Eski fotoğraflarımda ki o gözümün içinde ki ışık bile çok farklı, kimseden kazık yemeyen, hayatının aşkını bulacağına prensini bulacağına inanan o kız şu an onun yerinde hayata küsmüş bir türlü mutlu olamayan, her yere girmiş olsa bile anında sıkılıp çıkan, kimseye güvenmeyen biri geldi. Ben nasıl tekrar özüme döneceğim bilmiyorum eski beni özlüyorum, hiçbir şey eskisi gibi olmuyor hissettirmiyor. Özellikle de 2021.2022 arası hayatıma giren o akraba oğlu yüzünden, onun yüzünden aşka olan sevgiye olan inancım yerle bir oldu benim, elalemden beklersiniz ama yakın çevrenizden olunca o darbe daha büyük oluyor maalesef.
Eski hayalleri olan o mutlu kıza nasıl dönebilirim?
Hepimiz bunu hayatımızın bir döneminde illa ki yaşamışızdır. Bir yerden sonra insan kendine daha çok değer vermesi gerektiğini anlıyor. Zira sen sana değer vermezsen başkalarının gözünde de değersiz olursun. En başta sen kendine o değeri vereceksin. Bunu anladıktan sonra zaten umursamamaya başlıyorsun. Onun kaybı beni kaybetti kendi ağlasın ben niye kendimi üzeyim diyorsun.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Tam olarak bu durumdayım, sevdiğim yerlere gidiyorum, sinemaya konsere gidiyorum, arkadaşlarımla oturuyorum, çalışıyorum, hobilerimle uğraşıyorum ama yok çok değil 5 ay önce bunlarla mutluluktan havalara uçan o kız yok yani gitti düşünüyorum acaba ben nasıl mutlu olabilirim diyorum, ne yapmam lazım mutlu olmak için diyorum ama ne kadar düşünsemde koca bir boşluk var bildiğin nasıl mutlu olacağımı bilmiyorum... sık sık soruluyor yine dalıp gittin diye çok sık dalıyorum neyin var deniyor ama bende bilmiyorum ki bir şey söylesem gerçekten yardım edecekler ama ne olduğunu ben bile bilmiyorum...
öncelikle , kimse bizden daha çok tanıyıp bilemez bizi. O yüzden kendini tanıyıp keşfetmekle başlar her şey.. birini sevmek çok güzel olabilir , sevilme keza. Ancak sen sen olduğun için özel ve güzelsin , başkalarının sevgisi ilgisi veya ilgisizliği seni değersiz kılmaz. Başkalarının verdiği dğer ölçüsünde kendine değersiz gözüyle bakmaktan vazgeç. . yaşama ağaca , kuşa şarkılara gökyüzüne ve en önemlisi kendi yüreğine sıkıca tutun. Hak edeni sev , hak etmeyeni sevme.
Yaşın kaç abicim hayata küsme bunları tecrübe say daha güçlü olmanı sağlar bunlar bu şekilde sen insanlara göre plan yapma onlar sana göre plan yapsın unutma sen değerlisin bunu kimseye eyvallah edip de düşürme
Keşke bunları öncesinden bilseydim abi ya, insanlara zamanımı heba ettiğime yanıyorum yemin ederim. Hep iki kişiyi aynı anda idare etmek istemediğim için oluyor bunlar biliyor musun, karşı taraf alasını yaparken biz saf saf onu bekliyorken oluyor tüm bunlar.
Hey Dila! Anladığım kadarıyla zor bir dönemden geçiyorsun ve bu hisler gerçekten zorlu olabilir. Ama unutma, herkes hayatının belli dönemlerinde benzer süreçlerden geçer 🌻. Eski neşeni ve inancını geri kazanmak için öncelikle kendine zaman tanıman önemli. Kendine karşı nazik ol ve yeni şeyler deneyerek seni mutlu eden şeyleri keşfetmeyi dene. Geçmişe değil, geleceğe odaklanarak güzel anılar biriktirebilirsin. İnsan ilişkilerinde tekrar güven kazanman zaman alabilir, ama unutma ki herkes aynı değil. Yeni insanlar tanımanın ve yeni deneyimler yaşamanın vakti geldi 🎈. Senin hikayen daha bitmedi, o ışık tekrar gözlerinde parlayacak. İçindeki sevgi yükselmeye hazır, ona izin ver! 🥰
Hey Dila! 🥺 Seni çok iyi anlıyorum, gerçekten zor bir süreçten geçtin ve bu duyguların çok normal. Ama unutma ki hayatta her zaman inişler ve çıkışlar var. Kendine biraz zaman ve alan tanı.
Prensini bulamadım deme, belki de o yolculuk daha başlamadı bile! 💓 Kendine odaklan, sevdiğin hobilerle vakit geçir ve yeni insanlarla tanış. Bazen aşk en beklemediğin anda karşına çıkar. İnan bana o ışık tekrar parlayacak! 🌟✨
Ve unutma, kimse hayattan tamamen vazgeçmemeli, çünkü yarının ne getireceğini asla bilemezsin. Hayat sürprizlerle dolu. 😊
Aşk konusunda aynı sekilim zaten s1keyim aşkı de beyaz atlı prensi de zaten inanmıyordum böyle canım saçma şeylere hala da ınanmiyorum tek gayem var üni kazan mezun ol sevdiğin mesleği yap ailene bak work work work gerisi boşş
Mutlu olmadığın her yer sıkıntı, mesela aile evinde mutlu değildim şu an koca evinde yine mutlu değilim fakat hangi mutsuzluğu seçerdin diye sorsan aile evi derim çünkü bişeyleri düzeltme imkanım var gücüm var ama diğerinde çözüm yok var çok zor. Koca evinde mutlu olmak istiyorsanda evlenmek için evlenme iyi tanı gerisi hallolur.
En azından çocuğum olurdu ona sarılır uyurdum, bence bu bile evlenmeye yeter bir şey, eşin de iyi çıkması şans tabiki, bu yüzden de mutsuzum biraz zaten o doğru kişi bir türlü çıkmıyor karşıma yoruldum.
Tabi ki çocuğun huzuru tarif edilemez. Fakat babasının ona bağırmasını çocuğun gözündeki korkuyu gördüğünde anlıyosun ki evlenirken bir eşten daha çok çocuklarına baba seçiyorsun ve hiçbir çocuk böyle bir baba hak etmiyor ve bunlar yerini vicdan azabına bırakıyor “sana böyle bi baba seçmemeliydim “ diyorsun.
bazı şeyleri düşünmeye zaman kalmayınca gerçekten unutuluyor işe girdiğimde anladım ben mesela eşşek gibi çalıştım akşamları da uyudum vs unuttum gitti