lğtfen ter kokusuna çözüm ya deodorant bile paklamıyor beni

lğtfen ter kokusuna çözüm ya deodorant bile paklamıyor beni
Ter kokusuyla baş etmek zor olabilir, ancak çözüm bulmak için birkaç etkili yöntem var. Deodorantlar bazen yeterli olmayabilir çünkü ter kokusunun nedenleri kişiden kişiye değişebilir. İşte ter kokusuna karşı bazı öneriler:
1. Daha Güçlü Antiperspirantlar Kullanın
•Antiperspirant ve deodorant farkı: Deodorant sadece kokuyu maskelemeye yardımcı olurken, antiperspirant terlemeyi azaltır. Eczanelerde daha güçlü, terlemeyi kontrol eden antiperspirantlar bulabilirsiniz. Klinik güçte antiperspirantlar özellikle aşırı terleme sorunu olanlar için önerilir.
2. Kişisel Hijyen
•Sık Duş Almak: Ter kokusunun asıl nedeni, terin cildinizde bakterilerle etkileşime girmesidir. Her gün düzenli olarak duş almak, ciltteki bakteri sayısını azaltarak ter kokusunu önleyebilir.
•Antibakteriyel Sabun: Antibakteriyel sabun kullanmak, terlemeye neden olan bakterileri azaltmaya yardımcı olabilir. Böylece ter kokusu da azalır.
3. Doğru Giyim Seçimi
•Pamuklu ve Nefes Alan Kumaşlar: Sentetik kumaşlar teri hapsettiği için ter kokusunu artırabilir. Pamuklu, keten veya bambu gibi nefes alabilen kumaşlar giymek terin cildinizden buharlaşmasına yardımcı olur ve kokuyu azaltır.
•Giysileri Düzenli Olarak Yıkamak: Giysilerinizde biriken ter ve bakteri zamanla kokuyu artırabilir. Bu yüzden terledikten sonra giysilerinizi hemen yıkamak faydalıdır.
4. Beslenmenizi Gözden Geçirin
•Baharatlı ve Yoğun Kokulu Gıdalar: Sarımsak, soğan, baharatlı yiyecekler gibi bazı gıdalar ter kokusunu artırabilir. Bu tür yiyeceklerden kaçınmak kokuyu azaltabilir.
•Yeterli Su Tüketimi: Bol su içmek, vücudunuzun toksinleri atmasına yardımcı olur ve ter kokusunu hafifletebilir.
5. Doğal Çözümler
•Karbonat ve Limon: Karbonat ter kokusunu dengelemek için harika bir doğal çözümdür. Koltuk altlarınıza hafifçe karbonat sürmek, bakterileri nötralize eder ve ter kokusunu azaltır. Limon suyu da aynı şekilde kullanılabilir çünkü limon asidi bakterileri öldürmeye yardımcı olur.
•Elma Sirkesi: Terli bölgeleri elma sirkesiyle silmek de bakterilerin azalmasına yardımcı olabilir. Sirkenin doğal asidik yapısı ter kokusuna neden olan bakterileri etkisiz hale getirebilir.
6. Medikal Çözümler
•Botoks Enjeksiyonları: Aşırı terleme (hiperhidroz) sorunu yaşayan kişilerde, botoks enjeksiyonları ter bezlerini geçici olarak etkisiz hale getirerek terlemeyi azaltabilir.
•Cerrahi Müdahaleler: Şiddetli terleme vakalarında, ter bezlerinin bir kısmını çıkarma gibi cerrahi işlemler de seçenekler arasındadır. Ancak bu yalnızca aşırı terleme sorunu olanlar için önerilir.
7. Stresten Kaçınma
•Stres Terlemeyi Artırır: Stresli anlarda terleme artabilir. Yoga, meditasyon gibi rahatlama teknikleriyle stres seviyenizi düşürmek, terlemeyi ve dolayısıyla ter kokusunu azaltabilir.
8. Koltuk Altı Bakımı
•Koltuk Altı Tıraşı: Koltuk altındaki tüyler teri tutarak bakterilerin çoğalmasına neden olabilir. Düzenli tıraş ya da epilasyon, ter kokusunu hafifletmeye yardımcı olabilir.
Bunu nasıl yazdın teşekkürler btw
btw woow. :) thanks though babe.. u look really hot in this photo :)
ThX ❤️❤️❤️❤️❤️😬😬😂😂
u welcome.. :)
Hoşbulduk
erkek arkadasin da vardir simdi senin..
Ayy işim olmaaaaz. Kafam rahat böyle😞
muhabbet?
Yaz sıcağı ter normal hele birde spor yapıyorsniz, ılık su ile duş almak iyi gelir... koltuk altı için sabunlu su iyi gelir biraz bol kıyafetler tercih edebilirsiniz Antiperspirantlar kullanabilirsiniz bunlar deodoranttan ziyade gözenekleri kapatır terlemeyi önler...
Günlük duş sonrası güzel bir kurulanma ve roll on kullanımı roll on üzerine de deodorant sıkacaksınız. Nivea bu konuda gayet iyi. Durum yine devam ederse daha uzun süre korumalı eczanede bulunan roll onlar da mevcut
Selin ciğercinin deodorantı üstüne tanımamm. Artı olarak en beğendiğim iki karışım var hindistan cevizi yağı ve karbonat 1 gün boyunca tutuyor. Dene ve gör.
