Güzel

ŞU KIZIN DEĞİŞİMİ MESELA BENCE AŞIRI GÜZEL BİR KIZ SİZCE

Güzel

ŞU KIZIN DEĞİŞİMİ MESELA BENCE AŞIRI GÜZEL BİR KIZ SİZCE
Bana seksi gelmiyor. Burnu estetik çenesi dolgu dudağı dolgu gözü botoks memeler silikon falan. Tamam uzaktan bakınca güzel de bi skmlik canı var sabaha milyonluk masraf çıkar
Öyle tabii. Saç Dip boya parası bile 2 bin göğüs estetiğini patlatırsan 170K geçmiş olsun😀 dudaklarıyla öpüşürken bile sorgular insan silikon mu emiyorum diye. Ama görsel olarak aşırı seksi olmasını inkar edememe
Fotoğraflarda öyle de ben bu tür kadınlarla gerçek hayatta karşılaşınca itici geliyor
Cevap
12Cevap
evt ama ben böyle aldatmacalara karşıyım, allahın yarattığı doğal güzelleri solluyolar. doğal güzellere birde estetik gazı verseler bunlar nal toplar
Yav bu karı Allah’a sövüyor 5 vakit din İman ne arar tüm ateistler böyle değil tabi ama bu kızın annesi türbanlıydı
Erkekler bunu pohpohlamasa yaptırmazdı bence bu kdın milleti şeytan
Fiziğini geçtim yüzüse aşırı begendiğim bir insan. Ama karakteri benlik değil
Yani yüzü ve memeleri orijinal değil ama ben de şuanki haline bitiyorum kız olarak. Karakterine laf edemeyeceğim esc işte ama kaliteli bir esc
Estetik veya değil. Sonuc olrak güzel bakımlı ve foto çekmesini bilen birisi
Tamam işte estetik güzeli olarak geçiyor çirkin demedim ki çok gzel
Yanlız yılların sporcusu bu ablamız herzaman da bakımlı estetik degil sadece
Attığım fotoğraf ta spor yaparken ki hali zaten sporla değiştirdiği tek şey poposu ve beli. Göğüsleri bile estetik ben buna doktor emeği derim yüzü tamamen estetik en azından yüzü plastik yani bence mükemmel seksi estetikli hali
Şu kıza mı özeniyorsun cidden güzel olup neye yaradı güzelliğin erkeklerin uçkuruna yaradı İgrenç
Bu karının yüz güzelliğinin ne önemi var yavrum
önemli olan para cidden şu kızın ne kadar güzel olduğuna bak, memeleri bile 75A dan 95C ye çıkardı ah para nelere kadirsin
Estetik güzel bir şey
Bu değişimleri canlı olarak anbean görüyoruz
mide bulandirici
Sebep
itici bilmek
Hile resmen
Para ise yariyor :)
Paranın gücü
Güzel değil
Kesinlikle harika ötesi
Eski hali aşırı çirkin ama yalan mı? Paranın güzelliği kesinlikle bu kızı bu kadar se, xy yapması inanılır gibi değil ten reng bile değişmiş kızın Saçı yokmuş resmen sapsarı saçları olmuş
Benim hayalim😍
Sana bakmaz şu kız mk maymunu
Nerden bilceksin
Karı onlyfand açmış şovunu bile 200 dolara yapıyor sana mı bakacak mersedesi var altında
😁
Paranın gücü bu işte
Gerçekten de öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?