥰 Bazen de, hiç beklemediği anlarda kahve götürüp küçük mutluluklar yaşatıyorum. Sevgi, paylaşılan anılarla zenginleşiyor! 💖 Sen neler yaptın bakalım?😏
Cevap
32Cevap
İstediğin kadar şeyler yap kadınlar hep o anı düşünür o an yapmazsan geçmişte yaptığın her şeyi siler atar… kendimizi yormaya gerek yok yani zaten unutuyorsunuz… kaybedince aklınıza geliyor
Onun için yaşadığım şehri değiştirip 1000 km uzağa taşındım. Ve son olarakta ona olan sevgim yüzünden kendimden çok büyük bir fedakarlık yaptım.
Kendimden vazgeçtim. Bütün duvarlarimi yıktım sinrilarimi astim. Ama sonuç koca bir hiç. Sevgi emek istiyor ama hakkettigi kadar
Hiç bı zaman kendinden vazgecmemeli bı insan..
@İzmirgeceleri35 evet, ama geç anladım bunu. ya da onan ne yaptığının farkında olamadım.
Neyse tecrübenin iyisi kötüsü olmaz derler.. insan onuruyla gururgla. yasya. Bı varlık.. o sınıra gelirsen her xmaan kendi gururunu seçmelisin.. umarım seni bir daha o sınıra getirmezler
@İzmirgeceleri35 umarım.
Sevgi
Tok iken aç olmak
Susamamışken susuzluk çekmek
Gibi bir şey
Ama gerek var mı?
Yok boş ver 😂
Hapse girme ihtimaline karşı suçu üstenecek ifadeler verdim.
Ya çok şeyler varda ben bile unuttum :)
Sevdiğim kişi için hiçbir şey yapmadım.
Ama sorulursa seviyorum diyorum
Kaç km yol gittim Arabanın içinde kapısında yattım
Babasının nakliyesini yaptım
sevdiğim olmadı ve beni seven de olmadı maalesef
Fedakarlıklar yaptım bir daha yapar mıyım asla skdjd
O haketmedi diye başkası da haketmeyecek anlamına gelmez
Pasaport alıp sınırdan geçip ülke değiştirmek sonra geri ülkeye gelip şehrime dönmek
ona yakın olmak için şehir değiştirdim, onun sevdiği her şeyi aklımda tutup değer verdiği her anı ölümsüzleştirdim. onu toparlamak ve mutlu etmek için elimden geleni yaptım ama sonunda boynuzlandım. :)
Sınırlarımı astım, nude bile attım. yapma etme o cocukla olmaz dediler kimseyi dinlemedim
Pişman misin şimdi
Eşarp almıştım sonra başka biriyle yattığını öğrendim atmadım vazgeçtim
Eğer gerçekten değseydi onun için herseyi yapardim ama bu saatten sonra kılımı bile kıpırdatmam onun için
Anlatılacak kadar büyük fedakarlıklarım olmadı hiç.
Fazla fedakarlık fazla vefasızlık getiriyormuş tüm cevaplardan bu çıkmış
Yapabileceklerimi yaptim daha fazlasini hakketmedi
Üzücü 😓
Bi mesaj attim sonra bide telde konustum.
günde beş defa
Sevgilim olmadı
ne yapmadım ama değer bilinmiyor
Yaptık da ne oldu ki? Anladılar mı YOK.
hiçbir şey ve her şey
Olsa her şeyi yapardım
Bütün hayatımı verdim sadece bir hiç olarak kaldı
Eşimi ailemi risk ettim
Neler yapmadık ki ama sonuç kötü?
Eski eşim için babamı karşıma almıştım değmezmiş
Anne baba sözüne itiat etmeyen
Sonu dediğin gibi olur
Karaciğer verdim 🥺
Eşin olmuştur inşallah 😓
@muhafazakarSema19 okuyoruz daha biz son sınıfız inşallah ama
Yaslariniz kaç?
Evlenmeyi düşünüyor musun
@muhafazakarSema19 23 yaşındayım o 24 yaşında tabi ki düşünüyorum yani ortada bir ilişki var ve eğlencelik bir ilişki asla değil
Iyi bakalım nezamandir birliktesinjz
@muhafazakarSema19 4 yıldır
Aynı üniversitede mi okuyorsunuz
@muhafazakarSema19 evet aynı bölüm kimya mühendisliği
Gitmeseydi canımı bile verecektim
Ondan daha çok sevdim yetmez mi?
Hislerimi söyledim ret yedim
gençliğimi verdim
Sevdiğim yok
Mutlu olsun diye paylaştım
Yemek
Hiçbir şey