Aşk teşekkür ederim ne kadar Hindistan cevizi ne kadar karbonat koyayım
Teşekkür ederim aşkkkmkk❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰🥰
Cevap
37Cevap
Evet görsel güzel. Yağlı vücut ve genetikle alakalı. Sabah akşam duş alman gerek. Birde gün içinde yağlı yeme
teşekkür ederim cildim yağlı değil aslında bende günde 2 duş alıyorum 🥰
Rica ederim. Dediğim gibi genetik oluyor. Günde iki duş alıp hala ter oluyorsa çok çalışıyorsun heralde :). Ayrıca böyle güzel olsada yağ oranının vücut kitle endeksine göre yağlı sınıfında o mutlaka terlemeyi fazlalaştırıyor. O arkandaki çekirdeği yeme mesela 🤣
Bu fizikteki kızla takılanın ter kokusuna takılacağını sanmam
Ay yok be güzel kokmak önemli
Valla ben sorun etmezdim kendi adıma
Erkekler için olan gilletin koltuk altı jelleri var onu dene
Geçiriyormu kokuyu
Etkilidir. Bulursan hatta sporcular için olanı da var Jel olduğu için ter bezi kanalını tıkar
Yeme düzeninizi değiştirin ve kullandığınız iç çamaşırı ve kumaş içeriğini falan. Geçmezse doktara gitmelisiniz.
Hangi kumaş içerğini tercih etmeliyim
Pamuklu
Pamuklu
Pamuklu.
Ve gün aşırı değiştirme
teşekkür ederim güzelim
Rica ederim guzelim
Evden çıkmadan sirke sür koltukaltına, ter kokusuyla karışınca kimse yaklaşamaz yanına sorun çözülür :d
beyaz sirke mi
Bu kadın kokuyor mu şimdi vay bee 😀 dikkatli olmamız gerekiyor demek ki
Kanka neye dikkatli olcan allahım yaa
O çok beğendiğiniz onlyfanscı kadınlar o fiziğe ulaşmak için sporda küflü peynir kokuyor, o şekile eve gidiyor.
Ne
Beyaz saraya karsı 😃 çok organik ürünler var onlardan kullan
Sorun değil seni yıkarız terlemeyi el üstünde tutariz
Ter kokusu insanin guzelligi yakisikligiyla mi alakali😏napiyon gun icinde nerdesin sicaklik ne kadar vs bunlari da bilmek lazim bide bakimini nasil yapiyon koltuk altina mesela
Harbi çamaşır suyu gibi kokanlar oluyor aman aman
Baharatlı şeyler ve fastfood tüketme
Ne yiyim güzel kokmak için sen bilirsin
Kaya tuzu işini görür
Onu nasıl kullanıcam
Ateş fazla olunca dışarı vurunca ter oluyor yapacak bir şey yok
Fark etmez 🔥🔥🔥🔥
Kskslslslllsslsll
Ciddiyim afetsin sennnnn
yemin et
Yemin.
Pteşekkkkürrrrrr edereeeeerşmmmmmmmm😘😘😘😘😘🔥🔥🔥🔥🔥👍👍👍👍🥰🥰🥰🥰🙏🙏❤️❤️🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
🔥🔥🔥🔥🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Botoks öneririm
Valla işe yarıyormu
İşe yarar tabiki kalıcı değil 6 ay gibi sürer. Tekrarlı yapılabilir
Domestos banyosu öneriyorum
Öldüm
Bittim
Osurdum
Sıctım
Seni terleyince kokutan hayat bize neler yapmaz göbekli hatun
ahhh ahhhhhhhhh
hayat
Yazık olmuş güzelliğe
2 kutu deorodant sıksam da kokuym elimde mi
Kendim alabiliyor muyum
Nasıl nerde onlar
ıyyyyy güzel olsan ne olur acil şifalar
Of kesssssssssss
Hmm yediklerinden olabilir mi acaba
Ne yersem kokmam
Baharatlari azalt bazi sebzeleri cikart deneyerek bak.
Sebze yemek kokutmuyo muş
Sogan sarimsak da sebze. Baharatlar da eebzelerden yapiliyor.
Ha yeşillikten bahsettim
Dene artik bak bakalim. Denemeye eti cikararak baslayabilirsin
yine de kokuyorum
Cildiye uzmanina gittin mi hic
Yok ne diyecem ben ter kokuorum mu dkdkkd
Evet tabii ki
Utanıyorum
Millet urolojiye gidip dalgayi cikartiyor, kadin doguma gidip bacaklari aciyor sen ter kokuyorum mi diyemeyeceksin
Dkdkckck ya güldüm he
Normal insani birsey
orada niye öyle bi ayna var ajalalsksksksjd
Ben fotoğraf çekeyim diye:D:D:D
Deodorant ise yaramıyorsa ter bezlerini aldır
Oha öyle bir işlem var mı
Var diye biliyorum
bu fiziğe güzel diyenin gözü kördür.
Sempatektomi yaptırabilirsin kökten çözüm
kanka insanlar senin kokunu içine doya doya çeker
terin bile güzel kokuyordur
Seni komple yerim
yürüme da amaçlı demedim vücudun belli ediyor kokuyu
harikasın ama <3
Tuzlu suya gir
birde ben öyle koku alan biri değilim :-). sorun etmem :-)
Ter bezlerin çok fazla calisiyorum
Cok guz3lsen koklamazlar bile
Bu kadın kokmaz inanmam.
Senin ter kokunu severim ben tatlı şey
Fakir
yok mu deodornat ile yaramıyor rexonq
Rool on kullan o zaman
Kullanmadım mı sence ya bi skg
Bende de vardı bu karışımla çözdüm
Ne ile
Özel :)
Banamd