Ama haksız mıyım ilk öpüşme en azından sorabilirdi ister misin diye abandı bana bırakmadı boynumu kırdı resmen en son da gelip utanmadan boynuma masaj yapıyor
Uygun bir dille ayrıl o zaman tavsiyem kavga etme olur ki doğru söylüyorsun ben sevdiğim kızı yanaktan bile öpememiştim o beni öperdi hep ben sarılırdim aklıma geldi
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dün sevgili olduğumız çocuk ilk defa beni dudağımdan öptü karşılık vermedim ama devam etti sonrasında bana seni seviyorum dedi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya abaza gibi durmuyor. Sanki biraz senin onu sevmediğinden süpheli gibi ama neden öptü onu bilmiyorum
Sormadan öptü ve durmadan öptü ne demeli bekliyordu yani
Sen onu seviyor musun?
Dün yaşanan şeylerden sonra hayır
Onu hissetmiş. Bence sen ayrıl. Yani bari gerçekten seviyorsa onun duyguları ile oynama
Gerçekten seven adam gelip kıza sormadan ağzına yapışmaz ve durmadsn bunu yapmaya devam etmez
Valla bencede ama işte bu noktada ne denir bilmiyorum
Benimle olduğuna mutlu musun demiş sende bişe demediğine göre mutlu değilsin
bana sormadan öptü ve durmadan öpmeye devam etti. Mutlu mu olcaktım bir de
Spontane gelişen şeyler güzeldir ama sen belli ondan etkilenmemişsin
Seven adam bunu yapmaz tamm mı. Ağzıma yapıştı resmen bırakmadı boynumu acıttı bir de utanmadan boynuma masaj yapıyor
Seven adam ne yapar hanımefendi
Sorar öpebilir miyim diye. Nazik bir şekilde öper üstüme abandı resmen bırakmadı en son omuzunu tuttum yine devam etti
Öpmesinde sorun yokta seninki Abaza belli
Beni seviyor musun mutlu musun benimleyken diyor işte
bana sormadan beni öptü ne dememi bekliyor
Sorarak mı oluyor sizin orada tepki gostere bilirdin sende istemeye bilirdin
Seven adam bunu yapmaz. Ağzıma yapıştı resmen bırakmadı boynum acıdı artk
Sert seviyo belki çocuk
Gram mi etkisi olmadı yae
Derken
Öpünce karşılık yok mutlu musun bilmiyorum:/
Olmadı çünkü öpüşmek istemedim ve bunu bana sormadı
Neden izin verdin
Ne yapacağımı şaşırdım ama karşılık bile vermedim hatta en son ağzımı tamamen kapatıp kendimi çekmeye çalıştım
Üzüldüm ama bana sorarsan ayrılık gözüküyor bu kadar istememen
Nasıl istemem anlamadım
Ama haksız mıyım ilk öpüşme en azından sorabilirdi ister misin diye abandı bana bırakmadı boynumu kırdı resmen en son da gelip utanmadan boynuma masaj yapıyor
Sevgi olsa en azından azıcıkta olsa karşılık verirdin gibi geliyor bana
Neyin karşılığını verecem allaşkına bana dedi ki yanağını öpebilir miyim yaklaştım yapıştı bırakmadı. Seven adam bunu yapmazdı zaten
Uygun bir dille ayrıl o zaman tavsiyem kavga etme olur ki doğru söylüyorsun ben sevdiğim kızı yanaktan bile öpememiştim o beni öperdi hep ben sarılırdim aklıma geldi
diyecek tabi open o :D
Anlamadım
Dügün ne zaman