Sizce sevgilisi ols abiyle benide seviyormu?

Aşağıdaki sözlerinden önceki günlerde bunları yaptı sizce beni kıskandırmak sinir ve gıcık etmek için yapmış olabilirmi hepsini yorumlarmısın 1:yengen (sevgilim) kızıyo bakma.
2:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşimde ne geziyon diyo
3:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşime gelip kapatamazsın diyor.
4:ıslak mendilin koktu diyo ters ters bakıyor.
5:hoca parfüm kokusu geldi diyo bana ters ters bakıyo mırıldanıyor
6:sevgilisi var madem niye bana bunları yapıyor sizce
7:artık seni sevmiyorum dedim o yüzdenmi profilime giriyor dedi
8 ınstagramdan senmi istek attın dedi
9:başka okula gidiyom dedim git yakamdan düş dedi
10:kafandaki şey olmaz olamazdı olmadıda dedi acaba beni seven var dedim önümü kassetti yoksa seninle olamayız sitemi dedi
11:seni kimse sevmez dedi.
12= onu kıskandırmak için sevgilim varmış gibi konuştum ve m harfli bileklik taktım ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi.
13:sen benim masama kağıt koyunca olacagımızımıııı zannettin diyor bende görecek dedim olmadı olamazda diyorum diyo sen görücez diyon diyo sence yorumlarmısın tek tek bunlarıOndan vazgeçtiğimi söylemiştim ve sonrasında

Annem geldi sınıftakiler kaçtı sonra sevdiğim çocuğun arkadaşına sabah gidiyorum başka okula dedim sonra hocalara söylerken duydu ve arada sırada şunları söyledi

0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi

sizce bunları sevgilisi olmasına rağmen neden dedi yoksa aynı zamanda benidemi seviyor

Sevgilisi olsa bile bence aynı zamanda senide seviyor
Annenden korktuğu için ya da bunlar normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce sevgilisi ols abiyle benide seviyormu?