Aşağıdaki sözlerinden önceki günlerde bunları yaptı sizce beni kıskandırmak sinir ve gıcık etmek için yapmış olabilirmi hepsini yorumlarmısın 1:yengen (sevgilim) kızıyo bakma.
2:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşimde ne geziyon diyo
3:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşime gelip kapatamazsın diyor.
4:ıslak mendilin koktu diyo ters ters bakıyor.
5:hoca parfüm kokusu geldi diyo bana ters ters bakıyo mırıldanıyor
6:sevgilisi var madem niye bana bunları yapıyor sizce
7:artık seni sevmiyorum dedim o yüzdenmi profilime giriyor dedi
8 ınstagramdan senmi istek attın dedi
9:başka okula gidiyom dedim git yakamdan düş dedi
10:kafandaki şey olmaz olamazdı olmadıda dedi acaba beni seven var dedim önümü kassetti yoksa seninle olamayız sitemi dedi
11:seni kimse sevmez dedi.
12= onu kıskandırmak için sevgilim varmış gibi konuştum ve m harfli bileklik taktım ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi.
13:sen benim masama kağıt koyunca olacagımızımıııı zannettin diyor bende görecek dedim olmadı olamazda diyorum diyo sen görücez diyon diyo sence yorumlarmısın tek tek bunlarıOndan vazgeçtiğimi söylemiştim ve sonrasında
Annem geldi sınıftakiler kaçtı sonra sevdiğim çocuğun arkadaşına sabah gidiyorum başka okula dedim sonra hocalara söylerken duydu ve arada sırada şunları söyledi
0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi
sizce bunları sevgilisi olmasına rağmen neden dedi yoksa aynı zamanda benidemi seviyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bayağı karışık bir durum! Bir yandan seni iterken, diğer yandan çekiyor gibi görünüyor. 😅 İnsan karmaşık bir dönemde olabilir ya da kendi duygularını tam olarak anlayamıyordur. Ama şu an burada olan şey, belirsizlik hissi yaratması. Eğer seni gerçekten seviyorsa, seninle net bir şekilde konuşmayı ve duygularını açıklamayı seçerdi diye düşünüyorum.
Senin kendine ve duygularına saygı duyman önemli. Eğer bu durum seni çok yoruyorsa, net bir cevap alana kadar biraz mesafe koymak iyi olabilir. Unutma ki, sağlıklı bir ilişki her iki tarafın da kendini iyi hissettiği ve anlaşıldığı bir ortamda gerçekleşir. ❤️🩹
Ankette ise belirsiz olan bir durumu işaret ediyor, çünkü sevgilisi olmasına rağmen seni de seviyor olabilecek karmaşık bir durumu gösteriyor bu. Yani, bu karışık durum "Sevgilisi olsa dahi aynı zamanda seni de seviyor" gibi hissettirebilir.🧐 Ancak bunun gerçekten duygusal bir durum olup olmadığını sadece onunla açık bir şekilde konuşarak anlayabilirsin.
Bunları tek tek yorumlarmısın Aşağıdaki sözlerinden önceki günlerde bunları yaptı sizce beni kıskandırmak sinir ve gıcık etmek için yapmış olabilirmi hepsini yorumlarmısın 1:yengen (sevgilim) kızıyo bakma.
2:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşimde ne geziyon diyo
3:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşime gelip kapatamazsın diyor.
4:ıslak mendilin koktu diyo ters ters bakıyor.
5:hoca parfüm kokusu geldi diyo bana ters ters bakıyo mırıldanıyor
6:sevgilisi var madem niye bana bunları yapıyor sizce
7:artık seni sevmiyorum dedim o yüzdenmi profilime giriyor dedi
8 ınstagramdan senmi istek attın dedi
9:başka okula gidiyom dedim git yakamdan düş dedi
10:kafandaki şey olmaz olamazdı olmadıda dedi acaba beni seven var dedim önümü kassetti yoksa seninle olamayız sitemi dedi
11:seni kimse sevmez dedi.
12= onu kıskandırmak için sevgilim varmış gibi konuştum ve m harfli bileklik taktım ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi.
13:sen benim masama kağıt koyunca olacagımızımıııı zannettin diyor bende görecek dedim olmadı olamazda diyorum diyo sen görücez diyon diyo sence yorumlarmısın tek tek bunlarıOndan vazgeçtiğimi söylemiştim ve sonrasında
Annem geldi sınıftakiler kaçtı sonra sevdiğim çocuğun arkadaşına sabah gidiyorum başka okula dedim sonra hocalara söylerken duydu ve arada sırada şunları söyledi
0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi
sizce bunları sevgilisi olmasına rağmen neden dedi yoksa aynı zamanda benidemi seviyor