Erkeklerin kafa yapısını bilenler cevaplasın lütfen?

Arkadaşım beni biriyle tanıştırdı ve onunla başbaşa ilk randevuya çıktık. ilk görüşmede inatlaşıp tartıştık. İkimizde de hata vardı. Ama ben ondan özür beklerken o arkadaşıma benim onun şimdiye kadar görüştüğü en güzel kız olduğumu ama şımarık, dikbaşlı, bencil biri olduğumu ve bu yüzden bir daha görüşmek istemediğini söylemiş. Halbuki benden çok etkilenmiş gibiydi sonradan tartışma çıkmıştı. İkimiz de birbirimizi bozacak şeyler söylemiştik karşılıklı yani. Arkadaşım onun çok iyi biri olduğunu söyledi ve ben biraz pişman oldum. Normalde asla yapmayacağım şeyi yapıp ona mesaj attım ve "Aramızda gereksiz bir inatlaşma oldu, birbirimizi kırdık, sana gereksiz yere soğuk davranmış olabilirim. Ikimiz de kendimizi tam olarak ifade edemedik. İstersen tekrar görüşebiliriz" dedim. O da bana "sen kendine yönetebileceğin, her istediğini yapacak birini arıyorsun , o ben değilim. Allah yolunu açık etsin" yazmış. Ben de ona "Tamam sen bilirsin, sana bu mesajı attığıma pişman oldum. Senden ricam; sana mesaj attığımı kimseye söyleyip hava atma" yazdım. O da "Merak etme aramızda kalır ben ergen değilim" yazmış.

İçimden bir ses bu kesin köpek gibi pişman olacak diyordu. Aradan 1 ay geçti ve onun şu an benim hayatımda biri var mı diye merak edip sorduğunu duydum birilerinden. Arayacak sandım ama 2 ay geçti yine aramadı.

Halen içimden bir ses arayacak diyor ama aramadı. Sizce arar mı 3 ay geçmiş?

Erkeklerin kafa yapısını bilenler cevaplasın lütfen?